Misty, nėra už ką . Aš ir pati turiu planuose numegzti tokią kepurę jeigu bus laiko .
QUOTE(babouziuke @ 2009 09 21, 13:35)
Labai gražus paaiškinimas, bet nieko rusiškai nesuprantu Bet moteriškės darbų dailumas neišpasakytas
Bet, turbūt, reikia sėstis ir bandyti. Ar padėsit?
Pirmas klausimas: kokio storumo siūlus imti?
Čia siūlai parodyti 50g - 170m. Megzti geriausia 4 nr virbalais dvigubu siūlu. Siūlai 55 % neilonas ir 45 % akrilas. Mezgant per stipriai neužveržti siūlo, bet jeigu megsit su vilnoniais siūlais, reikia standžiau megzti, nes kitaip paskui kepurė gali išsitampyti.
P.S. jeigu nemokėčiau rusų kalbos, dabar nemokėčiau ir nežinočiau nei pusės to, ką žinau dabar . Niekada nevėlu mokytis .
P.S. jeigu nemokėčiau rusų kalbos, dabar nemokėčiau ir nežinočiau nei pusės to, ką žinau dabar . Niekada nevėlu mokytis .
Super pamokėlė reiks pamėgint ir man
QUOTE(babouziuke @ 2009 09 21, 14:08)
Aš pasiėmus žodyną, po biškį mokaus Kvailė, kad mokykloj nesimokiau
Bet dar šio aprašymo neperkandu, reikia imt virbalus ir treniruotis
Pasinaudojau pamokele, uz ka labai aciu ir va kas isejo
Šaunuolė Vaidullka . Aš irgi kiekvieną dieną mokausi vis ko nors ir geriausia mokykla yra rusų internetiniai tinklapiai. Pas juos gali rasti atsakymą į bet kokį tau iškilusį klausimą.
Jeigu kils problemos su vertimu, tai klauskit, padėsiu išversti
Jeigu kils problemos su vertimu, tai klauskit, padėsiu išversti
Be ausu kokia 10 - 11 cm, bet bijau pameluot. Mano lelkai beveik 5 men, tai 13 cm.
QUOTE(Vaidullka @ 2009 09 22, 12:53)
Be ausu kokia 10 - 11 cm, bet bijau pameluot. Mano lelkai beveik 5 men, tai 13 cm.
o kazi nuo kur matuot nuo nugarytes ar kaktytes kepuriuko ilgy ?