Man irgi su dvigubu mezgimu neaiškumai
Pagal tą rusišką schemą pakibau ir ant 4 paveiksliuko, nesuprantu kaip išmegsti "2 vmeste protezkoj" ir po gerosios akies vėl "2 vmeste" Tai čia kaip tos 2 akys sumezgamos? Tikiuos suprasit mano klausimą
QUOTE(Čili @ 2010 10 18, 15:35)
o kur nukeliat? sunku įsivaizduoti kažkaip tik iš žodžių..
na teisingiau butu gal taip, :viena aki ismezgam, kita nemezgant perkelti, sekancia vel ismezgam, paskui vel perkeliam nemezgant. mezgam 2iem virbalais, tai nuo vieno ant kito, ant kuriuo permezgam, ten pat eiles tvarka ir perkeliam. na nezinau ar paaiskejo.
QUOTE(liamuna @ 2010 10 18, 16:24)
na teisingiau butu gal taip, :viena aki ismezgam, kita nemezgant perkelti, sekancia vel ismezgam, paskui vel perkeliam nemezgant. mezgam 2iem virbalais, tai nuo vieno ant kito, ant kuriuo permezgam, ten pat eiles tvarka ir perkeliam. na nezinau ar paaiskejo.
dėkui,rodos jau dašuto Ant dešinio virbalo keliasi viena išmegzta,viena neišmegzta ir t.t.? Pamėginsiu ant mėginuko kokio dabar.. Kitoj pusėj visas išmegzti kaip supratau
o jei tarkim nori vidinės pusės kitokios spalvos, neišeitų turbūt toks variantas?
QUOTE(Disima @ 2010 10 18, 16:20)
Man irgi su dvigubu mezgimu neaiškumai
Pagal tą rusišką schemą pakibau ir ant 4 paveiksliuko, nesuprantu kaip išmegsti "2 vmeste protezkoj" ir po gerosios akies vėl "2 vmeste" Tai čia kaip tos 2 akys sumezgamos? Tikiuos suprasit mano klausimą
jei skaitote rus. tai cia su paveiksliukais.
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2010 10 18, 16:30)
dėkui,rodos jau dašuto Ant dešinio virbalo keliasi viena išmegzta,viena neišmegzta ir t.t.? Pamėginsiu ant mėginuko kokio dabar.. Kitoj pusėj visas išmegzti kaip supratau
o jei tarkim nori vidinės pusės kitokios spalvos, neišeitų turbūt toks variantas?
na taip. (nekokia as aiskintoja)
iseitu, yra nete toks pvz cia tik reikes arba virbalu su valu, arba kaip kojinems skirtu, kur abu galai smailus.
didelis dėkui,liamuna Gera tu aiškintoja, tik žinai sunku perteikti kartais paaiškinimą raštu Atrodo ateik gi,parodysiu
QUOTE(Čili @ 2010 10 18, 17:41)
Atrodo ateik gi,parodysiu
Va kad paaiskinti atrodo taip sunku, as kaip cia liamuna rase,1 eile,kaip ir ji darau ,o 2 eile irgi nukelineju tik jau ne gerasias o blogasias.
dabar bandysiu salmuka megzti,ziuresiu kaip cia gausis,
QUOTE(Kristina A-A @ 2010 10 18, 19:04)
Va kad paaiskinti atrodo taip sunku, as kaip cia liamuna rase,1 eile,kaip ir ji darau ,o 2 eile irgi nukelineju tik jau ne gerasias o blogasias.
Aš irgi bandžiau šalmuką numegzti. Norėjau, kad būtų be jokių bumbukų, kad reikalui esant galima būtų dar striukytės kapišoną užmauti. Šiek tiek pritrūkau siūlų - tad irgi teko improvizuoti.
QUOTE(liamuna @ 2010 10 18, 15:34)
jei skaitote rus. tai cia su paveiksliukais.
Papildyta:
iseitu, yra nete toks pvz cia tik reikes arba virbalu su valu, arba kaip kojinems skirtu, kur abu galai smailus.
Papildyta:
Ačiū labai Bandysiu
QUOTE(Čili @ 2010 10 18, 15:35)
o kur nukeliat? sunku įsivaizduoti kažkaip tik iš žodžių..
O kaip mezgant dvigubu mezgimu pridėti arba sumažinti akis? Niekur nerandu. Ačiū
QUOTE(tecer @ 2010 01 16, 18:22)
cia tai pasaka,net noras megst atsinaujino,visa vasara siulu i rankas nebuvau paemusi