QUOTE(Gorada @ 2010 05 04, 12:26)
QUOTE(zay @ 2005 07 02, 13:22)
oi zay kokia Tavo istorija........
kazkada sitoj temoj skundziausi kad bijau kas bus kai suo pasens... tai va atejo tas momentas. birzeli jam bus 16 metu.
jau kelis menesius gyvomes inkstu nepakankamuma. dabar vetas jau sako kad nepagydysim ir nepageres jam... tik kazkiek vaistais istempsim...
pipi daro daug, geria daug, nosyte perdziuvus... liudnas, uodega pabrukes tipena. vetas sako kad jam neskauda. nenoriai eda, sianakt veme, viduriavo... nu dar viduriavimas gal del to, kad duodu jam ne sausiuko - jo visiskai needa, lepinu kazkuo skanesniu - visada buvo delikatesas pastetas ir agurkas
tai po truputi pasiskanina.
vetas sake, kad blogejant jam mazes apetitas, ji pykins. dabar ta ir turim. kas beveik antra diena leidziames vaistus. geguzes 12 vel numatytas susitikimas su vetu vel tyrimus darys.
jis kartais dreba, vetas sako kad cia pasireiskia organizmo apnuodijimas - juk inkstai neveikia...
kaip pasakyti viskas? kaip apsispresti? as su tuo suniu miegu vienoj lovelej jau 16 metu, jis artimesnis negu bet kuris kitas draugas. kazkuria prasme jis net uz B kazkur giliau sirdyje, nes jis kaip mano kraitis is tevu atejes
vetas vienareiksmiskai nepasako kad nebekankinkit. apsisprendimas tik ant mano peciu, juk suo mano. seima matau kalba ka as noriu girdeti, nes ju nuomone seniai buvo pareiksta - migdyti kai tik diagnoze isgirdom...
as nezinau ar gerai darau kad isikabinus laikausi galimybes vaistukus leisti ir suni dar patureti.
bet kai iseinam i lauka, atrodo tipena, uostineja... ziuri i mane savo apsiblaususiom akutem... nuvezu i miska net pazvaleja atrodo
o seip nubirbes, tik gulineja, uodegyte paspausta.
sedzi darbe ir nors uzduotys kazkiek atjungia nuo visokiu minciu. o juk vakare namo reikes grizti...
sunku, labai sunku, bet reikia savyje surasti jėgų padėti jiems oriai išeiti, senatvė toks dalykas..... nuo jos nepagydoma ir nepasveikstama..........
mums taip pat teko priimti šitą baisų sprendimą, tik skirtumas tas, kad mūsiš kė tebuvo 2 metų amžiaus, dar begalo gyvom, bet skausmo perpyldytom akim, tiesiog šuo turėjo daugybę sveikatos sutrikimų ir vieną galą beremontuojant šaibom eidavo kitas, buvo pasidarius visa pikta ir ant visų, dar gal būt būtume traukę ir kankinę ją ilgiau, bet vieną dieną į ją bežiūrėdami suvokėm kokie esame egoistai.................kad dėl to, kad saves labai gaila ir negalime įsivaizduoti saves be jos, ji turi kentėti..........................
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 05 04, 12:37)
o gydotės Lietuvoje? iš profilio sunku suprasti
nesiūlo jam vetas spec. befosfačio maisto ar kaip jis ten vadinasi? aš vienam šuneliui su panašia problema, gal dar didesne, nes nebuvo tai nuo senatvės pirkau užsienyje spec. lašiukų, tai gal dar ir jie padėjo šuneliui, kuris buvo praktiškai be inkstų ir kaip minėjau, jis valgė tik spec. maistą, nes antraip būtų labai prastai. Būtų gal dar ilgiau tas šunelis ištempęs, bet kai šeimininkė ne tokia kaip aš, ne taip atsidavusi augintiniui ir pinigų pritrūko gydymui, nes užsienyje jis dar daugiau kainuoja, tai užmigdė galiausiai, kai jam pablogėjo... O tau tai nežinau ką pasakyti, nebent bandyti tuomet tik spec. dieta, o ne tuo, kuo tu sugalvoji maitinti, kad jam būtų lengviau, plius pirk kokius nors stiprinančius lašiukus, vitaminus
Vici, o sąvoka "saikas" ko gero yra nesuvokiama? nuo senatvės nepagydoma jokiais sbūklingais vaistais ir maistais.........................