RiMami, gal netyčia esi pasidariusi ir šitos temos receptų turinuką? jei ne, tai aš galėčiau ryt-poryt pabandyt sumest nuorodėles.
QUOTE(Katu @ 2009 01 21, 21:16)
RiMami, gal netyčia esi pasidariusi ir šitos temos receptų turinuką? jei ne, tai aš galėčiau ryt-poryt pabandyt sumest nuorodėles.
Nea, neturiu dar Aš galvojau, kai tema link galo eis padaryt, bet dar nespėjau to imtis Jei tik turi noro ir laiko, pirmyn
Mergaitės patarkit. Mat mamytės jubiliejui nutariau kepti Mišelės Napaleoną ir noriu jį daryti dviejų aukštų. Kaip geriausia jį papuošti, kad išlaikytų grožį, nes reiks transportuoti 250 km. Iš anksto dėkui už atsakymą
QUOTE(RiMami @ 2009 01 22, 01:33)
Nea, neturiu dar Aš galvojau, kai tema link galo eis padaryt, bet dar nespėjau to imtis Jei tik turi noro ir laiko, pirmyn
Susiduriau su techniniais nesklandumais - daugelio receptu man nerodo pabaigos. Rodykle apacioj pavaziuoju iki galo, bet vis tiek nematau, nukerta man pabaiga. Nezinau, kaip apibudint, bet gal kuri susidurusi esat. Tai va nematau ir tiesiogines nuorodos i receptus
Nukopijavus i koki notepada ar worda, matau pilna recepta.
tai va, nusprendziau daryt taip - surasysiu, kuriuos matau, o po to surasysiu psl, is kuriu nematau. Gal kazkas man pagelbes
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 22, 11:00)
Mergaitės patarkit. Mat mamytės jubiliejui nutariau kepti Mišelės Napaleoną ir noriu jį daryti dviejų aukštų. Kaip geriausia jį papuošti, kad išlaikytų grožį, nes reiks transportuoti 250 km. Iš anksto dėkui už atsakymą
Pamėgink gal cipciuko temoj užklaust - ji kepė šį tortą ir kadangi turi patirtį su dideliais tortais, tai ji tau geriausiai galėtų patart O gal ji pati čia užeis ir asakys
QUOTE(Katu @ 2009 01 22, 14:11)
tai va, nusprendziau daryt taip - surasysiu, kuriuos matau, o po to surasysiu psl, is kuriu nematau. Gal kazkas man pagelbes
Jetau, tai tau čia vargo vakarienė gaunas Ką patart tai aš nežinau - pas mane viskas (lygtai) matosi Gal aš tau galėčiau padėt (vistiek darbe dabar ne kaži ką darau ), tu surašyk puslapius iš kurių tau nesimato - aš juos apdorosiu tik kaip po to sujungsim ir kaip tu darai - visus receptus iš eilės dedi, ar skirstai į tortus, sausainius ir pan., ir aš tada taip daryčiau, kaip tu pradėjai
QUOTE(RiMami @ 2009 01 22, 14:32)
tik kaip po to sujungsim ir kaip tu darai - visus receptus iš eilės dedi, ar skirstai į tortus, sausainius ir pan., ir aš tada taip daryčiau, kaip tu pradėjai
As dejau is eiles, bet galima bus ir suskirstyt, cia jau nesunku. Kol kas tris pirmus psl apdorojau Gal iki pirmadienio as pabaigsiu, nes su mergiote biski komplikuotai viskas gaunas, o tad ziuresim, ko nematau. Gal kitam kompe netycia matysiu.
O skirstyma daryt? ir tada koki? (sausainiai, tortai, pyragai, pyragaiciai...)
QUOTE(Katu @ 2009 01 22, 15:24)
As dejau is eiles, bet galima bus ir suskirstyt, cia jau nesunku. Kol kas tris pirmus psl apdorojau Gal iki pirmadienio as pabaigsiu, nes su mergiote biski komplikuotai viskas gaunas, o tad ziuresim, ko nematau. Gal kitam kompe netycia matysiu.
