Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sea: fainai žiūrisi "sekundinis liudesys-rimtis" . Tokios linksmos spalvos.

Atsakyti
Aš čia nei narė, nei labai į temą, bet labai gražios nuotraukos... daugumai clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2008 11 13, 22:57)
Beje, laikas po ND pasirasyt, kas dar to nepadare.

QUOTE(BN @ 2008 11 14, 11:43)
Westa - gal sakyk nauja ND tema - visgi po 10 nuotrauku surenkam, yra ir prisijungusiu/sugrizusiu. Beje, prisipazinkit po nuotrauko - mane vienos nuotraukos autoryste ypac domina wink.gif

Nerimsti hihihi.gif Kažkokia bloga mada ND, jau kelios temos pilnos anoniminių nuotraukų... Aš irgi būčiau už ND, bet norėčiau interretacinių daugiau, nors, turbūt beveik jokio skirtumo, nes be technikos netoli nueisi.

wub.gif (čia paskutinėms matytoms nuotraukoms, ypač šviesai, skaidrumui ir spalvoms). Vietoj komentarų...

Atsakyti
Nuosirdus aciu visiems 4u.gif kaip gera nuo ankstyvo ryto wub.gif

Atsakyti
Manau, kad tie musu techniniai ND irgi linksta prie interpretaciniu - kas is esmes nera blogai.

Kad paskutiniu metu kalbame apie portretus - idedu viena
Atsitiktinis portretas:
user posted image

Ar vertas ko ar greitai trinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 14 lapkričio 2008 - 15:09
QUOTE(BN @ 2008 11 14, 15:08)
Manau, kad tie musu techniniai ND irgi linksta prie interpretaciniu - kas is esmes nera blogai.

Kad paskutiniu metu kalbame apie portretus - idedu viena
Atsitiktinis portretas:
Ar vertas ko ar greitai trinti?  g.gif

jame galėjo būti. jei būtų daugiau apačios, mažiau viršaus ir stambesnis planas. pabandyk pastambint planą ir versti į jb.. rodyk vėl. ar nori, kad aš pabandyčiau?

Papildyta:
BN, rodau.
bet čia faktas, kad mano stiliaus. horizonto netiesinau.

user posted image

nu negaliu, mergaitė, vėjas, erdvės, ta ranka, poza.. viskas puikiai, deja, neišnaudota.. 4u.gif bet su toookiu potencialu, mano galva..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 lapkričio 2008 - 15:24
Aciu Sayonara, man kaip tik sito reikia. Jauciu potenciala kartais, bet nesusitvarkau visiskai... (ir bendrai, as zuvedras su zoomu fotkinau ir kitaip pramogavau, o cia toks naturalus grozis pasitaike - net objektyvo negalejau pakeisti blush2.gif )
Atsakyti
išimt ar palikt?
Atsakyti
Aisku palik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 14, 16:22)
jame galėjo būti. jei būtų daugiau apačios, mažiau viršaus ir stambesnis planas. pabandyk pastambint planą ir versti į jb.. rodyk vėl. ar nori, kad aš pabandyčiau?

Papildyta:
BN, rodau.
bet čia faktas, kad mano stiliaus. horizonto netiesinau.

user posted image

nu negaliu, mergaitė, vėjas, erdvės, ta ranka, poza.. viskas puikiai, deja, neišnaudota.. 4u.gif  bet su toookiu potencialu, mano galva..smile.gif

Aš dar tuos vamzdžius kairėje nukirpčiau blush2.gif
Atsakyti
Ir man BN kadras toks kaip parase Sayonara rolleyes.gif puikiai pagautas, bet neapgalvotai, nors is kitos puses, vis tiek pirmiau norisi ziureti i emocija, ir tik po to pastebi netobuluma. As irgi taip kirpciau kaip Sayonara, ir j/b variantas man labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Cia ne vamzdziai, cia keltas wink.gif Ir pripazistu - visai atsitiktinis kadras blush2.gif
Bendrai pradedu galvot, kad turiu as tu nuotrauku, tik su jom padirbti reikia pries dedant ax.gif
Atsakyti