[quote=WhiteMagic,2011 01 04, 01:04]
[quote=tecer,2010 01 16, 18:22]
Štai mano vaikinuko kepurė-šalmas:
Kazkas jau buvo prases paaiskinti kaip megzti virsutine dali sios kepures.
Ar kas nors zino kaip ta padaryti? Atsakymo kol kas neradau.
[/quote]
mūsų pirma blynas šalmiukas-buratinukas kt kartas gal bus gražesnis, bet visvien pasirodom
ir mažasis modeliukas
ir mažasis modeliukas
O aš išbandžiau naują šalmuko mezgimo būdą Labai viskas gerai priglunda
Misty, nuostabu... Kaip išgaunate prieky tą pabangavimą? Aš įprastai vidury sumezgu tris,iš šoniukų po užmetimą, bet čia neįžiūriu tokių dalykų kažkaip..nu kaip gražu,negaliu
QUOTE(Misty @ 2011 01 13, 16:46)
O aš išbandžiau naują šalmuko mezgimo būdą Labai viskas gerai priglunda :
Galima plačiau? O kaip viršugalvyje megzta?
ai,čia ripsu,bet kažkaip šonu įtariu..
aš tai angliškų aprašymų išvis nekertu, nors su anglų kalba nesusipykus atrodo.. Išklotinė tai atrodo gan paprasta Kaip tą viršugalvį tik sujungti ten,ant modeliuko neatrodo,kad būtų kažkaip suraukta ar susiūta..
QUOTE(Misty @ 2011 01 13, 17:13)
Ir aš atėjau pagirti kepuraitės, bet man įdomus dar vienas dalykas. Labai gražiai kraštai atrodo, nors keičiamas siūlas. Kaip tau tai pavyko padaryt? Ar čia yra koks triukas. Aš kai mezgu linijomis, tai vienas kraštas dailus gaunasi, o kitas, kuriame keičiu siūlus, ne.
QUOTE(Egloshke @ 2011 01 13, 17:43)
Ir aš atėjau pagirti kepuraitės, bet man įdomus dar vienas dalykas. Labai gražiai kraštai atrodo, nors keičiamas siūlas. Kaip tau tai pavyko padaryt? Ar čia yra koks triukas. Aš kai mezgu linijomis, tai vienas kraštas dailus gaunasi, o kitas, kuriame keičiu siūlus, ne.
tas kraštas, kuriame siūlą keičiu, toks kietesnis gaunasi Bet kepurytėje aš jį ant viršugalvio susiuvau
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2011 01 13, 17:33)
aš tai angliškų aprašymų išvis nekertu, nors su anglų kalba nesusipykus atrodo.. Išklotinė tai atrodo gan paprasta Kaip tą viršugalvį tik sujungti ten,ant modeliuko neatrodo,kad būtų kažkaip suraukta ar susiūta..
Susiūta ten Rytoj gal modeliukas bus nusiteikęs papozuoti, parodysiu, kaip atrodo
vau Misty na liuksiška kepurytė
labai labai gražu negaliu atsižiuret, bet kad anglų nė bum...gal bus galimybė kada lietuvišką nupasakojimą
[quote=Misty,2011 01 13, 18:13]
Mezgančioms angliškai kepurytės aprašymas čia.
Va taip atrodo nesusiūta
[/quote]
[/quote]
nu kokia liuks ideja - tikrai pasinaudosiu
aciu uz nuoroda
Mezgančioms angliškai kepurytės aprašymas čia.
Va taip atrodo nesusiūta
[/quote]
[/quote]
nu kokia liuks ideja - tikrai pasinaudosiu
aciu uz nuoroda