Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Viktorija, permeciau tavo linkus ir "zaliems"
Atsakyti
Siandien taip ramu cia, kad reikia man patriuksmauti smile.gif

SP, sveikinu su antra vieta konkurse 4u.gif Puikus darbas!

Turiu klausima - 2 kadrai fotografuoti praktiskai tuo pat momentu, pirmam auto wb, antram - custom wb. pirmas kiek per geltonas, antras - isvis melynas. Ka as blogai darau?
user posted image user posted image

Atsakyti
Ačiū, BN (nesusipratimas ten tas konkursas. Atsikandau - daugiau nenoriu. Bet reikėjo man labai ką nors kurti, mąstyti. Kai čia laimėdavau ND, būdavau be galo laiminga... Ai, nu tiesiog paburbėjau).

O Tu nufotkinai baltą lapa būtent toje vietoje? Ta prasme custom WB. Man paprastai prie to custom visada išeina tokios šaltesnės spalvos, bet natūralesnės.
Atsakyti
Balto lapo neturejau, naudojau delna, ir popierine servetele - tai abiem atvejais gavosi labai salti (melyni) kadrai. Tiesa sakant, su auto wb vaizdas panasesnis i originala (vos geltonesnis). Speju, kad man maise misri sviesa - sviestuvai, saules sviesa pro langus, dar visi aplinkui blicais zaide... Zodziu - misraine. Bandziau paskui visus kadrus koreguoti su picasa pagal balta spalva kadre, bet irgi ne geriau.
Atsakyti
labvakarėli,

ND temos pasirinkimui :

,,Ornamentai, raštai,geometrija"
,,Atspindžiai"
,,juoda-balta" ( ne vertimas į jb smile.gif)

siūlau visas temas leist ir interpretuot.. kiekvienas balsuodamas pasirinks kas jam mieliau širdžiai ir suopročiui

laukiu nuomonių ir pageidavimų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 lapkričio 2008 - 16:47
traukiu porą kadrų iš Londono. Camden market. bene geriausiai praleista diena smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
pasirodau ir as su kazkuo. nesijuokit, bet tai vienintelis kadras per paskutinius menesius, nesusijes su seima biggrin.gif (o ir tokiu gal tik 5 biggrin.gif). mane moraliskai zlugdo fotiko neigalumas, negaliu jo priimti tokio doh.gif todel neimu i rankas visai. kas diena sau pasizadu ryt pasiimti ir ryte nepasiimu specialiai rasdama 1001 pasiteisinima smile.gif
user posted image

bite, ale pirmoje seselis bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif kas do strutis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 16 lapkričio 2008 - 19:03
SP, sveikinu ir as su laimejimu! Buvau tikra, kad tai tavo darbas, dziugu, kad neapsirikau biggrin.gif Man jis labai patiko - nuotaika, minkstumas - saunu!
Atsakyti
moteriškos, bene mano postas nematomas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 11 16, 20:54)
moteriškos, bene mano postas nematomas mastau.gif

lotuliukas.gif aga. matomas, tik man visiskai vienodai kuri tema smile.gif
nes jau zinau, kad vis tiek nieko nefotkinsiu.... blush2.gif turejau iliuzija su "sviesa", nebeturiu doh.gif
rastai-geometrija man sunkiai isivaizduojama g.gif kitos kelia minciu.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 11 16, 19:56)
lotuliukas.gif aga. matomas, tik man visiskai vienodai kuri tema smile.gif
nes jau zinau, kad vis tiek nieko nefotkinsiu....  blush2.gif turejau iliuzija su "sviesa", nebeturiu  doh.gif
rastai-geometrija man sunkiai isivaizduojama  g.gif kitos kelia minciu.

nu blogai, kad nefotkinsi smile.gif .. teks bent balsuot priverst kaip nors cool.gif

ir aš prisijungiu prie sveikinimų SP drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .. jei dar apšviesit su kuo blush2.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 16 lapkričio 2008 - 20:05
QUOTE(westa @ 2008 11 16, 19:02)
nu blogai, kad nefotkinsi  smile.gif .. teks bent balsuot priverst kaip nors  cool.gif

ir aš prisijungiu prie sveikinimų SP  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .. jei dar apšviesit su kuo  blush2.gif ..

SM fotokonkursas wink.gif

Del namu darbu, as kaip ir Sansara - jau su sviesa prisizadejau doh.gif
Atsakyti