QUOTE(lasorita @ 2011 03 13, 22:27)
nepergyvenkit, nebus šuniukas likimo valiai paliktas.. o musu vietinis vetirinaras beje, jau pries metus kokius pradejo kliedeti, kad nebekankinkit ilgai šuniuko, plauciuose vanduo, sirdute silpna, ilgai netems... bet gyvena iki siolej, lyg ir nieko, tragisko nevyksta, be tu kojyciu-sanariu, kurios rotveileriams turbut iprasta liga... ir tepaliukais tepam, ir pramankstinti nuolat stengiames, bet...
pati as tai kitam mieste dabar dirbu ir mokaus, tad ir priziureti negaliu kaip pridera.. o tevai mano nemato prasmes ilgint gyvuno kanciu, bando mane ipratint (pakankamai nesubtiliai), kad reikia mastyt apie uzmigdyma... ir man si mintis nepatinka, po jusu postu dar labiau... ir kaip sakant, dar nepabaiga, dar niekas nenuspresta, o po savaitgalio, gal ir pas gydytoja pavyks apsilankyt...
pati as tai kitam mieste dabar dirbu ir mokaus, tad ir priziureti negaliu kaip pridera.. o tevai mano nemato prasmes ilgint gyvuno kanciu, bando mane ipratint (pakankamai nesubtiliai), kad reikia mastyt apie uzmigdyma... ir man si mintis nepatinka, po jusu postu dar labiau... ir kaip sakant, dar nepabaiga, dar niekas nenuspresta, o po savaitgalio, gal ir pas gydytoja pavyks apsilankyt...
Aš žinau panašų atvejį, kai 16 m. mažos veislės šuo neturėjo kitų žymių nusiskundimų kaip tik nebegalėjo paeiti. Užmigdė... Na nelebai aš galiu teisti tuos žmones smarkiai, nes visko nežinau, šuo buvo pirktas dukroms, o jos suaugę, viena sukūrusi šeimą, kita viengungė neperėmė nei viena to šuns iš savo tėvų Tai senoki tėvai ką... Irgi tik pas vietinį 'veterinarą' apsilankė, o tas migdyt. Nežinoma jiems turbūt buvo papildai sąnariams ir pan. iki to laiko, kol šuo dar geriau vaikščiojo, kol buvo tik pradžia blogumų. Neužkirto kelio... Man tai baisu... Atrodo jau ir taip likimas padeda, apdovanoja, šuo galima sakyti sveikas, nereikia kokių širdies ar ano galo operacijų, tik kojos (aišku ir tai rimta, bet ne taip skausmingai ir baisiai gal), o čia žmonės taip lengvai pasiduoda, net to nepagydo... Padarykite nors jūs kažką dėl savo šuns, jei dirbate, tai nesate kokia biedna studentė ar tiok moksleivė, nugabenkite pas normalų vetą...