Idedu nuotaruka
QUOTE(Ledukas @ 2009 11 19, 11:37)
ŠOKOLADINIAI VYNIOTINUKAI (Chocolate Cream Cheese Rolls)
Kepiau siuos vyniotinukus.Lengva gaminti, riebu ir skanu. Brangoka...Biskvita kepiau vienoje skardoje, kita kart darysiu dviejuose tuomet tesla bus plonesne.
Skanaus!
Kepiau siuos vyniotinukus.Lengva gaminti, riebu ir skanu. Brangoka...Biskvita kepiau vienoje skardoje, kita kart darysiu dviejuose tuomet tesla bus plonesne.
Skanaus!
o kur recepta rasti??
Gaminau si torta.Man jis buvo nelabai...Pasakysiu tik tiek, niekada daugiau nekepsiu.
http://www.supermama...?...74520&st=36
http://www.supermama...?...74520&st=36
Labai apetitni vyniotinukai
na stai pasirodysiu su dar keliais isbandytais receptukais.kepiau sachmatinius sausainius pagal Misele ,na sausainiu daznai nekepu,bet sitie tikrai skanus,ir pagaminau be jokio vargo stai nuotraukyte, dar kepiau napoleona pagal Misele na bet sitas tortas ispudzio nepadare,na bet kiekvieno skonis skirtingas,man asmeniskai nelabai patiko.idedu nuotraukyte nors papuosimo beveik kaip ir nera,bet parodau kas isejo. na ir paskutinis kolkas isbandytas receptas tai citrininiai pyrageliai pagal Misele , man jie tikrai patiko, skanus,valgyk ir valgyk.stai nuotraukyte .
QUOTE(RiMami @ 2009 06 10, 10:51)
Kepiau sitas spurgas su obuoliais, bet man gavos ne spurgos, o greiciau blynai su obuoliais Viska dariau tiksliai pagal recepta, bet tesla truputi iskilo kepant, o paskui subliusko visiskai. Skonis tai geras, bet vaizdas tai gryni blyneliai
Gal kas kepet? Ar isejo taip, kaip nuotraukoje cia atrodo?
QUOTE(Nova @ 2009 12 15, 21:05)
Kepiau sitas spurgas su obuoliais, bet man gavos ne spurgos, o greiciau blynai su obuoliais Viska dariau tiksliai pagal recepta, bet tesla truputi iskilo kepant, o paskui subliusko visiskai. Skonis tai geras, bet vaizdas tai gryni blyneliai
As kadais kepiau.man ir blynai gavosi
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 15, 23:04)
As kadais kepiau.man ir blynai gavosi
Ziurint i nuotrauka man atrodo, kad ten obuoliai tikrai ne 0,5 cm storiu supjaustyti, o kokie 1,5 cm. Gal tada ir atrodo tos spurgos, kaip iskilusios
Šaunuolės mergaitės, kiek visko prikepusios vyniotinukai, sausainukai - atrodo labai skaniai taip ir norisi pasivaišinti
...arba aš dar būčiau linkus manyti, kad mūsiškių miltų reikia berti truputėlį daugiau nes, kur apie obuolių keksą buvo paaiškinimas (pora psl. atgal) autorės buvo rašoma, kad "aš naudoju ištikrųjų gerus stiprius kanadietiškus miltus, kurie stipriau sugeria drėgmę" kaži ar ne miltuose bus bėda
QUOTE(Nova @ 2009 12 16, 10:43)
Ziurint i nuotrauka man atrodo, kad ten obuoliai tikrai ne 0,5 cm storiu supjaustyti, o kokie 1,5 cm. Gal tada ir atrodo tos spurgos, kaip iskilusios
...arba aš dar būčiau linkus manyti, kad mūsiškių miltų reikia berti truputėlį daugiau nes, kur apie obuolių keksą buvo paaiškinimas (pora psl. atgal) autorės buvo rašoma, kad "aš naudoju ištikrųjų gerus stiprius kanadietiškus miltus, kurie stipriau sugeria drėgmę" kaži ar ne miltuose bus bėda