Norėčiau aptarti Mišelės šachmatinį tortą
Nuotraukos nebus, nes tokio kracho nebuvau dar patyrus
Išvada tokia, kad nuojautos čia nereikia, viską reikia dėti gramo tikslumu kaip parašyta. O krachas mano buvo tame, kad padauginau miltų biskvitams, jie paprasčiausiai man neiškilo
Tad nereikia bijoti, kad pasidarius tešlą biskvitams ji yra skystoka, bet kai padalinama ji į dvi dalis ir viena dalis sumaišoma su šokoladu, ši dalis sutirštėja. O miltų padauginau todėl, kad Mišelės recepte parašyta, kad tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos
Ji tokia tikrai nebuvo. Šiaip, kas nori nustebinti, nes tie šachmatukai įspūdingai atrodo
ir kas laaaaaaaaaaaaaaaaabai mėgsta šokoladą
siūlau bandyti
Tai labai šokoladinis tortas. Žadu vėl jį bandyti, kol pavyks
, tik pakeisiu kremą į kokį gaivesnį, man šokolado per daug