KaZantipA, 15 Bir 2008 - 16:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
KaZantipA, 15 Bir 2008 - 16:55, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
as irgi turiu kita, bet vat ta, pati mano pirmoji, liks pati geriausia, net kartais jauciuos lygtais buciau ja isdavus su kitu suniu ...
Sutė, 16 Bir 2008 - 09:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Sutė, 16 Bir 2008 - 09:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: na o man visgi teko užmigdyti savo šuniuką , plyšo jam žaizda dvejose vietose , jei būčiau neužmigdžius būtų nusikankinęs
![]()
dabar žinau tiksliai , kad daugiau niekada neturėsiu jokio šuniuko ir jo niekada neišduosiu įsigydama kitą šunį , jo vietos niekas neatstos
dabar taip tuščia be šuniuko nežinau kada pavyks nusiraminti![]()
Sutė, 16 Bir 2008 - 09:17, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Sutė, 16 Bir 2008 - 09:17, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ne tikrai neturėsiu kito , aš kartu užaugau su savo šuniuku , jis pas mane buvo 10 metų , prie jo prisirišau kaip prie žmogaus
labai sunku , netgi kalta jaučiuosi , kad teko jį užmigdyti
kliopka, 16 Bir 2008 - 10:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
kliopka, 16 Bir 2008 - 10:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: mes kai irgi užmigdem savo aš taip pat galvojau, kad daugiau namuose nebus šunio irgi jaučiausi kalta kad ji susirgo, kad negalejom jai padėt, ir ligiai toks pat išdavistės jausmas. bet tuštuma ira neimanuoma. pasižiūri į vieta kur stovejo jos dubeneliai tusčia, kur ji gulejo tusčia visą laiką toks jausmas, kad lauki kad toi ji atleks...bet dėja...
![]()
buvo sunku pagalvoti apie kitą šuniuką tačiau po 2 men mane įkalbėjo artimieji, kad vis dėl to reikia kito. ir štai jau 3 men turime kita linksmuolę kuri tikrai neduoda liūdėti net jei to ir nori
![]()
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯
__AUTHOR__ paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