Įkraunama...
Įkraunama...

Senas šuo

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 06 08, 17:49)
man atrodo, kad dauguma taip ieško, būtent panašaus į senąjį, pati taip dariau. Bet jau po kelių dienų supranti, kad panaši gali būti tik išvaizda, tikrai ne charakteris, nes kaip ir žmonės, gyvūnai yra nepakartojami.

tai va ir as stengiuosi galvoti, kad reikia dziaugtis, kad gali suteikti suneliui gera gyvenima, padaryti ji laimingu.
ir kiekvienas naujas suo suteiks vis nauja patirti, nes kiekvieno ju meile bus kitokia.

QUOTE(Justesea @ 2010 06 10, 14:12)
"Išties, kaip suvokt ir priimt tai, kad širdies džiaugsmas, meilė ir ištikimybė praranda fizinį pavidalą? Mes esam taip įpratę ir įpratinti prie materialumo, apčiuopiamumo. Ir man atrodo, kad labai teisingai pastebėjai, jog mūsų gyvūnų misija yra išmokyti mus mylėti grynuoju pavidalu. O gal tas dalykas, kad jie paprastai išeina anksčiau už mus ir palieka mums visą savo meilę be jokio fizinio apčiuopiamumo, ir yra visų svarbiausia, ką turim suprast?"

labai graziai pasake.
mane labai paguodzia kad turiu antra suni... kazkaip vis yra kam ta meile nukreipti, namai ne tusti... mes namo griztam, is kart ji i lauka vedam, dar griztam namo o jis sukasi apie kojas, glaudziasi ir unkscia - paperka mane jo meile ir istikimybe...
Atsakyti
Sveikutes! Jau nemiegu beveik savaite,asaros rieda, nes netenku draugo kuris mane lydejo istisus 9m. Is pradziu jam itare epilepsija, bet kai padare kraujo tyrima nustate kepenu vezi. Gydem, leidom vaistus o gal gal sustabdysim, bet............. Siandien mama ves pas veterinara ir aisku, kad gryz be jo.......... Sedziu kambary susiguzusi ir drebu........ Pries akis bega vaizdai kaip pirma karta pamaciau ji MAKSIUKA! Jis buvo toks mazytis, jis taip glaudesi. Buvo tikras draugas gyvenime. Jis buvo su manimi kai man buvo sunku, kai man buvo gera. Nesitraukdavo ne per zingsni. Kai liudedavau guledavo salia, o jai verkdavau laizydavi asaras lyg sakydamas neverk! Buvo l.protingas,viska suprasdavo. O db? ka db? Ziuri i mane tokiomis didelemis akimis ir lyg prasytu PADEK!!!!!!!!! Cype, jam skauda,tas prakeiktas vezys. o ka as galiu padaryti, tik ji apkabinti ir priglausti daugiau nieko. Brolis, jis nuo visai mazens uzauges su MAKSIUKU. Jam visai blogai, juk augo kartu. O db pats ves su mama pas veterinara. Jam plys sirdis! Jis buvo musu mazasisi broliukas. Man sirdy toke tustuma ir begalinis skausmas. Man taip baisu ir sunku. Kaip reiks gryzti namo kai zinosi, kad nieks taves nepasitiks, nieks atbeges neaplaizys. Nezinau kaip ta skausma iveikti.......... Atrodo netenku daleles saves.......................................
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 22, 10:18)
Sveikutes!

Užuojauta. verysad.gif 4u.gif Jeigu šuneliui blogai, geriau jam leisti ilsėtis.
Atsakyti
QUOTE(*Hrista* @ 2010 06 22, 09:52)
Užuojauta. verysad.gif  4u.gif Jeigu šuneliui blogai, geriau jam leisti ilsėtis.

As suprantu tik va sirdis nesupranta verysad.gif Jis jau miega............. Niekada jis nebeprisiglaus prie manes............ Man taip sunku taip sunku.............
Papildyta:
Noreciau kazkur issilieti, bet nezinau kur man dingti! Namai tusti, o jo zaislai, jie metosi kambary tik ju jau niekam nebereiks. Kaip man reiks toliai gyventi?
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 22, 10:35)
As suprantu tik va sirdis nesupranta verysad.gif  Jis jau miega............. Niekada jis nebeprisiglaus prie manes............ Man taip sunku taip sunku.............
Papildyta:
Noreciau kazkur issilieti, bet nezinau kur man dingti! Namai tusti, o jo zaislai, jie metosi kambary tik ju jau niekam nebereiks. Kaip man reiks toliai gyventi?

laikykis kaip nors 4u.gif daugiau nieko neįmanoma pasakyti ar padaryti...
Atsakyti
Užjaučiu console.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
Žodžiai mažai čia padės, stiprybės. 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma................. Kiek laiko reiks kad zaizda nors truputuka uzgytu? Man atrodo kad niekada ji neuzgis.
Atsakyti
uzgis... po kurio laiko pati suprasi kad taip ir turejo buti... kad jam taip geriau...
kad ir kaip gaila, sunys gyvena trumpiau... dziaukis kad davei jam grzu gyvenima, kad buvo mylimas ir priziurimas. padarete ka galejote.
dabar turesite galimybe kadanors kita suneli padaryti tokiu pat laimingu smile.gif
man tai padeda...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 06 22, 11:11)
uzgis... po kurio laiko pati suprasi kad taip ir turejo buti... kad jam taip geriau...
kad ir kaip gaila, sunys gyvena trumpiau... dziaukis kad davei jam grzu gyvenima, kad buvo mylimas ir priziurimas. padarete ka galejote.
dabar turesite galimybe kadanors kita suneli padaryti tokiu pat laimingu smile.gif
man tai padeda...

Bijau net pagalvoti apie kita suniuka. Bijau, dar vieno praradimo. Nezinau ar kada dar turesiu koki augintini.
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 06 22, 12:32)
Bijau net pagalvoti apie kita suniuka. Bijau, dar vieno praradimo. Nezinau ar kada dar turesiu koki augintini.

dabar tures praeiti kazkiek laiko...
o veliau pamatysi, kad norisi gyvenime tos meiles ir tos slapios nosies smile.gif
laikykis. teisingai pasielgete.
Atsakyti
Gal but ateityje, tolimoje ateityje................ Gera kai gali issipasakoti verysad.gif
Atsakyti