QUOTE(ives @ 2009 07 30, 15:05)
Ir man buvo labai skaudu...kad negaliu niekuo daugiau jam padeti, o veliau, kad jo jau nebera...bet visa laika guodziausi, jog suniukas turejo tikrai gera gyvenima. Beveisliukas buvo ismestas kaip nereikalingas, o mes ji priglaudem, mylejom, rupinomes, niekada neskriaudem, turejo nuosava nama ir dideli kiema, net mociute kartais jam mesyte pakepindavo su svoguniukais, nes jam taip buvo skaniau Nugyveno suniukas graziai, o ir savotiskai suteike galimybe dar vienam beglobiui isgyventi - tik po jo supratom, kiek yra suniuku, kuriems reikia pagalbos ir butent todel nusprendem dabartini suniuka isigyti butent is prieglaudos, o ne nusipirkti.
jomajo ir as apsiverkiau paskaicius jusu istorija........
pati turiu 15 metu beveisliuka. myliu kaip tikra seimos nari.... mes net miegam kartu. mes ir turejom keleta ligu - keleta operaciju. su didziule baime skaiciuoju metelius..... labai bijau to bejegisko ligoniuko..... kol kas tfu tfu tfu jauciames neblogai. neseniai MB isikelus i nama padovanojo antra suneli (seniai jau svajojom du tureti), tai atrodo kad maziukas ir didiji kiek isjudina. bet turi jie ir panasumu - labai daug miega vienas del to kad senas, kitas kad mazas
mano spindulelis, mano dziaugsmelis..... kiek mes visko daug praejom ir turbut niekas kitas manes nemyli taip kaip jis.