Įkraunama...
Įkraunama...

Mišelės receptai lietuviškai

Sveikos! Ką tik padariau aguonų-citrinų pajų. Dabar ragauju - mmm..lekker!!! Skanu:)
user posted image
Atsakyti
Labas, norėjau paklausti dėl brownie sūrio torto. Kai iškepi brownie ir jis atvesta, tai ant viršaus pilti cheesecako masę ir vėl kepti? Neperkeps brownie? g.gif Ir tikriausiai nesigaus šio tortuko iškepti su paprasta kepimo forma (ne ta kur šonai nusiima)? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 23, 17:28)
PURŪS BLYNAI (Buttermilk Pancakes)
Originalus receptas




Isbandyti thumbup.gif . As kepiau cirviniu blynu keptuvej. Dziaugiuos pagaliau radus TA recepta smile.gif. Dauguma iki siol naudoti receptai cirviniams blynams man nepatiko sad.gif, o sis thumbup.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 02 26, 11:36)
ŠACHMATINIAI SAUSAINIAI (Checkerboard Cookies)
Originalus receptas

Isbanyti, labai skanus ir pasidaryti nesunku. Labai patogu laikyti paruostus saldiklyje, jei kartais netiketi sveciai uzsuktu, turetume sausainuku per 30 min. (15 min, atsildymui, 15 kepimui smile.gif) svieziu ir skaniu + namai uzkviptu mmmm....

QUOTE(RiMami @ 2009 06 10, 10:21)
Antrasis receptas bus labai skanių keksiukų, pagal skonį primenančių mažus varškės apkepukus. O ricottos naudojimas užtikrina labai minkštą ilgai nesenėjančią/nežiedėjančią struktūrą.

KEKSIUKAI SU PERSIKAIS IR RICOTTA (Peach Ricotta Muffins)
Originalus receptas


Skanus keksai, tik kita kart kepciau silikoninese formelese, nes is popieriniu sunku islupt doh.gif . Ir kazkodel man jie sukrito pastoveje, nebuvo tokie iskile kaip pas Misele. na bet as ju dar neatsisakau, tikrai pagal skoni verti demesio.
Atsakyti
O kokia tema radau.

Misheles tema ziurineju http://kuking.net/my...pic.php?t=45152


Blynu konsistencija pagavau tik is 3 karto blush2.gif doh.gif tai per skysti, tai vel per skisti ir tik siandien tokia stori purus gavosi. thumbup.gif

Dariau biscotti sausaunukus, nedejau cedros, tai labai triniai jautiesi unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 01 23, 20:05)
Mišelės napoleono lakšteliai , man primena macus .... kieti , beskoniai , pūslėti ..... kai dariau , išsigandau , maniau eis šiuklinės , bet reik daryti iki galo .......aš kondencuotą viriau neilgai , jis pas mane liko beveik nepakeitęs spalvos .

Tepiau jį formoje ir paslėgiau , kremas neturėjo kur išbėgti , bet susigerti jis nespėjo ( neišlaikiau ilgai , na gal pusdienį ir prapjoviau  rolleyes.gif ) ..... buvo ne visai sumirkę , bet pasakiškai skanus tortas  wub.gif ..... gabaliuką pasislėpiau ir laikiau parą , tada jau buvo įsigėręs , ilgai buvo favoritas tarp tortų  ...jis net nepanašus į mūsiškius napoleonus , bet skanus ir įdomus tortas , verta išbandyti  smile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

tikrai verta sita torta issikepti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oyzo @ 2011 02 24, 21:55)
Sveikos! Ką tik padariau aguonų-citrinų pajų. Dabar ragauju - mmm..lekker!!! Skanu:)

Kaip šaunu, kad skanu. O štai man nepavyko. Kažką ne taip padariau. Nu nelabai jis man schmoll.gif Daugiau nebekepu. Smagu, kai kažkam pavyksta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristeonly @ 2011 06 25, 00:17)
Labas, norėjau paklausti dėl brownie sūrio torto. Kai iškepi brownie ir jis atvesta, tai ant viršaus pilti cheesecako masę ir vėl kepti? Neperkeps brownie?  g.gif Ir tikriausiai nesigaus šio tortuko iškepti su paprasta kepimo forma (ne ta kur šonai nusiima)? rolleyes.gif

Viskas gaunasi toj formoj. Daryti reikia kaip parašyta recepte. Jei apkept tešlą, o po to pilti įdarą - tada taip ir darote, jei parašyta tešla iškloti formą ir supylus įdarą kepti - irgi taip darote. Neperkepa tas pagrindas. Juk nekepaate 60 min? Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 12 11, 14:15)
SAUSAINIAI „TIRPSTANTYS MOMENTAI“ (Melting Moments)
Originalus receptas


bigsmile.gif nerealiai tirpstantys, tiesiog moment ir ner tongue.gif .
Skanus sausainukai, isbandyti smile.gif
Atsakyti
Labas visoms noriu siektiek paklausti jai kas zino ir ragavo sokolado meistru pistaciju torta ten tas ju paplotys toks trapus ( kaip koks girliazas ar kaip pavadinti nu laaaabai skanus ) gal kuri zino kaip ji padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2008 11 11, 19:39)

ŠOKOLADINĖ GLAZŪRA[/color]

150 g šokolado
2 v. š. grietinėlės
2 v. š. vandens
1 v. š. gliukozės.

Nedideliame puode sumaišyti grietinėlę, vandenį ir gliukozę. Masę kaitinti iki virimo ir supilti ant susmulkinto šokolado, maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Lengvai ataušinti, bet nelaukti, kol pilnai sustings. Aptepti tortą ar pyragėlius.
Sandariai uždarytame inde šaldytuve šią glazūrą galima laikyti iki 1 mėnesio. Prieš naudojant, lengvai pašildyti mikrobangėje (ar vandens vonelėje).

Šaltinis: kuking.net


Sveikute,
gliukoze receptuke sausa turi buti, ar skysta ?
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 16, 23:20)
Sveikute,
gliukoze receptuke sausa turi buti, ar skysta ?
ACIU 4u.gif

Manau skysta, bent jau as dedu skysta 4u.gif
Atsakyti
Sepurtema, tik giliai paslepta, keliu aukštyn. Eisiu pradėti bandyti :-)
Atsakyti
Sausainių "Chocolate orange pillow cookies" - įtrūkę šokoladiniai sausainiai- gamyboje dedamas cukrus. O recepte nenurodoma kiek jo??? Ačiū, jei kas darėte ir patartumėte, nes rusaitės rašo, kad gali išskysti jei daug cukraus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasaru: 02 gegužės 2015 - 23:05