QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 16, 13:13)
O tai kur buvo paliktas mąstymas prieš įsigijant šunį? Nebuvo supratimo, kad jis sirgs, gali kažką susilaužyti, kad atostogauti galėsite tik ten, kur priims su šunimi, kad kažkada gal vaikas atsiras ir pan.?
Kad sirgs, supratimas buvo, tik nezinojau, kad siais laikais gydymas gali buti neveiksmingas. Del atostogu nuo pat pradziu zinojau, kad negalesiu atostogauti su sunimi del jo dydzio (dar neradau viesbucio, kad priimtu su dogu, o ir keliauti lektuvu siam suniui butu per daug streso kroviniu skyriuje). Visada palikdavome sunu viesbutyje, bet negaliu to daryti, dabar kai suo yra sergantis. O kad kazkada atsiras vaikas tikrai zinojau, tik vel gi negalejau zinoti, kad ne taip greitai pavyks pastoti..... O gal turejau nesidziaugti nestumu, vien del to, kad pastojau "nelaiku", mat kaip tik suo pradejo sirgti. Sito deja negalejau zinoti ir pas burejas nejau tam, kad suzinoti ar mano augintinis jau bus senas ir sergantis, Kai man pavyks pastoti. Visada svajojau, kad mano vaikelis augs su didziuliu, bet geros sirdies suniu, kad jie kartu zais..... Bet mano gyvenime ne viskas vyksta pagal plana ir taip kaip butu teisinga visiems.....tai ka turiu dabar daryti.....gailetis, kad turiu vaikeli ir kad jis gime butent tada, kai suo jau sirgo? O jei parasyciau, kad jau seniai daug kas klausineja kodel gi mes nemigdome suns, juk jis taip kankinasi, tuomet turbut galeciau buti geras pavyzdys: juk nepaisant sunkumu vis dar gydau ir tikiuosi, kad kazkada pageres....O jus visada viska gyvenime esate numate i ateiti ir zinote kas ir kada atsitiks ir "sunkesniems" metams neplanuojate nei ligu, nei vaiku? O jei as pati smarkiai susirgciau ir nebegaleciau suteikti suniui reikalingos prieziuros, ar ir vel buciau del to kalta, nes nepagalvojau pries isigydama augintini..... Gyvenimas yra spalvotas ir ivairus ir ne visi galime zinoti ar bus sekminga santuoka, ar busime sveiki, ar musu sunys visada bus sveiki, o jeigu ir sirgs, tai lengvai pagis.... Bet negalime sedeti uzsidare ir nieko gyvenime nedaryti, kas gali nepasisekti ar atnesti skausma
Sekmes gydant keturkojus ir sveikatos visiems