Įkraunama...
Įkraunama...

Senas šuo

QUOTE(centifolija @ 2010 06 02, 13:30)
O šeria, prižiūri, dresuoja, gydo turbūt irgi Dievas?

Tai daro žmogus bet tai neduoda jokios teisės spręsti kas turi gyventi o kas ne ir kokią laiko trukmę.
Maitinam ir auginam, puoselėjam ir vargstam- VAIKUS, bet.......... verysad.gif
Visi mes šioje žemėje rekarnuojam ir atliekame savas karmas, todel ir turim kentėti uz tai ką padarėm praitam gyvenime o nepasilengvinti savas kančias eutanazija verysad.gif
Pritariu Rasmos požiūriui verysad.gif
Atsakyti
Dabar, kai praėjo laiko. Galiu blaiviau mąstyti. Manau, kad pasmerkti gyvūną baisiom kančiom ir nesugebėti nuimti tų skausmų, yra baisus egoizmas. Aš noriu jį matyti, o kad mano ištikimiausiam draugui skauda taip, kad tikros ašaros rieda, tai niekai. Jei jie galėtų kalbėti...Suprantu, kai yra galimybė -nenoriu diskutuoti iš kur ir kaip- nuimti tas kančias. O jei nėra tos galimybės? Prisimenu savo močiūtės posakį, kad geras gaspadorius net savo gyvulio nekankina. Tas pasirinkimas yra baisus. Bet kas matė savo šuns ašaras iš skausmo, tas mane supras. Bet, manau, kad paskutinę paslaugą savo ištikimiausiam draugui šeimininkas privalo padaryti. Beje, morfijus tik žaibišku greičiu priartina atomazgą, tik tiek, kad neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Fraila @ 2010 06 02, 16:59)

Visi mes šioje žemėje rekarnuojam ir atliekame savas karmas, todel ir turim kentėti uz tai ką padarėm praitam gyvenime o nepasilengvinti savas kančias eutanazija verysad.gif

unsure.gif unsure.gif čia jūs- apie gyvūnus?
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 06 02, 18:14)
unsure.gif  unsure.gif  čia jūs- apie gyvūnus?

ai nesigilink. Jei pradėsi gilintis į kiekvieną kliedesį, tai nervų neužteks.
Atsakyti
QUOTE(Fraila @ 2010 06 02, 16:59)
Tai daro žmogus bet tai neduoda jokios teisės spręsti kas turi gyventi o kas ne ir kokią laiko trukmę.
Maitinam ir auginam, puoselėjam ir vargstam- VAIKUS, bet.......... verysad.gif
Pritariu Rasmos požiūriui  verysad.gif

Prie ko čia vaikai? doh.gif Esam gyvūnų forume ir kalbame apie šunis.

Suprantu, kad jūsų tiesa yra vienintelė ir nenuginčijama. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 06 02, 19:20)

Na, rekarnaciją, taip tiesmukiškai, nepavadinčiau kliedesiais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Epas: 02 birželio 2010 - 19:04
QUOTE(Fraila @ 2010 06 02, 15:59)
rekarnuojam...

QUOTE(Epas @ 2010 06 02, 19:02)
rekarnaciją

Ane. Nu va kai išmoksite teisingai parašyti žodį reinkarnacija, tada gal ir padiskutuosim kitoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 06 02, 19:20)

Tiesiog, manau, neetiška ir nedora savas tiesas kišti šioje jautrioje temoje, kur merginos dalijasi išgyvenimais, plaka save mintyse, kad gal būt neteisingai pasielgė. Paskutiniai postai tokie nuoširdūs, skausmingi....Ir bambt joms dar "papipirina" verysad.gif . Mol, šuo turi atkentėti už praeito gyvenimo nuodėmes doh.gif .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Žinote, aš visgi pritariu ( nors nepatyriau to, ačiū Dievuliui), kad ir šuo turi teisę garbingai išeiti.

Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2010 06 02, 19:50)
Tiesiog, manau, neetiška ir nedora savas tiesas kišti šioje jautrioje  temoje, kur merginos dalijasi išgyvenimais, plaka save mintyse, kad gal būt neteisingai pasielgė. Paskutiniai postai tokie nuoširdūs, skausmingi....Ir bambt joms dar "papipirina" verysad.gif . Mol, šuo turi atkentėti už praeito gyvenimo nuodėmes doh.gif .
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Žinote, aš visgi pritariu ( nors nepatyriau to, ačiū Dievuliui), kad ir šuo turi teisę garbingai išeiti.

Nieko nieko. Merginos turėjo jėgų priimti sunkų sprendimą, atlaikys ir kvailas šnekas.
Taip, visiškai pritariu, šuo turi teisę išeiti nepatirdamas baisių kančių, oriai, ir nepaliktas likimo valiai. Šeimininkas prisiima atsakomybę rūpintis juo ne tik tada, kai jis mažas žavus pūkų kamuoliukas - šeimininko pareiga išvaduoti nuo kančių kai ateina laikas.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 06 02, 22:12)

vai kokie mes gramatni ax.gif atsiprašau uz praleista ,,in,, klaidą, tobulinsiu zinias gramatikoje mirksiukas.gif
O užssipulti zmogu kuris išsako savo nuomone kuri nesutampa su jūsų tai neetiška 4u.gif
Aš pritariu Frailos nuomonei, gerbiu ir ponią/ą patyrusius tokį išgyvenimą tik tai atlieka kiekvienas skirtingai nors skausmo ir netekties jausmas bendras verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Epas: 02 birželio 2010 - 22:08
QUOTE(Epas @ 2010 06 02, 21:58)
O užssipulti zmogu kuris išsako savo nuomone kuri nesutampa su jūsų tai neetiška 4u.gif

O aš manau, kad neetiška pliaukšti kas ant seilės užeina tokioje temoje. Juo labiau - net neišmanant apie ką kalbama. Net termino neišmoko, o va gi mat išsako savo nuomonę. Kur reikėtų paprasčiausio dalyko - užuojautos ir palaikymo žmonėms, patyrusiems netektį.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 06 02, 23:09)
O aš manau, kad neetiška pliaukšti kas ant seilės užeina tokioje temoje. Juo labiau - net neišmanant apie ką kalbama. Net termino neišmoko, o va gi mat išsako savo nuomonę. Kur reikėtų paprasčiausio dalyko - užuojautos ir palaikymo žmonėms, patyrusiems netektį.

taip jūs teisi 4u.gif
Atsakyti