Įkraunama...
Įkraunama...

Mišelės receptai lietuviškai

Inetum, Daividija - nu ir gražumėlis wub.gif o jau skanumėlis torčiukų wub.gif wub.gif wub.gif Per monitorių norisi paragaut essen.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 26, 21:26)
O cia mano surio tortas:

galiu pasakyt,laaaabai skanus.To brownio gavosi gan daug ir galetu buti per puse plonesnis,tas likutis kur turejo buti naudojamas papuosimams buvo suvalgytas dar nespejes atvesti,nes irgi labai skanus,toks sokoladinis su kavos aromatu.
Pats surio virsus tai kaip vanilinis surelis,norisi viena suvalgyti wub.gif
Tikrai ismeginsiu ir moka surio torta thumbup.gif
Graziai iskepe,nesutrukinejo blush2.gif

mūsų šeimoj lygiai taip pat - brownio masės buvo per daug, ir ta perteklinė labai gardžiai sušlamšta. man skonis sūrio irgi priminė varškės sūrelį, bet kaip taip mamai sakiau, sakė, "nu jau išsigalvoji smile.gif". pasirodo, ne man vienai smile.gif
Atsakyti
tortukas is tikro laaabai skanus thumbup.gif thumbup.gif nelyko per pusvalandi o siadien taip norisi vel lotuliukas.gif
bet reikia isbandyti ir kitus nes cia tu recptuku tiek daug ir taip sunku issirinkti kuri daryti nes visi atrodo vienas uz kyta skanesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 01 26, 19:35)

Puikus tortukas thumbup.gif

QUOTE(daividija @ 2009 01 26, 20:26)

bigsmile.gif jau įsivaizduoju, koks jis skanus 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pyrago prie kavos? smile.gif

user posted image

Čia Obuolių pyragas su karamelės padažu pagal Mišelę. Na ką aš galiu pasakyti - skanu, o karštas - netgi labai skanu smile.gif Labai daug duoda karamelė, vaikai mano pusę jos išvalgė dar nespėjus užpilti ant pyrago biggrin.gif Ir cukraus į obuolių masę dėjau mažiau, negu nurodyta normoje, nes nuo karamelės ir taip saldu.

Labai panašų pyragą kepu iš Didžiosios Kepinių Knygos, tik ten kartu su obuoliais vidun dar dedamos rome išmirkytos razinos ir smulkinti, pakepinti migdolai. Čia idėja norinčioms paeksperimentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 01 28, 12:11)
Gal kam pyrago prie kavos?  smile.gif

Čia Obuolių pyragas su karamelės padažu pagal Mišelę.  Na ką aš galiu pasakyti - skanu, o karštas - netgi labai skanu smile.gif Labai daug duoda karamelė, vaikai mano pusę jos išvalgė dar nespėjus užpilti ant pyrago  biggrin.gif Ir cukraus į obuolių masę dėjau mažiau, negu nurodyta normoje, nes nuo karamelės ir taip saldu.

Labai panašų pyragą kepu iš Didžiosios Kepinių Knygos, tik ten kartu su obuoliais vidun dar dedamos rome išmirkytos razinos ir smulkinti, pakepinti migdolai. Čia idėja norinčioms paeksperimentuoti  mirksiukas.gif

thumbup.gif Butinai ismeginsiu su rome ismirkintomis razinomis thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as jau isbandziau surio torta .Turiu pasakyti jog ziauriai skanus thumbup.gif
atsinesu tik gabaleli blush2.gif
user posted image
nes as esu is tu zmoniu,kurie neturi kantrybes blush2.gif jis dar tik kaip gera valanda vesta o as jau negalejau jo neparagavus.. labai skanus,labai greitai pagaminamas.tik man vandens pateko truputi ant dugno bet kazkaip kad blogai skoniui tai nepasakyciau lotuliukas.gif o rodos jog tiek ipakavau ta forma..ir kas patiko kad tokiu budu kepamas surio virsus nei suskilo nei iskilo thumbup.gif aciu uz vertima ir kitu grazias nuotraukas,kurios sugunde kepimui 4u.gif
nu ir pamirsau parasyti jog "biskvita"dariau is trecdalio o surio mase is puses normos.forma buvo 18 cm.kuo puikiausiai visko uztenka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 28 sausio 2009 - 20:59
QUOTE(aguonele @ 2009 01 28, 20:23)
Na ir as jau isbandziau surio torta .

Niam thumbup.gif
Atsakyti
Psio, zinau, ka darysiu savaitgali. Einu ziuret kokiu produktu reikia. Po Daividijos dar kentejau, bet pamacius aguoneles jau ziuriu, kad nieko cia nebus. Darysiu

Gal galit pasakyti, ar butina ta tirpi kava ten?
Ka naudojat vietoj 250 g minkštos varškės Quark (arba neriebios grietinės)? Kokia varske?

Ir pas mane forma tik 25 cm. Ar reikia didinti proporcijas.
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 28 sausio 2009 - 21:03
Aguonele,liuksiskas tavo pyragas!!!Bet as tai kentejau visa nakti nevalgius,sliauziojau apie saldytuva bet nevalgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga, dar klausimelis. Tortas kepamas formoje. O kaip ji is jos paskui isimti? Recepte parasyta: Atšaldytą cheesecake‘ą išimti iš formos ir padengti glazūra. Ale, kaip ji nukelt nuo dugno? g.gif
Atsakyti
Tirpios kavso pas mane nei laso namie nerasi,tai as jos ir nedejau ir kazkaip netruko ax.gif
kaip isimti torta is formos tai neklausk,nes tikrai neisivaizduoju.as kepiau atsidaromoj tortinej,tai atidarai ir pjaustai lotuliukas.gif is pradziu galvojau nukelti nuo formos,bet pradejo virsus trukti tai ir palikau kaip yra. bet turi atkreipti ir i tai demesi jog tas indas kur kepsi dedas i vandeni.as tai kol radau i ka man statyti,tai uztruko...galu gale i puoda italpinau blink.gif
o del varskes: dejau daugiau tepamo surelio 17 % ir svelnios varskes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 28 sausio 2009 - 21:21