O skirstyma daryt? ir tada koki? (sausainiai, tortai, pyragai, pyragaiciai...)
O skirstyma daryt? ir tada koki? (sausainiai, tortai, pyragai, pyragaiciai...)
Man atrodo geriausia užvardint skyrius pagal autorę - tada mažiau painiavos būtų ir originale rastum tam pačiam skyrelį receptą - ir čia tokiam pačiam, kaip manai
Ten yra tokie (surašysiu, jei kartais nesupranti rusiškai):
Tortai
Pyragėliai ir vyniotiniai
Pyragai ir pajai (blyn vėl tie pajai gal taip ir palikt "pajai" )
Keksiukai ir keksai
Sausainiai
Kiti kepiniai ir desertai
Bet gi dar nei pusės temos nėra - daryk kaip tau atrodo Va sekančios temos pradžiai tai jau būtų gerai tokį skirstymą padaryt Tai, jei ko tau nesimatys - parašyk
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 22, 11:00)
Mergaitės patarkit. Mat mamytės jubiliejui nutariau kepti Mišelės Napaleoną ir noriu jį daryti dviejų aukštų. Kaip geriausia jį papuošti, kad išlaikytų grožį, nes reiks transportuoti 250 km. Iš anksto dėkui už atsakymą
Sunkus varijantas .......aš nerizikuočiau puošti jį kitaip , negu trupiniais ir plakta grietinėle ( kaip pas mus , kepusias ) ....nes jis gan drėgnas , dėk puokštelę gėlių nuo viršutinio į apatinį aukštą ir tikrai bus gražu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 23, 09:04)
Sunkus varijantas .......aš nerizikuočiau puošti jį kitaip , negu trupiniais ir plakta grietinėle ( kaip pas mus , kepusias ) ....nes jis gan drėgnas , dėk puokštelę gėlių nuo viršutinio į apatinį aukštą ir tikrai bus gražu
širdingai dėkoju
Vakar dariau eklerus, receptą rasit šitame puslapyje
Dariau viską pagal receptą. Kažkodel jie manęs nesužavėjo Į kremą įmaišiau dar 200 ml plaktos grietinėlės ir bendrai paėmus, jo užteko gal 1/3 visų eklerų. Į kitus pridėjau tiesiog plaktos greitinėlės, išplakiau berods dar 250 ml su cukraus pudra ir vanile. Plikytas kremas gavosi per kartus nuo vanilės. Šokolado irgi trūko, praktiškai reiktų daryt iš kokių 150-200 gramų. Kremą viriau iš 170 ml pieno (kiek nurodyta recepte).
Dariau viską pagal receptą. Kažkodel jie manęs nesužavėjo Į kremą įmaišiau dar 200 ml plaktos grietinėlės ir bendrai paėmus, jo užteko gal 1/3 visų eklerų. Į kitus pridėjau tiesiog plaktos greitinėlės, išplakiau berods dar 250 ml su cukraus pudra ir vanile. Plikytas kremas gavosi per kartus nuo vanilės. Šokolado irgi trūko, praktiškai reiktų daryt iš kokių 150-200 gramų. Kremą viriau iš 170 ml pieno (kiek nurodyta recepte).
QUOTE(Katu @ 2009 01 23, 11:39)
Vakar dariau eklerus
Niu atrodo tai laaaabai skaniai Vaisinuosi, kol dar yra Gal labai didelius pacius pyragelius padarei - atitinkamai ir ertme didesne ir kremo daugiau sulenda Vat iki plikytu pyrageliu man dar rankos nedaeina niekaip O noreciau ismegint
Dar ateiciai galit paziuret Sonatinos plikytus pyragelius. Receptas teslos tas pats, o kremas pas ja su varske