Sveikos!
noriu labai padekoti - puiki pamokele. numezgiau savo zaizai 42cm galvos dydzio... siai ziemai tiks kitai megsiu rudeni, kai bus matyt, kokia galva bus, bet tikrai megsiu! nes kepuryte faina is pusvilnes gavosi ir silta!
QUOTE(samantila @ 2011 01 25, 15:48)
Man tai pasaka esu pradžiamoksle bet gal ir pavyks Ačiū už nuorodą
Zinoma pavyks Pasidalinkit rezultatu siam forume
megsiu savo mazei dar viena salmuka,kaip pacioj temos pradzioj.tik dabar nusipirkau geru angoriniu siuliuku,bus kaip zuikis rozinis ir su pynutem bandysiu,kaip pavyzdyje nufotografuota
Sveikos mezgejeles,
As cia su klausimu, mergytes,kurios jau mezgete siuos grazuolius kepuriukus, ar jus pamusaliuko neisiuvate, ar vaikiukams neperpucia vejas Ausyciu ?
Dekui uz atsakyma, nes labai gundausi, ir jau senai, bet bijau kad nemokeciau pamusalo isiuti
As cia su klausimu, mergytes,kurios jau mezgete siuos grazuolius kepuriukus, ar jus pamusaliuko neisiuvate, ar vaikiukams neperpucia vejas Ausyciu ?
Dekui uz atsakyma, nes labai gundausi, ir jau senai, bet bijau kad nemokeciau pamusalo isiuti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 01 30, 01:17)
Sveikos mezgejeles,
Mano dama kadangi su kapisonu papildomai buna,tai kepuryte be pamusalo Galima medziagine po apacia uzdeti dar.
QUOTE(IRIM @ 2011 01 25, 12:13)
Zinoma pavyks Pasidalinkit rezultatu siam forume
kai bus rezultatas butinai apsišviesiu
QUOTE(sherry @ 2011 01 30, 02:31)
Mano dama kadangi su kapisonu papildomai buna,tai kepuryte be pamusalo Galima medziagine po apacia uzdeti dar.
Aciu
na merginos, reikia pagalbos
na nusimezgiau as ta kepure, tikrai graziai atrodo,kol nepradedu as jos uzbaiginet, sumegzti akis, tada koki 5 cm pasimezga ir kampai gaunasi kur sumezgu po 2 akis. Uzbaigineju 4 vietose, kiekvienu apejimu aplinkui po 2 akis sumezgu nuardziau, is naujo mezgiau.. ale tas pats... ka daryt kad graziai susimegztu, nebutu kapuota
na nusimezgiau as ta kepure, tikrai graziai atrodo,kol nepradedu as jos uzbaiginet, sumegzti akis, tada koki 5 cm pasimezga ir kampai gaunasi kur sumezgu po 2 akis. Uzbaigineju 4 vietose, kiekvienu apejimu aplinkui po 2 akis sumezgu nuardziau, is naujo mezgiau.. ale tas pats... ka daryt kad graziai susimegztu, nebutu kapuota
QUOTE(LadyAgne @ 2011 01 31, 12:16)
na merginos, reikia pagalbos
bandykit nuimti šešiose vietose tada gražiau bus ir man kliuvo ta vieta.Pasiskaičiuokit kur norit nuimti kad butu vienodi tarpeliai šešiose ar penkiose vietose
QUOTE(samantila @ 2011 02 01, 09:14)
bandykit nuimti šešiose vietose tada gražiau bus ir man kliuvo ta vieta.Pasiskaičiuokit kur norit nuimti kad butu vienodi tarpeliai šešiose ar penkiose vietose
Aciu bandysiu, bevartydama sia tema pakeiciau nuomone apie siulu spalva, tad dabar visa nuardau, ir is naujo pradedu
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 01, 01:33)
Aciu bandysiu, bevartydama sia tema pakeiciau nuomone apie siulu spalva, tad dabar visa nuardau, ir is naujo pradedu
SĖKMĖS įmeskit foto kai baiksit