Įkraunama...
Įkraunama...

Mišelės receptai lietuviškai

RiMami, gal netyčia esi pasidariusi ir šitos temos receptų turinuką? jei ne, tai aš galėčiau ryt-poryt pabandyt sumest nuorodėles.
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 21, 21:16)
RiMami, gal netyčia esi pasidariusi ir šitos temos receptų turinuką? jei ne, tai aš galėčiau ryt-poryt pabandyt sumest nuorodėles.


Nea, neturiu dar schmoll.gif Aš galvojau, kai tema link galo eis padaryt, bet dar nespėjau to imtis ax.gif Jei tik turi noro ir laiko, pirmyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės patarkit. Mat mamytės jubiliejui nutariau kepti Mišelės Napaleoną ir noriu jį daryti dviejų aukštų. Kaip geriausia jį papuošti, kad išlaikytų grožį, nes reiks transportuoti 250 km. Iš anksto dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 22, 01:33)
Nea, neturiu dar schmoll.gif Aš galvojau, kai tema link galo eis padaryt, bet dar nespėjau to imtis ax.gif Jei tik turi noro ir laiko, pirmyn lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


Susiduriau su techniniais nesklandumais - daugelio receptu man nerodo pabaigos. Rodykle apacioj pavaziuoju iki galo, bet vis tiek nematau, nukerta man pabaiga. Nezinau, kaip apibudint, bet gal kuri susidurusi esat. Tai va nematau ir tiesiogines nuorodos i receptus blush2.gif
Nukopijavus i koki notepada ar worda, matau pilna recepta.
Atsakyti
tai va, nusprendziau daryt taip - surasysiu, kuriuos matau, o po to surasysiu psl, is kuriu nematau. Gal kazkas man pagelbes 4u.gif



Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 22, 11:00)
Mergaitės patarkit. Mat mamytės jubiliejui nutariau kepti Mišelės Napaleoną ir noriu jį daryti dviejų aukštų. Kaip geriausia jį papuošti, kad išlaikytų grožį, nes reiks transportuoti 250 km. Iš anksto dėkui už atsakymą  4u.gif


Pamėgink gal cipciuko temoj užklaust - ji kepė šį tortą ir kadangi turi patirtį su dideliais tortais, tai ji tau geriausiai galėtų patart mirksiukas.gif O gal ji pati čia užeis ir asakys mirksiukas.gif

QUOTE(Katu @ 2009 01 22, 14:11)
tai va, nusprendziau daryt taip - surasysiu, kuriuos matau, o po to surasysiu psl, is kuriu nematau. Gal kazkas man pagelbes  4u.gif


Jetau, tai tau čia vargo vakarienė gaunas doh.gif Ką patart tai aš nežinau - pas mane viskas (lygtai) matosi rolleyes.gif Gal aš tau galėčiau padėt (vistiek darbe dabar ne kaži ką darau rolleyes.gif), tu surašyk puslapius iš kurių tau nesimato - aš juos apdorosiu lotuliukas.gif tik kaip po to sujungsim mastau.gif ir kaip tu darai - visus receptus iš eilės dedi, ar skirstai į tortus, sausainius ir pan., ir aš tada taip daryčiau, kaip tu pradėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 01 22, 14:32)
tik kaip po to sujungsim mastau.gif ir kaip tu darai - visus receptus iš eilės dedi, ar skirstai į tortus, sausainius ir pan., ir aš tada taip daryčiau, kaip tu pradėjai mirksiukas.gif


As dejau is eiles, bet galima bus ir suskirstyt, cia jau nesunku. Kol kas tris pirmus psl apdorojau biggrin.gif Gal iki pirmadienio as pabaigsiu, nes su mergiote biski komplikuotai viskas gaunas, o tad ziuresim, ko nematau. Gal kitam kompe netycia matysiu.

O skirstyma daryt? ir tada koki? (sausainiai, tortai, pyragai, pyragaiciai...)
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 22, 15:24)
As dejau is eiles, bet galima bus ir suskirstyt, cia jau nesunku. Kol kas tris pirmus psl apdorojau biggrin.gif Gal iki pirmadienio as pabaigsiu, nes su mergiote biski komplikuotai viskas gaunas, o tad ziuresim, ko nematau. Gal kitam kompe netycia matysiu.
O skirstyma daryt? ir tada koki? (sausainiai, tortai, pyragai, pyragaiciai...)


Man atrodo geriausia užvardint skyrius pagal autorę - tada mažiau painiavos būtų ax.gif ir originale rastum tam pačiam skyrelį receptą - ir čia tokiam pačiam, kaip manai ax.gif

Ten yra tokie (surašysiu, jei kartais nesupranti rusiškai):
Tortai
Pyragėliai ir vyniotiniai
Pyragai ir pajai (blyn vėl tie pajai doh.gif gal taip ir palikt "pajai" g.gif)
Keksiukai ir keksai
Sausainiai
Kiti kepiniai ir desertai

Bet gi dar nei pusės temos nėra - daryk kaip tau atrodo rolleyes.gif Va sekančios temos pradžiai tai jau būtų gerai tokį skirstymą padaryt blush2.gif Tai, jei ko tau nesimatys - parašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 22, 11:00)
Mergaitės patarkit. Mat mamytės jubiliejui nutariau kepti Mišelės Napaleoną ir noriu jį daryti dviejų aukštų. Kaip geriausia jį papuošti, kad išlaikytų grožį, nes reiks transportuoti 250 km. Iš anksto dėkui už atsakymą  4u.gif


Sunkus varijantas g.gif .......aš nerizikuočiau puošti jį kitaip , negu trupiniais ir plakta grietinėle ( kaip pas mus , kepusias ) schmoll.gif ....nes jis gan drėgnas , dėk puokštelę gėlių nuo viršutinio į apatinį aukštą ir tikrai bus gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 23 sausio 2009 - 09:05
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 23, 09:04)
Sunkus varijantas g.gif .......aš nerizikuočiau puošti jį kitaip , negu trupiniais ir plakta grietinėle ( kaip pas mus , kepusias ) schmoll.gif ....nes jis gan drėgnas , dėk puokštelę gėlių nuo viršutinio į apatinį aukštą ir tikrai bus gražu  mirksiukas.gif

širdingai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Vakar dariau eklerus, receptą rasit šitame puslapyje

Dariau viską pagal receptą. Kažkodel jie manęs nesužavėjo blush2.gif Į kremą įmaišiau dar 200 ml plaktos grietinėlės ir bendrai paėmus, jo užteko gal 1/3 visų eklerų. Į kitus pridėjau tiesiog plaktos greitinėlės, išplakiau berods dar 250 ml su cukraus pudra ir vanile. Plikytas kremas gavosi per kartus nuo vanilės. Šokolado irgi trūko, praktiškai reiktų daryt iš kokių 150-200 gramų. Kremą viriau iš 170 ml pieno (kiek nurodyta recepte).

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 11:39)
Vakar dariau eklerus


Niu atrodo tai laaaabai skaniai wub.gif wub.gif wub.gif Vaisinuosi, kol dar yra blush2.gif lotuliukas.gif Gal labai didelius pacius pyragelius padarei - atitinkamai ir ertme didesne ir kremo daugiau sulenda biggrin.gif Vat iki plikytu pyrageliu man dar rankos nedaeina niekaip doh.gif O noreciau ismegint ax.gif

Dar ateiciai galit paziuret Sonatinos plikytus pyragelius. Receptas teslos tas pats, o kremas pas ja su varske thumbup.gif
Atsakyti