Sveikos! Ką tik padariau aguonų-citrinų pajų. Dabar ragauju - mmm..lekker!!! Skanu:)
QUOTE(RiMami @ 2009 02 23, 17:28)
Isbandyti . As kepiau cirviniu blynu keptuvej. Dziaugiuos pagaliau radus TA recepta . Dauguma iki siol naudoti receptai cirviniams blynams man nepatiko , o sis
QUOTE(RiMami @ 2009 02 26, 11:36)
Isbanyti, labai skanus ir pasidaryti nesunku. Labai patogu laikyti paruostus saldiklyje, jei kartais netiketi sveciai uzsuktu, turetume sausainuku per 30 min. (15 min, atsildymui, 15 kepimui ) svieziu ir skaniu + namai uzkviptu mmmm....
QUOTE(RiMami @ 2009 06 10, 10:21)
Antrasis receptas bus labai skanių keksiukų, pagal skonį primenančių mažus varškės apkepukus. O ricottos naudojimas užtikrina labai minkštą ilgai nesenėjančią/nežiedėjančią struktūrą.
KEKSIUKAI SU PERSIKAIS IR RICOTTA (Peach Ricotta Muffins)
Originalus receptas
KEKSIUKAI SU PERSIKAIS IR RICOTTA (Peach Ricotta Muffins)
Originalus receptas
Skanus keksai, tik kita kart kepciau silikoninese formelese, nes is popieriniu sunku islupt . Ir kazkodel man jie sukrito pastoveje, nebuvo tokie iskile kaip pas Misele. na bet as ju dar neatsisakau, tikrai pagal skoni verti demesio.
O kokia tema radau.
Misheles tema ziurineju http://kuking.net/my...pic.php?t=45152
Blynu konsistencija pagavau tik is 3 karto tai per skysti, tai vel per skisti ir tik siandien tokia stori purus gavosi.
Dariau biscotti sausaunukus, nedejau cedros, tai labai triniai jautiesi
Misheles tema ziurineju http://kuking.net/my...pic.php?t=45152
Blynu konsistencija pagavau tik is 3 karto tai per skysti, tai vel per skisti ir tik siandien tokia stori purus gavosi.
Dariau biscotti sausaunukus, nedejau cedros, tai labai triniai jautiesi
QUOTE(@adrij@ @ 2011 01 23, 20:05)
Mišelės napoleono lakšteliai , man primena macus .... kieti , beskoniai , pūslėti ..... kai dariau , išsigandau , maniau eis šiuklinės , bet reik daryti iki galo .......aš kondencuotą viriau neilgai , jis pas mane liko beveik nepakeitęs spalvos .
Tepiau jį formoje ir paslėgiau , kremas neturėjo kur išbėgti , bet susigerti jis nespėjo ( neišlaikiau ilgai , na gal pusdienį ir prapjoviau ) ..... buvo ne visai sumirkę , bet pasakiškai skanus tortas ..... gabaliuką pasislėpiau ir laikiau parą , tada jau buvo įsigėręs , ilgai buvo favoritas tarp tortų ...jis net nepanašus į mūsiškius napoleonus , bet skanus ir įdomus tortas , verta išbandyti .
Tepiau jį formoje ir paslėgiau , kremas neturėjo kur išbėgti , bet susigerti jis nespėjo ( neišlaikiau ilgai , na gal pusdienį ir prapjoviau ) ..... buvo ne visai sumirkę , bet pasakiškai skanus tortas ..... gabaliuką pasislėpiau ir laikiau parą , tada jau buvo įsigėręs , ilgai buvo favoritas tarp tortų ...jis net nepanašus į mūsiškius napoleonus , bet skanus ir įdomus tortas , verta išbandyti .
tikrai verta sita torta issikepti
QUOTE(Oyzo @ 2011 02 24, 21:55)
Sveikos! Ką tik padariau aguonų-citrinų pajų. Dabar ragauju - mmm..lekker!!! Skanu:)
Kaip šaunu, kad skanu. O štai man nepavyko. Kažką ne taip padariau. Nu nelabai jis man Daugiau nebekepu. Smagu, kai kažkam pavyksta
Papildyta:
QUOTE(kristeonly @ 2011 06 25, 00:17)
Labas, norėjau paklausti dėl brownie sūrio torto. Kai iškepi brownie ir jis atvesta, tai ant viršaus pilti cheesecako masę ir vėl kepti? Neperkeps brownie? Ir tikriausiai nesigaus šio tortuko iškepti su paprasta kepimo forma (ne ta kur šonai nusiima)?
Viskas gaunasi toj formoj. Daryti reikia kaip parašyta recepte. Jei apkept tešlą, o po to pilti įdarą - tada taip ir darote, jei parašyta tešla iškloti formą ir supylus įdarą kepti - irgi taip darote. Neperkepa tas pagrindas. Juk nekepaate 60 min? Sėkmės.
QUOTE(RiMami @ 2008 12 11, 14:15)
nerealiai tirpstantys, tiesiog moment ir ner .
Skanus sausainukai, isbandyti
Labas visoms noriu siektiek paklausti jai kas zino ir ragavo sokolado meistru pistaciju torta ten tas ju paplotys toks trapus ( kaip koks girliazas ar kaip pavadinti nu laaaabai skanus ) gal kuri zino kaip ji padaryti
QUOTE(RiMami @ 2008 11 11, 19:39)
ŠOKOLADINĖ GLAZŪRA[/color]
150 g šokolado
2 v. š. grietinėlės
2 v. š. vandens
1 v. š. gliukozės.
Nedideliame puode sumaišyti grietinėlę, vandenį ir gliukozę. Masę kaitinti iki virimo ir supilti ant susmulkinto šokolado, maišyti, kol šokoladas pilnai ištirps. Lengvai ataušinti, bet nelaukti, kol pilnai sustings. Aptepti tortą ar pyragėlius.
Sandariai uždarytame inde šaldytuve šią glazūrą galima laikyti iki 1 mėnesio. Prieš naudojant, lengvai pašildyti mikrobangėje (ar vandens vonelėje).
Šaltinis: kuking.net
Sveikute,
gliukoze receptuke sausa turi buti, ar skysta ?
ACIU
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 03 16, 23:20)
Manau skysta, bent jau as dedu skysta
Sepurtema, tik giliai paslepta, keliu aukštyn. Eisiu pradėti bandyti :-)
Sausainių "Chocolate orange pillow cookies" - įtrūkę šokoladiniai sausainiai- gamyboje dedamas cukrus. O recepte nenurodoma kiek jo??? Ačiū, jei kas darėte ir patartumėte, nes rusaitės rašo, kad gali išskysti jei daug cukraus.