Įkraunama...
Įkraunama...

Mišelės receptai lietuviškai

Idedu nuotaruka
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2009 11 19, 11:37)
ŠOKOLADINIAI VYNIOTINUKAI (Chocolate Cream Cheese Rolls)
Kepiau siuos vyniotinukus.Lengva gaminti, riebu ir skanu. Brangoka...Biskvita kepiau vienoje skardoje, kita kart darysiu dviejuose tuomet tesla bus plonesne.
Skanaus!

o kur recepta rasti?? g.gif
Atsakyti
Nemoku ideti nuorodos blush2.gif , 6 puslapyje yra nurodytas receptas

http://www.supermama...?...74520&st=60

Atsakyti
Gaminau si torta.Man jis buvo nelabai...Pasakysiu tik tiek, niekada daugiau nekepsiu.

http://www.supermama...?...74520&st=36
Atsakyti
user posted image sveikutes,as ce naujoke bet tikiuosi priimsit.as taip pat kepiau sokoladinius vyniotinukus pagal misele,tai man jie labai labai skanus.pavyko manau tikrai gerai kaip pirmam kartui.bandziau ikelt nuotrauka tikiuosi pavyko. smile.gif
Atsakyti
user posted image kaip pastebejau pirmakart ikelti nepavyko tai keliu dar karta.
Atsakyti
Labai apetitni vyniotinukai wub.gif
Atsakyti
na stai pasirodysiu su dar keliais isbandytais receptukais.kepiau sachmatinius sausainius pagal Misele ,na sausainiu daznai nekepu,bet sitie tikrai skanus,ir pagaminau be jokio vargo stai nuotraukyte, user posted image dar kepiau napoleona pagal Misele na bet sitas tortas ispudzio nepadare,na bet kiekvieno skonis skirtingas,man asmeniskai nelabai patiko.idedu nuotraukyte nors papuosimo beveik kaip ir nera,bet parodau kas isejo.user posted image na ir paskutinis kolkas isbandytas receptas tai citrininiai pyrageliai pagal Misele , man jie tikrai patiko, skanus,valgyk ir valgyk.stai nuotraukyteuser posted image .
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 06 10, 10:51)

OBUOLIŲ SPURGOS (Apple Ftitters)
Originalus receptas

user posted image

Kepiau sitas spurgas su obuoliais, bet man gavos ne spurgos, o greiciau blynai su obuoliais biggrin.gif Viska dariau tiksliai pagal recepta, bet tesla truputi iskilo kepant, o paskui subliusko visiskai. Skonis tai geras, bet vaizdas tai gryni blyneliai biggrin.gif

Gal kas kepet? Ar isejo taip, kaip nuotraukoje cia atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 12 15, 21:05)
Kepiau sitas spurgas su obuoliais, bet man gavos ne spurgos, o greiciau blynai su obuoliais  biggrin.gif Viska dariau tiksliai pagal recepta, bet tesla truputi iskilo kepant, o paskui subliusko visiskai. Skonis tai geras, bet vaizdas tai gryni blyneliai  biggrin.gif

Gal kas kepet? Ar isejo taip, kaip nuotraukoje cia atrodo?

As kadais kepiau.man ir blynai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 15, 23:04)
As kadais kepiau.man ir blynai gavosi  biggrin.gif

Ziurint i nuotrauka man atrodo, kad ten obuoliai tikrai ne 0,5 cm storiu supjaustyti, o kokie 1,5 cm. Gal tada ir atrodo tos spurgos, kaip iskilusios g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 16 gruodžio 2009 - 10:44
Šaunuolės mergaitės, kiek visko prikepusios bigsmile.gif vyniotinukai, sausainukai - atrodo labai skaniai wub.gif taip ir norisi pasivaišinti essen.gif

QUOTE(Nova @ 2009 12 16, 10:43)
Ziurint i nuotrauka man atrodo, kad ten obuoliai tikrai ne 0,5 cm storiu supjaustyti, o kokie 1,5 cm. Gal tada ir atrodo tos spurgos, kaip iskilusios  g.gif

...arba aš dar būčiau linkus manyti, kad mūsiškių miltų reikia berti truputėlį daugiau g.gif nes, kur apie obuolių keksą buvo paaiškinimas (pora psl. atgal) autorės buvo rašoma, kad "aš naudoju ištikrųjų gerus stiprius kanadietiškus miltus, kurie stipriau sugeria drėgmę" rolleyes.gif kaži ar ne miltuose bus bėda mastau.gif

Atsakyti