QUOTE(Ademara @ 2006 03 09, 12:12)
žurnale Didysis šuo kažkada buvo labai gražiai parašyta (šuniuko prašymas šeimininkui):
Nukaršink mane. Palydėk į sunkiausią mano gyvenimo kelionę. Niekada nesakyk: Aš neišlaikysiu arba Tegul tai atsitinka, kai manęs nebus. Man viską lengviau ištverti, kai tu šalia. Visada atmink: aš tave myliu...
Nukaršink mane. Palydėk į sunkiausią mano gyvenimo kelionę. Niekada nesakyk: Aš neišlaikysiu arba Tegul tai atsitinka, kai manęs nebus. Man viską lengviau ištverti, kai tu šalia. Visada atmink: aš tave myliu...
Skaitau šią temą nuo pradžių tai kaip tik šį straipsnį ir aš prisiminiau. Maniškei nebe metus, bet mėnesius skaičiuojame. Jai po 6 dienų sueis 13 m ir 8 mėn. neseniai ištraukėm dar vieną dantuką, dar du laukia savo eilės :-( Kol kas jai neskauda, bet manau, kad jei jai skaudės aš padėsiu jai išeiti lengviau. Bent jau kol kas taip manau. O kai ateis ta diena, kas ten žino kaip tada užgiedosiuMūsų veterinaras svetimus šunis užmigdo, o savo pudeliuką paskutinėmis dienomis tik morfijumi palaikė, kad tik kuo mažiau kentėtu, bet savo šuniuko užmigdyti neišdrįso. Todėl gerbiu betkokią nuomonę, tik žinau, kad aš už žmonių eutanaziją. Su sąlyga, kad jie sąmoningi.
Papildyta:
QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 21, 14:31)
Musu suneliui beveik 15metu jau be dantu nemato negirdi i lauka kartais nulipa o kartais reikia nest. Bet negaliu jo uzmigdyt, sirdis neleidzia ir su kaimynais pykstuos kai pradeda pamokslaut kad as kankinu suni. Bet jie nesupranta jo zvilgsnio ir svelnumo turbut niekada neistengsiu jo uzmigdyt
Koks čia kankinimas, jei jam neskauda.