Įkraunama...
Įkraunama...

Senas šuo

QUOTE(Jonavietis @ 2013 10 01, 12:57)
keista diagnozė įtaria doh.gif ,kokius tyrimus darė,rentgeną ,echoskopiją,kraujo tyrimus kokius darė g.gif šlapimo tyrimus darėt

mums sia diagnoze nustate is kraujo tyrimu, inkstai tvarkoj, gliukoze irgi , tik kepenu rodiklis smarkiai padidejes doh.gif man irgi atrode keista kad tiek daug geria ir sisioja del kepenu, bet su pusle viskas kaip ir ok, sako galai ir nuo kepenu, nes kaupiasi toksinai kai kepenys nedirba, zodziu pasake kad tai susije su tuo gerimu ir slapinumuisi g.gif echoskopo nedare nes tipo netikslinga, nieko jis neparodys, rodys tik tuos pakitimus ir tiek o jie ir taip nustatyti is kraujo, zodziu dabar gydomes kitais budais, jei pagysim parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, temuke numirus, niekas neturi senu suniuku unsure.gif o mes siandien krauja vel pakartojom, ir ka pagerejimas nemenkas thumbup.gif turim dar didesnes vilties gyventi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 10 07, 14:04)
sveikos, temuke numirus, niekas neturi senu suniuku  unsure.gif o mes siandien krauja vel pakartojom, ir ka pagerejimas nemenkas  thumbup.gif turim dar didesnes vilties gyventi  wub.gif

Kaip smagu, kad nepasidavėt ir turit akivaizdų rezultatą smile.gif pasidžiaukit kiekviena išlošta diena smile.gif
Atsakyti
Na dėl skaudėjimo sergant kepenims....gali ir nieko neskaudė, mano vienam šuniui visai atsitiktinai nustatė kepenų vėžį-jis puikiai jautės, buvo linksmas, bėgiojo, gerai ėdė, namie nesiusiojo-tik nors sėdėjo prieš parodas ant griežtos dietos-labai storėjo. Tad neturėdama ką veikt kartą su savo daktare, ji laisvo laiko turėjo, aš su kitu šunimi atvažiavus, bet ir tas šalia malėsi-davai patiriam jį, kadangi jis buvo po babeziozės turėjom jo kraujo tyrimus-visi rodikliai (ir kepenų) norma, ok-rentgenas-nieko, echoskopija parodė skysčius-nutraukėm - kraujas. tada toliau echoskopuojant rado 10 cm auglį tarp kepenų ir blužnies. Pas tris daktarus echoskopavau, tada dar plius padariau laboroskopiją, kurios metu paaiškėjo kad tų kepenų beveik ir nėra, visos pasidengė kraujuojančiais krateriais, plius dar tas auglys....O kraujo rodikliai geri, šuns savijauta super. Blogėt jis pradėjo po 2 savaičių nuo diagnozės, dar 2 savaites gerai pragyveno ant steroidų, po to jo nebeliko....Bet tai pastebėtas vėžys buvo atsitiktinai jau galutinėje stadijoje, žmonių daktaras (kur aš su juo nebuvau) sakė žmogus tokioje būklėje giliose kančiose gulėtų lovoje. Šuo-lakstė, žaidė, ėjo į parodas, sportavo ir ėdė-daug ir viską...
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 10 07, 14:53)
Na dėl skaudėjimo sergant kepenims....gali ir nieko neskaudė, mano vienam šuniui visai atsitiktinai nustatė kepenų vėžį-jis puikiai jautės, buvo linksmas, bėgiojo, gerai ėdė, namie nesiusiojo-tik nors sėdėjo prieš parodas ant griežtos dietos-labai storėjo. Tad neturėdama ką veikt kartą su savo daktare, ji laisvo laiko turėjo, aš su kitu šunimi atvažiavus, bet ir tas šalia malėsi-davai patiriam jį, kadangi jis buvo po babeziozės turėjom jo kraujo tyrimus-visi rodikliai (ir kepenų) norma, ok-rentgenas-nieko, echoskopija parodė skysčius-nutraukėm - kraujas. tada toliau echoskopuojant rado 10 cm auglį tarp kepenų ir blužnies. Pas tris daktarus echoskopavau, tada dar plius padariau laboroskopiją, kurios metu paaiškėjo kad tų kepenų beveik ir nėra, visos pasidengė kraujuojančiais krateriais, plius dar tas auglys....O kraujo rodikliai geri, šuns savijauta super. Blogėt jis pradėjo po 2 savaičių nuo diagnozės, dar 2 savaites gerai pragyveno ant steroidų, po to jo nebeliko....Bet tai pastebėtas vėžys buvo atsitiktinai jau galutinėje stadijoje, žmonių daktaras (kur aš su juo nebuvau) sakė žmogus tokioje būklėje giliose kančiose gulėtų lovoje. Šuo-lakstė, žaidė, ėjo į parodas, sportavo ir ėdė-daug ir viską...

