QUOTE(zay @ 2013 10 07, 14:53)
Na dėl skaudėjimo sergant kepenims....gali ir nieko neskaudė, mano vienam šuniui visai atsitiktinai nustatė kepenų vėžį-jis puikiai jautės, buvo linksmas, bėgiojo, gerai ėdė, namie nesiusiojo-tik nors sėdėjo prieš parodas ant griežtos dietos-labai storėjo. Tad neturėdama ką veikt kartą su savo daktare, ji laisvo laiko turėjo, aš su kitu šunimi atvažiavus, bet ir tas šalia malėsi-davai patiriam jį, kadangi jis buvo po babeziozės turėjom jo kraujo tyrimus-visi rodikliai (ir kepenų) norma, ok-rentgenas-nieko, echoskopija parodė skysčius-nutraukėm - kraujas. tada toliau echoskopuojant rado 10 cm auglį tarp kepenų ir blužnies. Pas tris daktarus echoskopavau, tada dar plius padariau laboroskopiją, kurios metu paaiškėjo kad tų kepenų beveik ir nėra, visos pasidengė kraujuojančiais krateriais, plius dar tas auglys....O kraujo rodikliai geri, šuns savijauta super. Blogėt jis pradėjo po 2 savaičių nuo diagnozės, dar 2 savaites gerai pragyveno ant steroidų, po to jo nebeliko....Bet tai pastebėtas vėžys buvo atsitiktinai jau galutinėje stadijoje, žmonių daktaras (kur aš su juo nebuvau) sakė žmogus tokioje būklėje giliose kančiose gulėtų lovoje. Šuo-lakstė, žaidė, ėjo į parodas, sportavo ir ėdė-daug ir viską...
oho net nepatikeciau kad taip gali buti, kas suo jautesi gerai, kad kraujas buvo geras ir se tau
o as tuo krauju kazkaip pasitikejau,,,, tai gaunasi kad jis nieko nereiskia, kad nors ir geras, bet suniui gali buti ir negerai
nu matysim kaip musu atvejis bus
o kaip jusiskis pradejo bloget? kas pasimate? jus ji po to migdet a jis pats isejo...