Įkraunama...
Įkraunama...

Senas šuo

labutis visiems. ir aš turejau seną šuniuką. paskutinius pora menesiu labai sirgo, nevalge net beveik nevaiksčiojo, buvo žiauru į tai žiureti veterenarai nieko negalejo padėti. tai buvo mano pirmas šuniukas.aš su ją užaugau kartu. ji pragyveno 12 metuku. verysad.gif po jos mirties praejo 5 menesiai iki šiol kai pamatau nuotrauka negaliu sulaikyti ašarų. dabar turime kita šunelį ji puiki drauge nuostabi mažylė, bet aš niekada nepamiršių mano pirmo šunelio jį vistiek liks geriausia ir jos vietos niekas neužims. schmoll.gif
Atsakyti
as irgi turiu kita, bet vat ta, pati mano pirmoji, liks pati geriausia, net kartais jauciuos lygtais buciau ja isdavus su kitu suniu ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 06 15, 16:55)
as irgi turiu kita, bet vat ta, pati mano pirmoji, liks pati geriausia, net kartais jauciuos lygtais buciau ja isdavus su kitu suniu ...  4u.gif

aš kai pagalvoju apie mažaą šuniuką mūsųs namuose mane toks kaltės jausmas užplūsta atrodo išduočiau savo šaunuolį ir patį mylimiausia 4u.gif

tiesa mano tėtis visgi nešioja Riną į trečią aukštą kai jis labiau pavargsta lauke ax.gif pats neįsivaizduoja,pasirodo, kaip reiktų gyventi be tos šlapios nosytės ax.gif
Atsakyti
na o man visgi teko užmigdyti savo šuniuką , plyšo jam žaizda dvejose vietose , jei būčiau neužmigdžius būtų nusikankinęs cray.gif
dabar žinau tiksliai , kad daugiau niekada neturėsiu jokio šuniuko ir jo niekada neišduosiu įsigydama kitą šunį , jo vietos niekas neatstos
dabar taip tuščia be šuniuko nežinau kada pavyks nusiraminti cray.gif cray.gif
jo garbiai įdėsiu jo foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sutė: 16 birželio 2008 - 08:14
QUOTE(Sutė @ 2008 06 16, 09:09)
na o man visgi teko užmigdyti savo šuniuką , plyšo jam žaizda dvejose vietose , jei būčiau neužmigdžius būtų nusikankinęs  cray.gif
dabar žinau tiksliai , kad daugiau niekada neturėsiu jokio šuniuko ir jo niekada neišduosiu įsigydama kitą šunį , jo vietos niekas neatstos
dabar taip tuščia be šuniuko nežinau kada pavyks nusiraminti  cray.gif  cray.gif

verysad.gif
kaip liūdna... labai mielas šuniukas tavo buvo...
laikykis 4u.gif

žinok man nusiraminti ir atgauti gyvenimo džiaugsmą būtent ir padėjo kitas šuniukas... nors dar ilgai verkiau senojo, bet naujas vis smarkiau krito į širdį, tai dabar dėl senojo susigraudinu tik skaitydama liūdnas istorijas, žiūrėdama foto ir būdama ant kapelio... visgi ir laikas prabėgo...taip kad sėkmės tau ir nesakyk niekada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 16 birželio 2008 - 08:16
ne tikrai neturėsiu kito , aš kartu užaugau su savo šuniuku , jis pas mane buvo 10 metų , prie jo prisirišau kaip prie žmogaus
labai sunku , netgi kalta jaučiuosi , kad teko jį užmigdyti cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2008 06 16, 09:17)
ne tikrai neturėsiu kito , aš kartu užaugau su savo šuniuku , jis pas mane buvo 10 metų , prie jo prisirišau kaip prie žmogaus
labai sunku , netgi kalta jaučiuosi , kad teko jį užmigdyti  cry.gif

aišku kiekvienas kitoks, bet pas mane ta pati situacija, aš irgi buvau užaugus su savo pirma ciuce, kiek atsiminimu su ja wub.gif todėl ta namų tuštuma yra nepakeliama, nepakeliama yra žiūrėti kaip kiti žmonės vedžioja savo šuniukus, kaip jais džiaugiasi... dėl to praėjus laikui manau reikia duoti sau šansą vėl būti laimingai wub.gif mirksiukas.gif mano antras šuniukas yra pasakiškas, visada norėjau mažo velniuko, kuris sugebėtų mane stebinti ir gavau tokį smile.gif tikiu, kad ir tu vieną dieną panorėjusi irgi gausi tokį, kokį nori 4u.gif
Atsakyti
gal ir taip
bet po kolkas negaliu net pagalvoti , kad kažkas kitas galėtų užimti jo vietą verysad.gif
Atsakyti
tai ir neskubėk 4u.gif aš tik maždaug po pusmečio įsigijau kitą... visada reikia klausyti savo širdies smile.gif
Atsakyti
mes kai irgi užmigdem savo aš taip pat galvojau, kad daugiau namuose nebus šunio irgi jaučiausi kalta kad ji susirgo, kad negalejom jai padėt, ir ligiai toks pat išdavistės jausmas. bet tuštuma ira neimanuoma. pasižiūri į vieta kur stovejo jos dubeneliai tusčia, kur ji gulejo tusčia visą laiką toks jausmas, kad lauki kad toi ji atleks...bet dėja... cry.gif cry.gif buvo sunku pagalvoti apie kitą šuniuką tačiau po 2 men mane įkalbėjo artimieji, kad vis dėl to reikia kito. ir štai jau 3 men turime kita linksmuolę kuri tikrai neduoda liūdėti net jei to ir nori thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2008 06 16, 10:12)
mes kai irgi užmigdem savo aš taip pat galvojau, kad daugiau namuose nebus šunio irgi jaučiausi kalta kad ji susirgo, kad negalejom jai padėt, ir ligiai toks pat išdavistės jausmas. bet tuštuma ira neimanuoma. pasižiūri į vieta kur stovejo jos dubeneliai tusčia, kur ji gulejo tusčia visą laiką toks jausmas, kad lauki kad toi ji atleks...bet dėja... cry.gif  cry.gif buvo sunku pagalvoti apie kitą šuniuką tačiau po 2 men mane įkalbėjo artimieji, kad vis dėl to reikia kito. ir štai jau 3 men turime kita linksmuolę kuri tikrai neduoda liūdėti net jei to ir nori  thumbup.gif  biggrin.gif

aha, grynai taip ir yra drinks_cheers.gif nes tiesiog įaugę į kraują, kad reikia eiti ciucią maitinti, vedžioti ir pan., sapnuojasi šuo gyvas, atidarai kokią spintą ir jis išeina arba kad jį iš kapelio iškasinėji ir pan. unsure.gif verysad.gif nu žodžiu visokios baisybės... nežinau koks stiprus turi būti žmogus, kad susiimtų ir pasakytų, viskas - gana tų nesąmonių, mano šuo negrįš ir iš viso nebereikia man jokių šunų... manau, kad dauguma po to vistiek įsigija kitą 4u.gif
Atsakyti
na as manau , kad jei kada ir leisiu sau isigyti kita augintini , tai tai bus ne suo
Atsakyti