Įkraunama...
Įkraunama...

Mišelės receptai lietuviškai

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 26, 14:40)
O parodyk nors gabalelis, nors trupineli ax.gif Baisiai smalsu blush2.gif

kad net nefotografau, plyta gavosi doh.gif, tai vienintėlis mano gaminys, kuris buvo išmestas į šiukšlinę verysad.gif gi grynas pajuokos objektas tapčiau blush2.gif bus progų dar jį gamint, dabar rašaus į sąsiuvinį kokius gaminsiu eilės tvarka biggrin.gif nes progų kad laukia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 26, 13:17)
aistuzele, zinai, gal musu ir ju giretiniu konsistencijos skiriasi mirksiukas.gif

Dar ir miltai už atlanto gal kiek kitoki - kažkur rusų forume merginos apie tai diskutavo, bet aš neįsidėmėjau gerai kas ir kaip doh.gif

Aistuzele, kadangi nenuleidi rankų po nesėkmių ir žadi vėl bandyti - siunciu tau dar vieną nuorodytę į kitą šachmatinį tortą su varškės įdaru, gal šitas labiau patiks. Va čia gali fotkę pažiūrėti ax.gif Aš šitą tortuką seniai nusižiūrėjus buvau, bet visai apie jį pamiršau doh.gif Gali būt ir skanus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 26, 15:00)
Dar ir miltai už atlanto gal kiek kitoki - kažkur rusų forume merginos apie tai diskutavo, bet aš neįsidėmėjau gerai kas ir kaip doh.gif

Aistuzele, kadangi nenuleidi rankų po nesėkmių ir žadi vėl bandyti - siunciu tau dar vieną nuorodytę į kitą šachmatinį tortą su varškės įdaru, gal šitas labiau patiks. Va čia gali fotkę pažiūrėti ax.gif Aš šitą tortuką seniai nusižiūrėjus buvau, bet visai apie jį pamiršau doh.gif Gali būt ir skanus ax.gif

be galo dėkinga wub.gif su varške, tai ir vyras valgys thumbup.gif Reiks kada užmigdžius šeimyna pagamint, nes dienos metu kuomet vyras darbe, geriausiu atveju kiaušinį išplakčiau su savo mamyčiuku doh.gif
Atsakyti
o cia ir mano morenginis tortukas su lazdyno riesutais

user posted image

user posted image

NA LABAI SKANUS TORTUKAS BET JAU VARGO SU TAIS LAKSTAIS IR JU KEPIMU doh.gif
Atsakyti
O cia mano surio tortas:
user posted image
user posted image

galiu pasakyt,laaaabai skanus.To brownio gavosi gan daug ir galetu buti per puse plonesnis,tas likutis kur turejo buti naudojamas papuosimams buvo suvalgytas dar nespejes atvesti,nes irgi labai skanus,toks sokoladinis su kavos aromatu.
Pats surio virsus tai kaip vanilinis surelis,norisi viena suvalgyti wub.gif
Tikrai ismeginsiu ir moka surio torta thumbup.gif
Graziai iskepe,nesutrukinejo blush2.gif
Atsakyti
DAIVIDIJA

NORIUUUUUUUU essen.gif. O cia kuris Misheles recepciukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 26 sausio 2009 - 20:37
QUOTE(daividija @ 2009 01 26, 21:26)
O cia mano surio tortas:

pritrenke mane tavo tortas blink.gif as ir butinai isbandysiu!!!!! ir dar koks didelis tau gavos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 01 26, 18:43)
pritrenke mane tavo tortas  blink.gif as ir butinai isbandysiu!!!!! ir dar koks didelis tau gavos  wub.gif

Kepiau 20cm tortinej,bet to brownio uztenka is puses normos,nes supyliau per auksta ir dar kita skardele iskepiau,o surio tai is pilnos,nes jis skanus,tiesa sudejau du indelius po 200g tepamo surio,o ten reikejo 450g,bet tai nepamaise.

receptas
Atsakyti
Paskaiciau ta recepta, ir nelabai supratau o kam surio mase kepti ipylus i inda vandeni g.gif o ten nepribega vandens,per formos apacia.jauciu reik ispudingai apvynioti folija.
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 01 26, 19:29)
Paskaiciau ta recepta, ir nelabai supratau o kam surio mase kepti ipylus i inda vandeni  g.gif o ten nepribega vandens,per formos apacia.jauciu reik ispudingai apvynioti folija.

matai ir as iki galo nedaskaicius pradejau kept lotuliukas.gif Bet apvyniojau ta forma su dviguba folija ir ikisau i didele skarda su karstu vandeniu ir i orkaite,tiesa,kepe tai kokia val su virsum,nes pajudinu,vis liula,tai dar palikdavau,kai istraukiau tai vidurys dar lingavo,bet ikisau i saldytuva,sustingo graziausiai.
Atsakyti
vsio, treciadieni makliavosiu !!!!!!!
Atsakyti
Inetum ,
Daividija

................užvedėt doh.gif , reikia ką nors iš Mišelės rinktis ir kepti , grąžūs jūsų darbai wub.gif ( na ir skanūs tikiu ....).
Atsakyti