QUOTE(biriusa @ 2010 04 01, 22:32)
Uzsikabliavau ant Miseles receptu Per paskutine savaite isbandziau jau trecia recepta. si karta tai buvo Citrininis vyniuotinis http://www.kuking.ne...p=964971#964971
Tikrai ipatingas biskvitas, net nebande suskilti ji lenkiant o tas citrininis kurdas beproto skanus Labai patiko ir man ir tiems kas ragavo net nufotkint nespejau gaivu ir svelnu, su lengva rugstle Jokiu pastabu, laikantis nurodymu viskas graziai gaunasi
Tikrai ipatingas biskvitas, net nebande suskilti ji lenkiant o tas citrininis kurdas beproto skanus Labai patiko ir man ir tiems kas ragavo net nufotkint nespejau gaivu ir svelnu, su lengva rugstle Jokiu pastabu, laikantis nurodymu viskas graziai gaunasi
O aš vakar kepiau pagal Mišelės receptą šitą Citrininį vyniotinį. Tik biskvitą. o įdarą dėjau savos gamybos svarainių-cukinijos košę. Gavosi labai skaniai . Tik aš jį kepiau 175 C vietoj 190 C, nes bijojau, kad nepradėtų iš karščio keltis pūslės. Tai gal dėl to jo pati apačia apie 0,5 mm buvo lyg pasmukusi (jis iškilo tik iki 0,5 cm). Visada, kai kepu biskvitus vyniotiniams be riebalų-tai užtenka 175 C ir jie gaunasi ir apačioje akyti, purūs. O čia pirmakart bandžiau su riebalais ir štai pirmas blynas Įdomu ar čia tik temperatūra 15 C galėjo įtakoti? Be to labai jau sunkiai, "su mėsomis" jis luposi nuo kepimo popieriaus (patepiau jį taukais). Kitą kartą nedrįsčiau kepti, neradus atsakymo į šiuos klausimus. Gal kas atsakys?