aisku, kad iseitu, tik butu siule nugaroj
QUOTE(Lusasita @ 2010 10 15, 18:23)
aisku, kad iseitu, tik butu siule nugaroj
Cia jus man?
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 15, 19:27)
Cia jus man?
na jus gi klauset: ar imanona dviem virbalais
QUOTE(liamuna @ 2010 10 15, 20:28)
na jus gi klauset: ar imanona dviem virbalais
Neskaiciau visos temos Tai pagalvojau,gal ne man.
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 15, 20:06)
Neskaiciau visos temos Tai pagalvojau,gal ne man.
tikrai išeitų, tik tada reiktų nugaroj siūlę daryti, kad grožio nepriduotų.
ko jūs taip tų penkių virbalų bijot?
megzkit su valiniais kol susiaurės tiek, kad bus nebepatogu, o tada pereisit prie penkių kelioms paskutinėms eilėms
QUOTE(Meškuolė @ 2010 10 15, 21:23)
tikrai išeitų, tik tada reiktų nugaroj siūlę daryti, kad grožio nepriduotų.
megzkit su valiniais kol susiaurės tiek, kad bus nebepatogu, o tada pereisit prie penkių kelioms paskutinėms eilėms
As ju,virbalu,nebijau ,tik neturejau Parduotuveja neradau,tai vyras is mediniu pagaliuku,skirtu gelems palaikyti,padare gal neilgam ju uzteks,kabins,manau siula Bet,siam kartuj
QUOTE(ceburashka @ 2010 10 16, 17:28)
As ju,virbalu,nebijau ,tik neturejau Parduotuveja neradau,tai vyras is mediniu pagaliuku,skirtu gelems palaikyti,padare gal neilgam ju uzteks,kabins,manau siula Bet,siam kartuj
įsibrausiu visai ne į temą (nors kaip tik dabar pradėjau kepuriuką pirmą megzti )
O Jūs gal seną palūžusį skėtį turit? Aš užsimaniau megzti, virbalus tik du radau, o kur kiti... Tai radau seną skėtį, MB nukarpė (pati nepajėgiau) ir su švitriniu nusidildinau.
QUOTE(zzitukass @ 2010 10 16, 17:40)
įsibrausiu visai ne į temą (nors kaip tik dabar pradėjau kepuriuką pirmą megzti )
O Jūs gal seną palūžusį skėtį turit? Aš užsimaniau megzti, virbalus tik du radau, o kur kiti... Tai radau seną skėtį, MB nukarpė (pati nepajėgiau) ir su švitriniu nusidildinau.
super sugalvojote! man storesniu reikejo,ant siulo eteketes pavaizduota su 7-8nr virbalais megzti,as dar tankiai mezgu,tai MB pagaminti,kaip tik Bet jusu varianta irgi turesiu omeny
Ne į temą,bet įkišiu savo trigrašį
Mergaitės reikiamus 5 virbalus galima pasidaryti ne tik iš seno sulūžusio skėčio,bet ir iš dviračio stipinų,su replėm nukerpi galus ,nušvitrini ir virbalai yra.
Mergaitės reikiamus 5 virbalus galima pasidaryti ne tik iš seno sulūžusio skėčio,bet ir iš dviračio stipinų,su replėm nukerpi galus ,nušvitrini ir virbalai yra.
QUOTE(Lady Dy @ 2010 10 16, 20:39)
Ne į temą,bet įkišiu savo trigrašį
Žadėjau tą patį pasiūlyt, bet pasirodo jau pavėlavau
QUOTE(sauadsa @ 2010 10 16, 18:47)
Mūsų kepurytės - šalmo variacija
Labai grazu,cia netgi rinkinukas kiek supratau
As irgi tik ka baigiau kepuryte ir salikeli apmezgiau,dar kelios apdailos detales,isskalbti ir pasirodysim
As bandziau megzti ir su virbalais-tais apvaliais(na nezinau kaip jus juos vadinat),tai irgi normaliai gavosi,zinoma,tik sunkiau megzti