As ir, as ir su Pentaxu (dar kazkas is seniau dalyvaujanciu turejo, bet nepamenu kas )
CaGirl, pirmoji su berniuku - tokia labai "tavo" - skaidrios spalvos, geras ryskumas, tas atspindis svarus - super
Kitos 2 butu nukonkuravusios visas ND nuotraukas - nuostabi ir svelni matoma sviesa, naturalios gamtos spalvos - labai mano skonio nuotraukos, noriu ir as taip pamatyt ir pagaut
Beje, laikas po ND pasirasyt, kas dar to nepadare.
Sea_ - viskas grazu ir tvarkinga, bet... nekabina (manes); gal noretusi kazkokios ryskesnes emocijos? Nezinau...
Sayonara - puikus portretas, ir nieko nepridursiu.
Aš sužavėta Sea, Californiagirl spalvotų portretų lengvumu, spalvomis Patiko visos be išimties šitoje temoje rodytos nuotraukos!
Dar patiko Peppi nėštukė. Įspūdinga nuotrauka.
Sayonaros foto su susitraumavusiu wyshniuku irgi privertė sustot ir ilgokai patyrinėti. Labai gražiai pilki atspalviai pereina joje. Ir kas gi praskylėjo kaktą mažiukui?
Iš anos temos Grethen mamos portretas patiko. Irgi spalvos, kokybė - viskas liuks
Ir dar - Gedai, sveikas prisijungęs
Aš šnd linksminuosi kūdroj su temine foto Galvojau - įmesiu į pelkę, greit numinusuos ir išimsiu, o čia vat kas gavosi
Ai, dar sveikinu ND nugalėtoją westą
Gaila, labai gaila, kad ND tokia būsena..
Išmokau normaliai versti į JB per Gradient map. Anksčiau naudodavausi Gimp programą, atskyrinėdavau spalvas ir žiūrėdavau, kuri labiausiai patinka. O dabar viens du ir yra. Be to turiu PS CS3 portable versiją. Ir ją veža mano kompas!
Dar patiko Peppi nėštukė. Įspūdinga nuotrauka.
Sayonaros foto su susitraumavusiu wyshniuku irgi privertė sustot ir ilgokai patyrinėti. Labai gražiai pilki atspalviai pereina joje. Ir kas gi praskylėjo kaktą mažiukui?
Iš anos temos Grethen mamos portretas patiko. Irgi spalvos, kokybė - viskas liuks
Ir dar - Gedai, sveikas prisijungęs
Aš šnd linksminuosi kūdroj su temine foto Galvojau - įmesiu į pelkę, greit numinusuos ir išimsiu, o čia vat kas gavosi
Ai, dar sveikinu ND nugalėtoją westą
Gaila, labai gaila, kad ND tokia būsena..
Išmokau normaliai versti į JB per Gradient map. Anksčiau naudodavausi Gimp programą, atskyrinėdavau spalvas ir žiūrėdavau, kuri labiausiai patinka. O dabar viens du ir yra. Be to turiu PS CS3 portable versiją. Ir ją veža mano kompas!
QUOTE(sayonara @ 2008 11 13, 13:13)
veikia...
QUOTE(andriuska @ 2008 11 13, 13:38)
kiek pavėluotai, bet pasakysiu mintį, kuri ryte buvo pamačius foto. koks fokusinis? man panašu, kad <50 mm? todėl toks "Žemės-Motinos" efektas ir gaunasi matyt. mano žvilgsnis nukrypo ne ten, kur visų (na nieko ...naujo... nesitikiu ten pamatyti, ne Tailande juk gyvenam), o į kairę ranką (delną) ir kelį. dėl optinių erdvės iškraipymų ir todėl, kad arčiausiai objektyvo buvo jie atrodo neproporcingai dideli. žmones su <50 mm reikia atsargiai fotografuoti, nes gaunasi groteskai ir šaržai....
su sigmute čia 17-70 bet taip, arčiau esantys objektai visada atrodo didesni tad kogero to būčiau išvengusi truputį pakildama
QUOTE(Grethenn @ 2008 11 13, 16:18)
Tarp kitko be galo panasi i Tave ir isvaizda
taip ir aš taip pagalvojau...
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 13, 20:55)
man paskutinės dvi labai...nors vienur takelio norisi detalesnio o kitoje gal medžio apačios užuominų...nors...gal čia jų ir nereik
Sea - puikiai! jau kokybė...būtų dar smagiau jei mergaitė žiūrėtų į mus
QUOTE(BN @ 2008 11 13, 22:57)
CaGirl, pirmoji su berniuku - tokia labai "tavo" - skaidrios spalvos, geras ryskumas, tas atspindis svarus - super
Kitos 2 butu nukonkuravusios visas ND nuotraukas - nuostabi ir svelni matoma sviesa, naturalios gamtos spalvos - labai mano skonio nuotraukos, noriu ir as taip pamatyt ir pagaut
Aciu aciu neturiu as TO matymo kas liecia gamta, todel labai malonu kad patiko
Sea, nenustoji stebinus Aname puslapyje faina foto, tik zvilgsnio i ziurova ir man truksta.
Sios dvi puikios. Man pirma kozkodel labiau patinka. Graziai labai isblukinta
QUOTE(californiagirl @ 2008 11 13, 20:55)
Keletas kadru "susimarinavusiu" nuo rugsejo men.
pirma labai tvarkinga, graži, califoniška spalvos, atspindys, erdvė, pasvirimas ne per didelis.
kitos dvi su superine šviesa. niekada nesu tokios pagavus, o gal ir negaudžiau iš strioko, kad nepavyks..
dėl skanerio - tikrai verta turėti namie, jei nuolat naudoji juostą. aš labai labai paprastą turiu, patį paprasčiausią, bet vis tiek neatsidžiaugiu.
