Labukas merginos! Norejau paklausti, kai uzmigdo suni ka jis jaucia:jam skauda ar ne, tai ivyksta staiga?
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 23, 09:15)
Labukas merginos! Norejau paklausti, kai uzmigdo suni ka jis jaucia:jam skauda ar ne, tai ivyksta staiga?
Iš visos širdies užjaučiu... Tik neturiu ką patarti, kad būtų lengviau, nes jau mėnuo praėjo kai Lesytės išėjo, o man vis norisi verkti ir sunku tuo patikėti... Spanuoju vis mažytę... Nors taip susimatom.
O kai užmigdo, tai priklauso nuo to, ar prieš tai suleidžia migdomųjų. Jei taip, tai šunelis tiesiog giliai giliai užmiega, taip ir jaučiasi lyg panirtų į gilų miegą. Geri veterinarai dažniausiai taip ir daro, nes toks būdas pats humaniškiausias ir visiškai neskausmingas.
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 22, 11:32)
Bijau net pagalvoti apie kita suniuka. Bijau, dar vieno praradimo. Nezinau ar kada dar turesiu koki augintini.
Tai gal pradziai kaip savanorei verta kokioj prieglaudoj padirbet...Matant tiek vienisu paliktu suneliu kazkaip nejucia mintys nuo to savo vienintelio prie ju persikelia...
O siaip didesnioji dalis praradusiu savo numyletinius neilgai trukus vel ka nors isigyja, gi mazesne dalis liudi ir gedi labai ilgai...
QUOTE(cile @ 2010 06 26, 18:28)
Tai gal pradziai kaip savanorei verta kokioj prieglaudoj padirbet...Matant tiek vienisu paliktu suneliu kazkaip nejucia mintys nuo to savo vienintelio prie ju persikelia...
Labai gera mintis. Pati planuoju šią vasarą eiti padėti prie gyvybės vagonėlių.
Gal ir gera mintis! Tik va padetis man jau nebelabai leidzia
QUOTE(maskanyte @ 2010 07 02, 20:08)
QUOTE(maskanyte @ 2010 07 02, 20:08)
Man irgi nelabai Bet galvoju, gal būtų galima bent po pievą pavedžioti tuos šunelius, nes jie būna nuolat mažose patalpose ar prie būdos... Na gal atsirastų kažkokios nesudėtingos veiklos, nereikalanjančios daug fizinių jėgų Rašysiu dar jiems, domėsiuos, nes tikrai norisi padėt.
Sveikos!
Mano mylimas šunelis rotveileris jau irgi 14 metus skaičiuoja, galbūt paskutinius... Jau kelias dienas nebeišlenda iš būdos, nes labai skauda kojas, kartais cypteli.. Mano tėvai jau kalba apie užmygdymą, paklausė manęs - kur laidosim? Kitokių sprendimų nebemato. Šakės kaip pasiutau!!!!!!!!!!!!!!! Visiškai nenoriu šitame dalyvauti, nei vežant užmigdyti, nei laidojant, noriu nuo visko atsiriboti, net geriau gyventi atsiminimais.... Ir tikrai, nebesinori daugiau jokių gyvūnų auginti, kad ir kokią didžiulę meilę jiems jaučiu nuo pat vaikystės... Juk jie taip greitai mus palieka, išplėšdami dalelę širdies..
Mano mylimas šunelis rotveileris jau irgi 14 metus skaičiuoja, galbūt paskutinius... Jau kelias dienas nebeišlenda iš būdos, nes labai skauda kojas, kartais cypteli.. Mano tėvai jau kalba apie užmygdymą, paklausė manęs - kur laidosim? Kitokių sprendimų nebemato. Šakės kaip pasiutau!!!!!!!!!!!!!!! Visiškai nenoriu šitame dalyvauti, nei vežant užmigdyti, nei laidojant, noriu nuo visko atsiriboti, net geriau gyventi atsiminimais.... Ir tikrai, nebesinori daugiau jokių gyvūnų auginti, kad ir kokią didžiulę meilę jiems jaučiu nuo pat vaikystės... Juk jie taip greitai mus palieka, išplėšdami dalelę širdies..
QUOTE(lasorita @ 2011 03 13, 18:08)
Sveikos!
Nepagalvojot, kad jei jau šuo mylimas, tai mylėti reikia iki galo. Ir jei tektų migdyti - pabūti šalia jo tą akimirką.
14 metų rotveileriui - tai labai daug, bet jei dar tik kojas skauda, tai juk galima skausmą palengvinti.
QUOTE(Daiva D. @ 2011 03 13, 19:20)
Nepagalvojot, kad jei jau šuo mylimas, tai mylėti reikia iki galo. Ir jei tektų migdyti - pabūti šalia jo tą akimirką.
14 metų rotveileriui - tai labai daug, bet jei dar tik kojas skauda, tai juk galima skausmą palengvinti.
Pagalvojau. Deja, pasinaudodama savo silpnumu ir aplinkybėmis, kolkas noriu tik nuo visko pabėgti...
QUOTE(lasorita @ 2011 03 13, 20:50)
Pagalvojau. Deja, pasinaudodama savo silpnumu ir aplinkybėmis, kolkas noriu tik nuo visko pabėgti...
o as buvau kartu iki paskutines minutes... per 16 metu mano senuciukas to nusipelne...
o jusiski reiktu pas veterinara vezti ir gydyti o ne ziureti kaip suo is budos neislenda
maniskiui inkstai atsisakinejo, puse metu ant vaistu gyveno, o as iki paksutines minutes tikejausi, kad jam pageres... bet dabar esu rami, kad padariau viska ka galejau.
QUOTE(Gorada @ 2011 03 13, 21:12)
o as buvau kartu iki paskutines minutes... per 16 metu mano senuciukas to nusipelne...
o jusiski reiktu pas veterinara vezti ir gydyti o ne ziureti kaip suo is budos neislenda
maniskiui inkstai atsisakinejo, puse metu ant vaistu gyveno, o as iki paksutines minutes tikejausi, kad jam pageres... bet dabar esu rami, kad padariau viska ka galejau.
nepergyvenkit, nebus šuniukas likimo valiai paliktas.. o musu vietinis vetirinaras beje, jau pries metus kokius pradejo kliedeti, kad nebekankinkit ilgai šuniuko, plauciuose vanduo, sirdute silpna, ilgai netems... bet gyvena iki siolej, lyg ir nieko, tragisko nevyksta, be tu kojyciu-sanariu, kurios rotveileriams turbut iprasta liga... ir tepaliukais tepam, ir pramankstinti nuolat stengiames, bet...
pati as tai kitam mieste dabar dirbu ir mokaus, tad ir priziureti negaliu kaip pridera.. o tevai mano nemato prasmes ilgint gyvuno kanciu, bando mane ipratint (pakankamai nesubtiliai), kad reikia mastyt apie uzmigdyma... ir man si mintis nepatinka, po jusu postu dar labiau... ir kaip sakant, dar nepabaiga, dar niekas nenuspresta, o po savaitgalio, gal ir pas gydytoja pavyks apsilankyt...