Viktorija, permeciau tavo linkus ir "zaliems"
Siandien taip ramu cia, kad reikia man patriuksmauti
SP, sveikinu su antra vieta konkurse Puikus darbas!
Turiu klausima - 2 kadrai fotografuoti praktiskai tuo pat momentu, pirmam auto wb, antram - custom wb. pirmas kiek per geltonas, antras - isvis melynas. Ka as blogai darau?
SP, sveikinu su antra vieta konkurse Puikus darbas!
Turiu klausima - 2 kadrai fotografuoti praktiskai tuo pat momentu, pirmam auto wb, antram - custom wb. pirmas kiek per geltonas, antras - isvis melynas. Ka as blogai darau?
Ačiū, BN (nesusipratimas ten tas konkursas. Atsikandau - daugiau nenoriu. Bet reikėjo man labai ką nors kurti, mąstyti. Kai čia laimėdavau ND, būdavau be galo laiminga... Ai, nu tiesiog paburbėjau).
O Tu nufotkinai baltą lapa būtent toje vietoje? Ta prasme custom WB. Man paprastai prie to custom visada išeina tokios šaltesnės spalvos, bet natūralesnės.
O Tu nufotkinai baltą lapa būtent toje vietoje? Ta prasme custom WB. Man paprastai prie to custom visada išeina tokios šaltesnės spalvos, bet natūralesnės.
Balto lapo neturejau, naudojau delna, ir popierine servetele - tai abiem atvejais gavosi labai salti (melyni) kadrai. Tiesa sakant, su auto wb vaizdas panasesnis i originala (vos geltonesnis). Speju, kad man maise misri sviesa - sviestuvai, saules sviesa pro langus, dar visi aplinkui blicais zaide... Zodziu - misraine. Bandziau paskui visus kadrus koreguoti su picasa pagal balta spalva kadre, bet irgi ne geriau.
pasirodau ir as su kazkuo. nesijuokit, bet tai vienintelis kadras per paskutinius menesius, nesusijes su seima (o ir tokiu gal tik 5 ). mane moraliskai zlugdo fotiko neigalumas, negaliu jo priimti tokio todel neimu i rankas visai. kas diena sau pasizadu ryt pasiimti ir ryte nepasiimu specialiai rasdama 1001 pasiteisinima
bite, ale pirmoje seselis kas do strutis?
bite, ale pirmoje seselis kas do strutis?
SP, sveikinu ir as su laimejimu! Buvau tikra, kad tai tavo darbas, dziugu, kad neapsirikau Man jis labai patiko - nuotaika, minkstumas - saunu!
QUOTE(westa @ 2008 11 16, 20:54)
moteriškos, bene mano postas nematomas
aga. matomas, tik man visiskai vienodai kuri tema
nes jau zinau, kad vis tiek nieko nefotkinsiu.... turejau iliuzija su "sviesa", nebeturiu
rastai-geometrija man sunkiai isivaizduojama kitos kelia minciu.
QUOTE(Sansara @ 2008 11 16, 19:56)
aga. matomas, tik man visiskai vienodai kuri tema
nes jau zinau, kad vis tiek nieko nefotkinsiu.... turejau iliuzija su "sviesa", nebeturiu
nu blogai, kad nefotkinsi .. teks bent balsuot priverst kaip nors
ir aš prisijungiu prie sveikinimų SP .. jei dar apšviesit su kuo ..
QUOTE(westa @ 2008 11 16, 19:02)
nu blogai, kad nefotkinsi .. teks bent balsuot priverst kaip nors
SM fotokonkursas
Del namu darbu, as kaip ir Sansara - jau su sviesa prisizadejau