Eisiu paieskoti to kito recepto. Nes siandien bandziau kepti Miseles, tai kokia nesamone gavos, kad baisu
Lakstai susitrauke kepdami, tai nebeliko ir pyrago, nes butu visai mazuliukas buves.
Zodziu, vejai
QUOTE(Čiliukė! @ 2010 09 17, 21:10)
Eisiu paieskoti to kito recepto. Nes siandien bandziau kepti Miseles, tai kokia nesamone gavos, kad baisu
Lakstai susitrauke kepdami, tai nebeliko ir pyrago, nes butu visai mazuliukas buves.
Zodziu, vejai
Zodziu, vejai
Visų Napoleonų lakšteliai susitraukia, reikia prieš kepant juos būtinai subadyt šakute ir tai susitraukia maždaug po 1-1,5 cm
QUOTE(RiMami @ 2010 09 17, 21:02)
Visų Napoleonų lakšteliai susitraukia, reikia prieš kepant juos būtinai subadyt šakute ir tai susitraukia maždaug po 1-1,5 cm
Subadziau, bet tai kaip susinervinau, nes jis liko mazuliukas, mano forma nedidele ir taip. Tai va... Nieko, gal kada pabandysiu ispjauti kai iskepsiu. Bent forma atitiks
QUOTE(Čiliukė! @ 2010 09 18, 16:59)
Subadziau, bet tai kaip susinervinau, nes jis liko mazuliukas, mano forma nedidele ir taip. Tai va... Nieko, gal kada pabandysiu ispjauti kai iskepsiu. Bent forma atitiks
Neispjausi- sutrupes.
QUOTE(Čiliukė! @ 2010 09 17, 22:10)
Zodziu, vejai
Zodziu, vejai
esu kepusi si torta,man jis labai skanus bet pripazistu,su lakstu kepimais vargo yra
QUOTE(Čiliukė! @ 2010 09 18, 15:59)
rugiagele teisingai sako - sutrupes aš Napoleono lakštus kočioju visad didesnius maždaug 1,5-2 cm negu man reikia, tada iškepę bus maždaug tavo norimo dydžio. Kuomet pertepsi, tortui įsigėrus galėsi apipjaustyti, kad lygus būtų. Sėkmės.
Pabandysiu sekanti karta, mergaites ;]
Aciu uz patarimus.
Aciu uz patarimus.
Gal galit nuorodą Asseni Napoleono įmesti? Būtų didelis dėkui
QUOTE(Letune @ 2010 09 21, 19:20)
Gal galit nuorodą Asseni Napoleono įmesti? Būtų didelis dėkui
NAPOLEONAS IŠ VAIKYSTĖS Asseni tortas
QUOTE(Renata123 @ 2010 09 21, 22:52)
atsiprašau, kad ne toje temoje aiškinuosi, bet į šį Napoleoną dedamas kondensuotas su cukrumi ir nevirtas? Neparašyta
QUOTE(Letune @ 2010 09 21, 22:32)
atsiprašau, kad ne toje temoje aiškinuosi, bet į šį Napoleoną dedamas kondensuotas su cukrumi ir nevirtas? Neparašyta
100% atsakyti negaliu, nes pati nesu sio torto kepus. Bet zinau viena, kad sviestinis kremas yra daromas su kondensuotu saldintu nevirtu pienu. Jus geriau paieskokite komentarus apie si torta toje temoje, arba paklauskite mergaiciu tortu temoje, ji kepusiu tikrai yra ne viena, tikrai pades.
Sekmes!
zhadu kepti misheles baltojo shokolado-brashkini tora, siuo metu su brashkemis ne kas:( merginos patarkite kuriuo kitu vaisiu galeciau pakeisti? konservuotais persikais? kiviais? ananasu? svieziu konservuotu? niekaip nesugalvoju kas tiktu...tik itariu kad bananas nelabai:(