Cia vakar mano suneliui megztas kepuriukas Planavau megzti be sniureliu, tik su ausytem. Bet kapuryte labai smuko, tai teko prinerti raikstelius.
tiek daug grožybių, kad nei megsti nespeju nei vaikas nebežino ko nori.
QUOTE(Qrune @ 2010 02 10, 12:58)
Sveikutes,o kaip jums toks kompletukas
Labai grazus komplektukas O kaip tas ausytes imegzti?
Aciu Misty!
Jau abu maniskiai turi gatavas!
Jau abu maniskiai turi gatavas!
QUOTE(Qrune @ 2010 02 10, 13:58)
man tai aplamai nepatinka, kai vaikams ausytes prideda, cia tik mano nuomone
QUOTE(planetax @ 2010 02 10, 16:50)
Na tai rodykis, vien su ačiū čia neišsisuksi
salikas tai dvigubas tai ausytes lengvai isiunamos,uztad kepureje isiutos ant virsaus
Na va, pagaliau baigiau savo kepurytę-šalmą ačiū temos autorei
mamytes prireike pagalbos.
Mano bachuriukas isaugo pirmaja mano megzta sitoke kepuriuke, reikia antros, nes dar ziema uz lango... pirma mezgiau pagal MISTY aprasyma ir schema, o dar reik didesniu gabaritu..
Gal galite ppasakyt kaip apskaiciuojama kiek akiu reikes: ausytem, nugarytej, kaktytej? (bent apytiksliai)
Mano bachuriukas isaugo pirmaja mano megzta sitoke kepuriuke, reikia antros, nes dar ziema uz lango... pirma mezgiau pagal MISTY aprasyma ir schema, o dar reik didesniu gabaritu..
Gal galite ppasakyt kaip apskaiciuojama kiek akiu reikes: ausytem, nugarytej, kaktytej? (bent apytiksliai)
As tai pamatuoju vaiko galva ir ziuriu kiek i cm akiu ieina, pagal tai zinau kiek kur akiu reikia Nemanau, kad padejau, bet gali pasibandyti ir taip.
QUOTE(AGkatulis @ 2010 02 21, 00:44)
As tai pamatuoju vaiko galva ir ziuriu kiek i cm akiu ieina, pagal tai zinau kiek kur akiu reikia Nemanau, kad padejau, bet gali pasibandyti ir taip.
tai as ir visai galvai apsiskaiciuoju, bet nesuprantu kaip atidelioti kiek cm reikes kiekvienai galvytes daliai, gal kartais pati autore padet gali ?