Hegira-viskas puikiai ir graziai gaunasi
Oi oi , kokiu tik grozybiu cia prisiziurejau, o temele tai
Pradėjau megzti kepurytę. Užsikrėčiau .
Bet, atrodo, teks išardyti. Ar teisingai supratau (galėjau, aišku, ir anksčiau pagalvoti ) tokį dalyką - nereikia per ilgų ausyčių megzti. Mano 6 cm, tai, kai pamatavau, labai aukštai kakta gaunasi. Gal reikėtų kartu pradėti megzti ir priekinę, ir nugaros dalį (nemegzti tų kelių cm nugarinės dalies)?
Bus ačiukas, jei kas patarsit. jei ne - teks iš savo klaidų mokytis.
Bet, atrodo, teks išardyti. Ar teisingai supratau (galėjau, aišku, ir anksčiau pagalvoti ) tokį dalyką - nereikia per ilgų ausyčių megzti. Mano 6 cm, tai, kai pamatavau, labai aukštai kakta gaunasi. Gal reikėtų kartu pradėti megzti ir priekinę, ir nugaros dalį (nemegzti tų kelių cm nugarinės dalies)?
man cia kaip ir staciai viskas susimezge, nera apvalumo...
[/quote]
as pirmakart mezgiau tokia kepuryte ir man gavosi taip pat be grazaus apvalumo, bet kai uzsidejo ant galvos tai neblogai atrodo, kitakart reiks geriau pasistengti su uzbaigimu.
QUOTE(mamabalta @ 2010 01 03, 22:01)
Pradėjau megzti kepurytę. Užsikrėčiau .
Auseles galite megsti ir trumpesnes, nes jei bus per ilgos tai liks plikos ausytes, atsoja krasciukai. O kakta nebus aukstai jei sutrumpinsite ausytes, jei megsite nugara tokiame paciame aukstyje su priekiu, pastoviai tampysite kepure i virsu, nes kris ant akiu.
As ausytes 1cm perilgas numezgiau tai susirisa po kaklu ir atstoja kepure nuo ausu tai sniurelius prisiuvau trupuciuka auksciau.
QUOTE(benomama @ 2010 01 04, 00:11)
Auseles galite megsti ir trumpesnes, nes jei bus per ilgos tai liks plikos ausytes, atsoja krasciukai. O kakta nebus aukstai jei sutrumpinsite ausytes, jei megsite nugara tokiame paciame aukstyje su priekiu, pastoviai tampysite kepure i virsu, nes kris ant akiu.
As ausytes 1cm perilgas numezgiau tai susirisa po kaklu ir atstoja kepure nuo ausu tai sniurelius prisiuvau trupuciuka auksciau.
labai ačiū už patarimus.
Teks trumpinti ausytes. tik, bėda, kad vos ne visą kepaliušą teks ardyt.
Bet vistiek ne visą, nes šniūreliai tai liks
QUOTE(mamabalta @ 2010 01 04, 03:00)
labai ačiū už patarimus.
gal pavyks graziai uzlenkti tas ausytes ir susiuti vidineje puseje, tai nereiketu ardyti
Pradėjau ir aš "kepti" kepuriuką
QUOTE(spaika @ 2010 01 15, 19:37)
nesimato foto
atsidaro tuščias fotoz.lt puslapis