[quote=aguonele,2009 01 28, 21:23]
Na ir as jau isbandziau surio torta .Turiu pasakyti jog ziauriai skanus
o koki suri naudojai?
Vakar kepiau KEKSA SACHER (Sacher Bundt Cake) 16 pus receptas... visai neblogas, kas megsta sokoladinius desertus siulau pabandyt... lengvai ir greitai pagaminamas, ir laukt ilgai nereikia, kol galesi paragaut Ypac glajus idomus, labai lygiai padengia, nes kiek esu isbandzius tai tragedija man gaunas... Butinai reiks pabandyt ta cheesecake su browniu, praktiskai idealesnio torto nebeisivaizduoju
Klausykit, as irgi labai noriu to surio torto Gal kas pasakys, ar galima butu ji gaminti silikoninej formoj.Tiksliau maza silikonine statyti i didele silikonine su vandeniu
Na ka as galiu pasakyti Issikepiau surio torta Bet su puosimu man tikrai nekas, patirties 0. Tikrai tenka nulenkti galva pries jus visas Parodysiu, kas gavosi, nors tiesa pasakius net geda
[attachmentid=168970][attachmentid=168971]
QUOTE(laurindre @ 2009 01 31, 08:02)
Na ka as galiu pasakyti Issikepiau surio torta Bet su puosimu man tikrai nekas, patirties 0. Tikrai tenka nulenkti galva pries jus visas Parodysiu, kas gavosi, nors tiesa pasakius net geda
Ir kas cia tau nepatinka?Savam vartojimui as kartais is viso nieko nedarau,vistiek greit suvalgom,jei noriu kokia nuotrauka ikelt tada apteplioju
Na man jis toks sunkus, tikejausi kazko lengvesnio, ne padarymo prasme, o valgymo Visi gyre, bet man nelabai
QUOTE(laurindre @ 2009 01 31, 17:16)
Na man jis toks sunkus, tikejausi kazko lengvesnio, ne padarymo prasme, o valgymo Visi gyre, bet man nelabai
Ir as sakau, kad nelabai. Man jis panasus savo skoniu i sokoladini sureli. As tikejausi, kad tas baltas sluoksnis bus kitoks.
Jis man primena paprasta sokoladini pyraga, is Sonatinos receptu toki kazkada kepiau, tik ten viskas daug paprasciau, nereikia jokiu voneliu, tai kam tada vargti, jei skonis nesiskiria
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 01:37)
Pažiūrėjus į Inočkos foto , tas apatinis sluoksnis toks sunkus atrodo , kaip čia tiksliau išsireiškus ...." zakalcas "....gal žinote ką tai reiškia , bet aš jį išbandysiu , idomumo dėliai ....nors ir aš ne su visais jos receptukais draugauju
Jis nera toks purus,siaip tie browniai yra tokie "sunkus".Cia jau uzsieninis skonis,bet man tai jie visai patinka,jau pripratus
Man brauniai irgi labai patinka Bet neverta maisyti su varske, nes varske irgi sunki, tai kartu man laaaabai sunku Ir surio pyragai labai patinka, bet kartu nekas. Todel ir tikejausi skanesnio