Įkraunama...
Įkraunama...

Mišelės receptai lietuviškai

QUOTE(RiMami @ 2009 01 23, 12:27)
Niu atrodo tai laaaabai skaniai wub.gif  wub.gif  wub.gif Vaisinuosi, kol dar yra blush2.gif lotuliukas.gif   Gal labai didelius pacius pyragelius padarei - atitinkamai ir ertme didesne ir kremo daugiau sulenda biggrin.gif

Aga, nemazus, nu kokie 7-10 cm ilgio. Nu aš maksimalistė, kiek telpa kremo, tiek grūdau, kol pradeda pro kraštus bėgt biggrin.gif tai gal po mažieu reiktų blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 23 sausio 2009 - 12:39
KATU labai grazus ir skaniai atrodantys eklerai thumbup.gif jau zinau ka savaitgali meistrausiu jei tik mazule leis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 01 23, 15:12)
KATU labai grazus ir skaniai atrodantys eklerai  thumbup.gif  jau zinau ka savaitgali meistrausiu jei tik mazule leis doh.gif

leis leis wink.gif maniske leido lotuliukas.gif Viena ranka tesla plakiau, keliu prispaudus plakimo inda buvau, kita ranka ja pakelus laikiau, nes ziauriai idomus mat procesas. Po to uzmigo, tai ramiai iskepiau, o krema vel abi virem - as sumazinu virykle, ji vel ant maximumo atsuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 17:16)
leis leis wink.gif maniske leido  lotuliukas.gif  Viena ranka tesla plakiau, keliu prispaudus plakimo inda buvau, kita ranka ja pakelus laikiau, nes ziauriai idomus mat procesas. Po to uzmigo, tai ramiai iskepiau, o krema vel abi virem - as sumazinu virykle, ji vel ant maximumo atsuka  doh.gif

kad tik ziuretu butu gerai deja jai kartu viska reikia ir maisyti ir plakti ir i orkaite lysti temperatura matuoti lotuliukas.gif
oi cia biski poster_offtopic.gif atsiprasau
Atsakyti
RiMami, gal galit į a.ž. man savo el. pašto adresą parašyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 23 sausio 2009 - 18:43
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 11:39)
Į kremą įmaišiau dar 200 ml plaktos grietinėlės ir bendrai paėmus, jo užteko gal 1/3 visų eklerų.

Gaminau ir as cool.gif Kepiau is puses normos, o krema dariau s visos, ir tai buvo per mazai doh.gif Bet siaip skanu smile.gif
Atsakyti
eklerai jau iskepti ir prifarsiruoti idaru hihihi.gif . kaip ir rasete paciu ekleru isejo dvi kepimo skardos o idaro isejo tik vienos skardos trecdaliui. na brangokas palyginus tas idaras gaunasi tiek kiausiniu suvartoji doh.gif ax.gif tai kitus geriau uzbaigsiu daryti grietinele ir varskyte. na dar nespejau baigti teplioti su sokoladu tai kas gavosi psirodysiu veliau kai jau bus prekine isvaizda mano ekleru lotuliukas.gif
is likusiu baltymu nuo kremo ir paaukojusi dar veina baltyma pabandziau kepti morenginio torto lakstus tai ziuresiu kas gausis ir per kiek laiko cia jie man iskeps pilnai. nors teisybe pasakius man ta pati mase daug skanesne nekepta tai vos puse nesuvalgiau beragaudama ar gera ji jau doh.gif . tai jei bus ka rodyti butinai pasirodysiu o jei ne taip ir liksiu prie vienu ekleru ax.gif
Atsakyti
stai ir manieji eklerai. skanuciai nesunaudotus saldziajam patiekalui likusieji eklerai pasitarnavo kaip saltas uzkanis su mesytes idaru is ryto pusryteliams ax.gif
na kadangi mano foto aparatas jau pabuvojo dukrytes rankose tai nuotrauka ne kokios kokybes, na bet vaizdas kazkoks yra biggrin.gif
user posted image

o su morenginiu sunkiau gavosi vien lakstu dziuvimas truko 3 val bet po to paiskejo kai bandziau nuimti kad dar reikejo dziovinti nes pats vidurys is apacios dar smarkiai lipo nors virsus jau trupejo na bet jau palikau taip kaip yra ir dabar belieka tik sutepti su grietinele ir paragauti. kas gavosi pasirodysim veliau
Atsakyti
Norėčiau aptarti Mišelės šachmatinį tortą biggrin.gif

Nuotraukos nebus, nes tokio kracho nebuvau dar patyrus blush2.gif Išvada tokia, kad nuojautos čia nereikia, viską reikia dėti gramo tikslumu kaip parašyta. O krachas mano buvo tame, kad padauginau miltų biskvitams, jie paprasčiausiai man neiškilo verysad.gif Tad nereikia bijoti, kad pasidarius tešlą biskvitams ji yra skystoka, bet kai padalinama ji į dvi dalis ir viena dalis sumaišoma su šokoladu, ši dalis sutirštėja. O miltų padauginau todėl, kad Mišelės recepte parašyta, kad tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos g.gif Ji tokia tikrai nebuvo. Šiaip, kas nori nustebinti, nes tie šachmatukai įspūdingai atrodo wub.gif ir kas laaaaaaaaaaaaaaaaabai mėgsta šokoladą biggrin.gif siūlau bandyti 4u.gif Tai labai šokoladinis tortas. Žadu vėl jį bandyti, kol pavyks biggrin.gif , tik pakeisiu kremą į kokį gaivesnį, man šokolado per daug ax.gif
Atsakyti
aistuzele, zinai, gal musu ir ju giretiniu konsistencijos skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 26, 13:17)
aistuzele, zinai, gal musu ir ju giretiniu konsistencijos skiriasi mirksiukas.gif

g.gif šito nebuvau pagalvojusi doh.gif ot tundra biggrin.gif
Atsakyti
O parodyk nors gabalelis, nors trupineli ax.gif Baisiai smalsu blush2.gif
Atsakyti