sea: fainai žiūrisi "sekundinis liudesys-rimtis" . Tokios linksmos spalvos.
QUOTE(BN @ 2008 11 13, 22:57)
Beje, laikas po ND pasirasyt, kas dar to nepadare.
QUOTE(BN @ 2008 11 14, 11:43)
Westa - gal sakyk nauja ND tema - visgi po 10 nuotrauku surenkam, yra ir prisijungusiu/sugrizusiu. Beje, prisipazinkit po nuotrauko - mane vienos nuotraukos autoryste ypac domina
Nerimsti Kažkokia bloga mada ND, jau kelios temos pilnos anoniminių nuotraukų... Aš irgi būčiau už ND, bet norėčiau interretacinių daugiau, nors, turbūt beveik jokio skirtumo, nes be technikos netoli nueisi.
(čia paskutinėms matytoms nuotraukoms, ypač šviesai, skaidrumui ir spalvoms). Vietoj komentarų...
Manau, kad tie musu techniniai ND irgi linksta prie interpretaciniu - kas is esmes nera blogai.
Kad paskutiniu metu kalbame apie portretus - idedu viena
Atsitiktinis portretas:
Ar vertas ko ar greitai trinti?
Atsitiktinis portretas:
QUOTE(BN @ 2008 11 14, 15:08)
Manau, kad tie musu techniniai ND irgi linksta prie interpretaciniu - kas is esmes nera blogai.
Atsitiktinis portretas:
Atsitiktinis portretas:
jame galėjo būti. jei būtų daugiau apačios, mažiau viršaus ir stambesnis planas. pabandyk pastambint planą ir versti į jb.. rodyk vėl. ar nori, kad aš pabandyčiau?
Papildyta:
BN, rodau.
bet čia faktas, kad mano stiliaus. horizonto netiesinau.
nu negaliu, mergaitė, vėjas, erdvės, ta ranka, poza.. viskas puikiai, deja, neišnaudota.. bet su toookiu potencialu, mano galva..
Aciu Sayonara, man kaip tik sito reikia. Jauciu potenciala kartais, bet nesusitvarkau visiskai... (ir bendrai, as zuvedras su zoomu fotkinau ir kitaip pramogavau, o cia toks naturalus grozis pasitaike - net objektyvo negalejau pakeisti )
Aisku palik
QUOTE(sayonara @ 2008 11 14, 16:22)
jame galėjo būti. jei būtų daugiau apačios, mažiau viršaus ir stambesnis planas. pabandyk pastambint planą ir versti į jb.. rodyk vėl. ar nori, kad aš pabandyčiau?
Papildyta:
BN, rodau.
nu negaliu, mergaitė, vėjas, erdvės, ta ranka, poza.. viskas puikiai, deja, neišnaudota.. bet su toookiu potencialu, mano galva..
Papildyta:
BN, rodau.
Aš dar tuos vamzdžius kairėje nukirpčiau
Cia ne vamzdziai, cia keltas Ir pripazistu - visai atsitiktinis kadras
Bendrai pradedu galvot, kad turiu as tu nuotrauku, tik su jom padirbti reikia pries dedant
Bendrai pradedu galvot, kad turiu as tu nuotrauku, tik su jom padirbti reikia pries dedant