Įkraunama...
Įkraunama...

Mišelės receptai lietuviškai

[quote=aguonele,2009 01 28, 21:23]
Na ir as jau isbandziau surio torta .Turiu pasakyti jog ziauriai skanus thumbup.gif

o koki suri naudojai?
Atsakyti
Vakar kepiau KEKSA „SACHER“ (Sacher Bundt Cake) 16 pus receptas... visai neblogas, kas megsta sokoladinius desertus siulau pabandyt... lengvai ir greitai pagaminamas, ir laukt ilgai nereikia, kol galesi paragaut thumbup.gif Ypac glajus idomus, labai lygiai padengia, nes kiek esu isbandzius tai tragedija man gaunas... Butinai reiks pabandyt ta cheesecake su browniu, praktiskai idealesnio torto nebeisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausykit, as irgi labai noriu to surio torto doh.gif Gal kas pasakys, ar galima butu ji gaminti silikoninej formoj.Tiksliau maza silikonine statyti i didele silikonine su vandeniu g.gif
Atsakyti
Na ka as galiu pasakyti g.gif Issikepiau surio torta biggrin.gif Bet su puosimu man tikrai nekas, patirties 0. Tikrai tenka nulenkti galva pries jus visas hi.gif Parodysiu, kas gavosi, nors tiesa pasakius net geda blush2.gif
[attachmentid=168970][attachmentid=168971]
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 31, 08:02)
Na ka as galiu pasakyti g.gif Issikepiau surio torta biggrin.gif Bet su puosimu man tikrai nekas, patirties 0. Tikrai tenka nulenkti galva pries jus visas hi.gif Parodysiu, kas gavosi, nors tiesa pasakius net geda blush2.gif
[attachmentid=168970][attachmentid=168971]

Ir kas cia tau nepatinka?Savam vartojimui as kartais is viso nieko nedarau,vistiek greit suvalgom,jei noriu kokia nuotrauka ikelt tada apteplioju blush2.gif
Atsakyti
Nu ir as padariau ta surio torta. Dariua is pilnos normos bet i 25 cm forma, del to sluoksniai beveik vienodo stoio. Ka galiu pasakyt...... g.gif Matyt nedraugauju as su Misheles skoniu. Darau jau koki 4 ar 5 patiekala pagal ja, bet vis ne tas schmoll.gif Nesakau, kad visiskai man nepatiko, bet daugiau nedarysiu
user posted image
Atsakyti
Na man jis toks sunkus, tikejausi kazko lengvesnio, ne padarymo prasme, o valgymo g.gif Visi gyre, bet man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 31, 17:16)
Na man jis toks sunkus, tikejausi kazko lengvesnio, ne padarymo prasme, o valgymo g.gif Visi gyre, bet man nelabai schmoll.gif

Ir as sakau, kad nelabai. Man jis panasus savo skoniu i sokoladini sureli. As tikejausi, kad tas baltas sluoksnis bus kitoks.
Atsakyti
Jis man primena paprasta sokoladini pyraga, is Sonatinos receptu toki kazkada kepiau, tik ten viskas daug paprasciau, nereikia jokiu voneliu, tai kam tada vargti, jei skonis nesiskiria doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjus į Inočkos foto , tas apatinis sluoksnis toks sunkus atrodo , kaip čia tiksliau išsireiškus g.gif ...." zakalcas "....gal žinote ką tai reiškia blush2.gif , bet aš jį išbandysiu , idomumo dėliai ....nors ir aš ne su visais jos receptukais draugauju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 01:37)
Pažiūrėjus į Inočkos foto , tas apatinis sluoksnis toks sunkus atrodo , kaip čia tiksliau išsireiškus  g.gif ...." zakalcas "....gal žinote ką tai reiškia blush2.gif  , bet aš jį išbandysiu , idomumo dėliai ....nors ir aš ne su visais jos receptukais draugauju  schmoll.gif

Jis nera toks purus,siaip tie browniai yra tokie "sunkus".Cia jau uzsieninis skonis,bet man tai jie visai patinka,jau pripratus lotuliukas.gif
Atsakyti
Man brauniai irgi labai patinka wub.gif Bet neverta maisyti su varske, nes varske irgi sunki, tai kartu man laaaabai sunku doh.gif Ir surio pyragai labai patinka, bet kartu nekas. Todel ir tikejausi skanesnio g.gif
Atsakyti