unsure.gif oho net nepatikeciau kad taip gali buti, kas suo jautesi gerai, kad kraujas buvo geras ir se tau verysad.gif o as tuo krauju kazkaip pasitikejau,,,, tai gaunasi kad jis nieko nereiskia, kad nors ir geras, bet suniui gali buti ir negerai g.gif nu matysim kaip musu atvejis bus unsure.gif o kaip jusiskis pradejo bloget? kas pasimate? jus ji po to migdet a jis pats isejo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 10 07, 19:05)
unsure.gif oho net nepatikeciau kad taip gali buti, kas suo jautesi gerai, kad kraujas buvo geras ir se tau  verysad.gif o as tuo krauju kazkaip pasitikejau,,,, tai gaunasi kad jis nieko nereiskia, kad nors ir geras, bet suniui gali buti ir negerai  g.gif nu matysim kaip musu atvejis bus  unsure.gif o kaip jusiskis pradejo bloget? kas pasimate? jus ji po to migdet a jis pats isejo...  verysad.gif

Ne visiems vienodai. Turėkite pozityvią viltį ir darykite ką darėte, nes nieko kito ir nelieka. Svarbiausia, kad matote, jog per stipriai nesikankina, perdaug neskauda ir to reikia laikytis.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 07, 22:04)
Ne visiems vienodai. Turėkite pozityvią viltį ir darykite ką darėte, nes nieko kito ir nelieka. Svarbiausia, kad matote, jog per stipriai nesikankina, perdaug neskauda ir to reikia laikytis.

as tai esu optimiste ax.gif tikiu kad mano suniukas pasveiks ir dar pagyvens thumbup.gif nes as ne siaip sau laukiu kas bus bet gydau ji netradicinem priemonem ax.gif tikiu ju poveikiu ir turiu didele vilti wub.gif o bus kaip dievulis duos smile.gif
Atsakyti
cray.gif nebeturiu savo grazuolio, visgi teko priimti ta baisu sprendima,,,, smerkiu save, verkiu visa diena, nebezinau kur detis is to skausmo...
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 11 19, 21:34)
cray.gif nebeturiu savo grazuolio, visgi teko priimti ta baisu sprendima,,,, smerkiu save, verkiu visa diena, nebezinau kur detis is to skausmo...

Užjaučiu console.gif
Nepatikėsite, dar vakar ar užvakar prisiminiau kažkaip jus, pagalvojau kaip jums sekasi, norėjau parašyti, bet kažkas viduje sustabdė... (tiesiog turiu didelę nuojautą...)
O kodėl save kaltinate? Juk tiek daug darėte dėl šuniuko, stengiatės. Linkiu ramybės.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 20, 10:47)
Užjaučiu console.gif
Nepatikėsite, dar vakar ar užvakar prisiminiau kažkaip jus, pagalvojau kaip jums sekasi, norėjau parašyti, bet kažkas viduje sustabdė... (tiesiog turiu didelę nuojautą...)
O kodėl save kaltinate? Juk tiek daug darėte dėl šuniuko, stengiatės. Linkiu ramybės.

jo padariau viska, daugiau jau nebebuvo ka daryti... gydytojas pasake kad nieko nebesiulo, bet nuo to skauda ne maziau verysad.gif zinau kad buvo senas, bet kaip as jo ilgiuosi,,,, tusti namai liko, nebera to peduciu garso ant laminato, negirdziu kaip laka ... nors dar atrodo gris... isprotesiu verysad.gif
Atsakyti
Į senučiukų temą, pamačiau šiandien galeriją: senatvės akimirkos

taip graudu pasidarė...

čia mano senučiukas, kai jam buvo 15 metų.
user posted image
Nebeturiu jo jau 4 metus.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2013 11 22, 11:56)

čia mano senučiukas, kai jam buvo 15 metų.

grazuolis wub.gif

ir as savo parodysiu wub.gif

user posted image
Atsakyti