Norėčiau aptarti Mišelės šachmatinį tortą
Nuotraukos nebus, nes tokio kracho nebuvau dar patyrus

Išvada tokia, kad nuojautos čia nereikia, viską reikia dėti gramo tikslumu kaip parašyta. O krachas mano buvo tame, kad padauginau miltų biskvitams, jie paprasčiausiai man neiškilo

Tad nereikia bijoti, kad pasidarius tešlą biskvitams ji yra skystoka, bet kai padalinama ji į dvi dalis ir viena dalis sumaišoma su šokoladu, ši dalis sutirštėja. O miltų padauginau todėl, kad Mišelės recepte parašyta, kad tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos

Ji tokia tikrai nebuvo. Šiaip, kas nori nustebinti, nes tie šachmatukai įspūdingai atrodo

ir kas laaaaaaaaaaaaaaaaabai mėgsta šokoladą

siūlau bandyti

Tai labai šokoladinis tortas. Žadu vėl jį bandyti, kol pavyks

, tik pakeisiu kremą į kokį gaivesnį, man šokolado per daug