Įkraunama...
Įkraunama...

Senas šuo

QUOTE(Sutė @ 2008 06 16, 09:09)
na o man visgi teko užmigdyti savo šuniuką , plyšo jam žaizda dvejose vietose , jei būčiau neužmigdžius būtų nusikankinęs  cray.gif
dabar žinau tiksliai , kad daugiau niekada neturėsiu jokio šuniuko ir jo niekada neišduosiu įsigydama kitą šunį , jo vietos niekas neatstos
dabar taip tuščia be šuniuko nežinau kada pavyks nusiraminti  cray.gif  cray.gif
jo garbiai įdėsiu jo foto

Labai uzjauciu verysad.gif Tikrai zinau, koks tai nepakeliamas skausmas.. doh.gif Tvirtybes Tau.. galvok, kad jam ten dabar gera..jis linksmas, sveikas ir laimingas 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2008 06 16, 10:07)
tai ir neskubėk 4u.gif aš tik maždaug po pusmečio įsigijau kitą... visada reikia klausyti savo širdies smile.gif

Na bet cia kaip kam.. ax.gif kai uzmigdem savo kalyte..namie liko dar vienas liudintis draugelis.. Kuriam reikejo kompanijos..o ir mum labai truko to surmulio namie smile.gif Todel jau po 2 savaiciu atkeliavo nauja mergyte wub.gif Nors savo pirmosios lelytes nepamirsiu niekada schmoll.gif Ir dabar ant lentynos garbingai stovi jos foto wub.gif O is sirdies ji nedings niekada schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prancuzyte: 16 birželio 2008 - 12:17
nuo pat ryto žliumbiu, mano mažiui labai blogai o aš net negaliu nuvažiuoti, nors jaučiu jei nuvažiuočiau pasiimčiau ant kelių ir nepaleisčiau, apsikabinčiau stipriai stipriai
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2008 06 16, 13:17)
nuo pat ryto žliumbiu, mano mažiui labai blogai o aš net negaliu nuvažiuoti, nors jaučiu jei nuvažiuočiau pasiimčiau ant kelių ir nepaleisčiau, apsikabinčiau stipriai stipriai

kaip liūdna, stiprybėms jums abiems 4u.gif
Atsakyti
dabar jau suprantu , kad šuo - geriausias žmogaus draugas
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2008 06 16, 14:17)

o kur jus ji gydat?? as tai visalaika i Buivydiskes vezu, girdejau ivairiu nuomoniu apie juos, bet asmeniskai man ne viena karta padejo, ir mano draugo suni is mirties istrauke, nors irgi jau amziuj ciucia buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 06 16, 13:23)
o kur jus ji gydat?? as tai visalaika i Buivydiskes vezu, girdejau ivairiu nuomoniu apie juos, bet asmeniskai man ne viena karta padejo, ir mano draugo suni is mirties istrauke, nors irgi jau amziuj ciucia  buvo ax.gif

O man nepadejo nei karto schmoll.gif Pirma - mano mylima koli (amzina atilsi jau verysad.gif ) paskiepijo su kazkokia bloga vakcina, visi suniukai, gave tos partijos vaistus, susirgo maru. Kai atveziau pas juos nebepaeinancia ir drebancia, tai vetai pradejo zvengti blink.gif tipo ka jus sau galvojat, negi tikites isgydyti, ar su invalido vezimeliu veziosit paskui? Zodziu truksta, aisku, seniai tas buvo, na bet sitokiu intelekto nesuzalotu snukiu dar nemaciau censored2.gif
Suni isgyde Mindaugas is Filaretu, labai daug padejo Rita is Jeruzales, deja, dabar jau ten nebedirba. Apie Udraites klinika geri atsiliepimai.
Stiprybes visiems 4u.gif
Atsakyti
o jetus jai man būtų taip pasakęs veterinaras , būčiau ......... išdaužius aggressive.gif ir kaip dar tokių yra
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2008 06 16, 14:23)
o kur jus ji gydat?? as tai visalaika i Buivydiskes vezu, girdejau ivairiu nuomoniu apie juos, bet asmeniskai man ne viena karta padejo, ir mano draugo suni is mirties istrauke, nors irgi jau amziuj ciucia  buvo ax.gif

Aš Vilniu o šuo Jonavoj mano tėtės priežiūroje, tai gydom pavardės nežinau, bet senas tėtės pažystamas ir pernai ištraukėm jau jį nes visai nebepaėjo, tai šiandien apžiūrėjo vaistukų išrašė širdelei, bet tai nieko neprognozavo cray.gif mano tėtis dar toks nepraktikuojantis toks kažkada veterinarijoj mokęsis, tai praktiškai jie ten pasitarę diagnozęs daro
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2008 06 16, 22:14)
Aš Vilniu o šuo Jonavoj mano tėtės priežiūroje, tai gydom pavardės nežinau, bet senas tėtės pažystamas ir pernai ištraukėm jau jį nes visai nebepaėjo, tai šiandien apžiūrėjo vaistukų išrašė širdelei, bet tai nieko neprognozavo  cray.gif mano tėtis dar toks nepraktikuojantis toks kažkada veterinarijoj mokęsis, tai praktiškai jie ten pasitarę diagnozęs daro

linkiu daug sveikatos ir stiprybės tavo šuneliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2008 06 16, 13:28)
kaip liūdna, stiprybėms jums abiems 4u.gif

QUOTE(Sutė @ 2008 06 16, 21:56)
linkiu daug sveikatos ir stiprybės tavo šuneliui  smile.gif

labai dėkui už palaikymą aš nenustoju tikėtis geriausio ir tikiuosi, kad vaistukai padės
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2008 06 16, 22:14)
Aš Vilniu o šuo Jonavoj mano tėtės priežiūroje, tai gydom pavardės nežinau, bet senas tėtės pažystamas ir pernai ištraukėm jau jį nes visai nebepaėjo, tai šiandien apžiūrėjo vaistukų išrašė širdelei, bet tai nieko neprognozavo  cray.gif mano tėtis dar toks nepraktikuojantis toks kažkada veterinarijoj mokęsis, tai praktiškai jie ten pasitarę diagnozęs daro

vajetau kaip blogai .... palikciau savo pupa tevui tai tikrai nieko nedarytu, nes senesni zmones kitaip ziuri i suni, nors jau pasisieke su teciu... na laikykites... kaip gaila, man seteriai ytokie grazus ( butent toki turit, kaip supratau), na zinau kad ne viena suni ant koju pastate tiesiog 50 gr vodkes, bet cia kas lecia mara ar kitas ligas, o jusiskai kaip suprantu tiesiog jau senukas unsure.gif bet kokiu atveju tikiu kad jis pasveiks rolleyes.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu nellinksma temele . Nesenai ir mums teko uzmgidyti savo suneli verysad.gif . Tai skauda sirdi iki siol. Nes mylejau kaip vaika, popinau kaip vaika. Tai tik dabar pradedu galvoti apie nauja siuniuka, nors nezinau ar tiek mylesiu kaip pirmaji. Tai vis ir delsiu su pirkimu. Kai jau busiu pasiruosusi priimti nauja seimos nari, tada ir isigysiu.
Atsakyti