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 13, 22:27)
aha, skaudu mažiukui ir buvo..
Kokybė nuotraukos puiki. spalvos labai mielos. iš principo neturiu prie ko prikibti.
QUOTE(Degutė @ 2008 11 13, 23:38)
Vindzoras praskylėjo..
QUOTE(Sea_ @ 2008 11 14, 02:54)
Turiu daugiau foto sios dienos, bet noriu parodyti dar viena, su ja zaidziau ir uzsizaidziau vintage dariau.
Kuri jums priimtinesne? Pirmoje pamirsau patiesinti tvora
Kuri jums priimtinesne? Pirmoje pamirsau patiesinti tvora
man pirma. antroji stipriai per intensyvi. šiaip šitas action'as man nelabai patinka, perspaustas švytėjima toks. iš šitų dviejų rinkčiausi švelnesnįjį variantą. manau, kad suaugusiųjų fotoms toks intensyvumas net labai tiktų, bet ant vaikų man prasčiau žiūrisi.
QUOTE(viktorija09 @ 2008 11 13, 22:55)
sveikas prisijunges , kaip fainai, kad turi pentaxa, turesiu su kuo pasikonsultuot , o tai jau maniau, kad pentax'u cia niekas nefotkina
Smagumelis. a pas tave irgi k100d?
Sea>Sekundinis liudesys-rimtis labai puiki nuotrauka . joje viskas man patiko
Dėl vintage, aš už pirmąją tik su tiesia tvora
BN>Džiugu girdėti, kad dar Pentaxu mylėtojų atsirado
Degutė> ačiū
Reiks daugiau pasipraktikuoti konvertuojant į j/b su Gradient map.
Dėl vintage, aš už pirmąją tik su tiesia tvora
BN>Džiugu girdėti, kad dar Pentaxu mylėtojų atsirado
Degutė> ačiū
QUOTE(gedas @ 2008 11 14, 09:33)
sakau, labai paprastas, greitas ir daugeliu atvejų šimtaprocentinis variantas
Nepykit, nepakomentuosiu visko, laiko trukumas
Tik savo zuiki pamacius sirdi suspaude - nekadejas tas Vindzoras, o mama irgi issiziojele ''fotografe'' Sayonara, aciu uz nuotrauka
Dar californiagirl sviesa kokia faina - noreciau ir as taip
Ir Sea paskutines nuotraukos. Nu kaip faina, kad tu - TU!
Tik savo zuiki pamacius sirdi suspaude - nekadejas tas Vindzoras, o mama irgi issiziojele ''fotografe'' Sayonara, aciu uz nuotrauka
Dar californiagirl sviesa kokia faina - noreciau ir as taip
Ir Sea paskutines nuotraukos. Nu kaip faina, kad tu - TU!
Sveiki
Gedas sveikas Prasom daugiau foto rodyti
Pakomentuosiu tik istrigusiais foto
Aidulia-pirma foto man patiko, gal ji ir nepretenduoja i mena, bet as tokia savo netrinciau is kompo. Tiesiog grazu
Sayonara, man patinka, tavo styliuje Tavo sviesa panaudota.
Skaudu man ziureti i nuskriaustus vaikiukus
Californija, irgi matau tave. Patinka pirmoje lengvumas ir tas veidrodzio efektas, ir kaip (vakarine?) saulyte buciuoja i kakla. Ir gamta patinka, kai tokios spalvos skaidrios, tokia sviesa
Sea, puikos spalvos, irgi jauciu skaidruma, nera to piko kontrasto tarp pirmo ir antro plano, saunuole! Ir Liepute tokia saunuole, padeda tau kurti Is vintage, man 1 labiau, ir tvora netrukdo kad nepataisyta
Gedas sveikas Prasom daugiau foto rodyti
Pakomentuosiu tik istrigusiais foto
Aidulia-pirma foto man patiko, gal ji ir nepretenduoja i mena, bet as tokia savo netrinciau is kompo. Tiesiog grazu
Sayonara, man patinka, tavo styliuje Tavo sviesa panaudota.
Skaudu man ziureti i nuskriaustus vaikiukus
Californija, irgi matau tave. Patinka pirmoje lengvumas ir tas veidrodzio efektas, ir kaip (vakarine?) saulyte buciuoja i kakla. Ir gamta patinka, kai tokios spalvos skaidrios, tokia sviesa
Sea, puikos spalvos, irgi jauciu skaidruma, nera to piko kontrasto tarp pirmo ir antro plano, saunuole! Ir Liepute tokia saunuole, padeda tau kurti Is vintage, man 1 labiau, ir tvora netrukdo kad nepataisyta
Sea_ is 2 paskutiniu - pirmoji be konkurencijos skaidrios svelnios spalvos - tiesiog super.
Westa - gal sakyk nauja ND tema - visgi po 10 nuotrauku surenkam, yra ir prisijungusiu/sugrizusiu. Beje, prisipazinkit po nuotrauko - mane vienos nuotraukos autoryste ypac domina
Westa - gal sakyk nauja ND tema - visgi po 10 nuotrauku surenkam, yra ir prisijungusiu/sugrizusiu. Beje, prisipazinkit po nuotrauko - mane vienos nuotraukos autoryste ypac domina