QUOTE(Vega_ @ 2008 06 25, 16:44)
o aš tikiu, kad jie asmenybės, šeštadienį verkėm visi, tėtis mane ramindamas, mama prisiminus koks jis gudruolis buvo, o visi suaugę juk, kiti sako juk čia tik šuo, bet mums jis buvo kaip mažiausias vaikas, niekad į jį nieks nežiūrėjo kaip į šunį dabar aplink jo nuotraukas apsodinau pliušinius šuniukus ir nors tvirtai žinau, kad kai tik galėsiu auginsiu šuniuką ar net kelis, bet Rinas visad bus ne toks, jis ypatingas, man kaip jaunesnis brolis buvo, ir neįsivaziduoju tėvų namų be jo
visoms labai dėkui už palaikymą
Nuoširdžiai užjaučiu,žinau ir gerai suprantu,ką tai reiškia...Per 10 metų Jis tapo mums daugiau nei Šuo.Kai supratome,kad netenkame Jo, to mieliausio,brangiausio,protingiausio draugo,nesigėdydami ,kaip vaikai ,verkėme balsu visi šeimos nariai. Jis mums buvo ypatingas ,gal dėl to,kad pirmas .
Tada žinojau viena,kai apgis netekties žaizdos,būtinai turėsiu tokį pat kitą seteriuką.
Beveik po metų į mūsų namus atkeliavo Jis,mielas mažylis,padėjęs užpildyti tą tuštumą,kuri atsirado,netekus nepakartojamo mūsų draugo.
Nuolat Jį prisimenu ir,kad ir labai nenoriu,bet dažnai lyginu su mūsų mažyliu padauža. Kaip bebūtų keista,žiūrėdama į mažylį,matau daug anatominių panašumų,tačiau temperamentas,charakteris,jei galima taip pavadinti, daug kuo skiriasi...Išdidus,paklusnus,protingas,išmintingas,be galo prieraišus...Ne veltui buvo vardu Seras .Niekad Jo nepamiršiu.
Mažylis-uraganas,palyginti su Juo,pirmuoju mūsų numylėtiniu. Šis charakteriu kitoks,tačiau tikrai ne mažiau mylimas,nei Seras... Kai kad net pagalvoju,kad labiau net lepinamas.
Neliūdėkite labai,tegul Jūsų numylėtinis laksto kartu su kitais amžinos medžioklės plotuose, laikas gydo ,o į Jūsų namus tikrai kada nors vėl atkeliaus Jis... Reikia luktert...