oi merginos aciu, nesitikejau tiek pagyru
mezgiau is 100%merino vilnos (tokius siulus nupirko kliente), 2.5 nr virbalais, sunaudojau 6 kamuoliukus po 50 g,metrazas atrodo apie 170.
schemos kaip ir neturiu, tiesiog nusimezgu gabaliuka pynes ir blogu akiu (cia dejau ju 15), tada issimatuoju cm kiek pyniu reiktu virsuje prie pazastu ir tiek motyvu darau. Mezgant i virsu palaipsniui kiek man reikia cm siaurinu blogas akis.
Dar nezinau kaip atrodys ant manekenes, manau puikiai nes mergina auksta ir liekna. dabar jau nebegaliu net ant saves nufotografuoti nes fotografuojant suknute fotike kazkas lyg sprogo ir rezultate: neveikia blykste, o be jos kiek bandziau - juodo nenufotografuosi net nezinau ar kazkur remontuoja fotoaparatus, siek tiek gaila butu ismesti..
QUOTE(La Perla @ 2008 11 13, 14:25)
nerealus darbelis, labai labai grazu
QUOTE(La Perla @ 2008 11 13, 16:32)
o koks fotikas? jo garantijos nera? siaip tai jei Vilniuj Vilbra visokius tokius darbus dare. su Canonu mane ten siunte
negaliu nepasidžiaugti ir pagirti La Perlos ir aš šaunuolė, labai gražu
la
La Perla, labai gražu , tik man juodasis periodas jau praeity
1. kol pati kitam pirštu nebakstelėsi - tikrai nepamatys
2. kai buvau Barselonoj berods, vietinis gidas gyrė vietinius rankdarbius ir pasakė - jei norit nustatyt ar tikrai dirbinys rankų darbo - turit jame rasti klaidų (rašte ar pan)
La Perla, labai gražu , tik man juodasis periodas jau praeity
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 13, 12:17)
Mano tokia bus
Tik nufotkinus pamačiau, kad viena pynė ne ten eina o čia nugara, ir apačia, gal nelabai matysis
Tik nufotkinus pamačiau, kad viena pynė ne ten eina o čia nugara, ir apačia, gal nelabai matysis
1. kol pati kitam pirštu nebakstelėsi - tikrai nepamatys
2. kai buvau Barselonoj berods, vietinis gidas gyrė vietinius rankdarbius ir pasakė - jei norit nustatyt ar tikrai dirbinys rankų darbo - turit jame rasti klaidų (rašte ar pan)
QUOTE(evax @ 2008 11 13, 16:01)
nerealus darbelis, labai labai grazu
o koks fotikas? jo garantijos nera? siaip tai jei Vilniuj Vilbra visokius tokius darbus dare. su Canonu mane ten siunte
labai aciu fotikas Sony, garantijos nera nes pirkau buvusiam darbe tiesiai is muitines sandeliu be PVM pries 2 metus...
QUOTE(eferika @ 2008 11 13, 16:05)
negaliu nepasidžiaugti ir pagirti La Perlos ir aš šaunuolė, labai gražu
tikrai be galo dekinga nes man tai jau truputi bloga nuo tu pyniu mezgimo ir kaip visi mezginiai: kai numezgu man atrodo negrazus, turi praeiti tam tikras laiko tarpas kad jie man vel taptu grazus
Akims paganyti
Atsiprašau, jei kartojuosi
Atsiprašau, jei kartojuosi
QUOTE(La Perla @ 2008 11 13, 17:22)
tikrai be galo dekinga nes man tai jau truputi bloga nuo tu pyniu mezgimo ir kaip visi mezginiai: kai numezgu man atrodo negrazus, turi praeiti tam tikras laiko tarpas kad jie man vel taptu grazus
na, man taip pat buna su tom simpatijom savo mezginiam. dazniausiai nebunu atenkinta, randu prie ko prikibti, o kai po kurio laiko pamatau paciai keista, negi as cia dariau?
o mano suknele dziusta, ryt gal pasidemonstruosiu
Papildyta:
QUOTE(linuke_ @ 2008 11 13, 17:26)
jus mane pribaigsit su tom nuotraukom jau turejau viena plana ka megzt, tai butinai reikejo dabar smegenis susukt, a?
Žiūrint į tokias gražias nuotraukas norisi kuo greičiau prisipirkti siūlų, virbalus į rankas ir pradėt megzt
Merginos, puikios jūsų suknutės
Merginos, puikios jūsų suknutės
Jau suknelių gražumėlis
La perla , fantastika. Juoda man vėl pradeda patikti
QUOTE(AveM @ 2008 11 11, 23:05)
Bet sis kaledinis darbas labai kruopstus neduok die sutrauksi siuleli tesdama ir rastas temps
Tikrai reikia daug kruopštumo, esu mezgus sarafaną su tais "pratempimais" praėjusią žiemą bet kai nusimezgiau kažkaip man jis didokas buvo, tai sesei atidaviau
La Perla, labai labai gražu
QUOTE(La Perla @ 2008 11 13, 14:25)
sveika, bangeles labai paprasta: mezgi tris eiles gerosiomis (ta siauroji dalelyte) o tada is kiekvienos akies ismezgi tris: viena gera, viena kryzmine, viena gera ir mezgi kiek reikia eiliu o tada kai jau vel laikas susiaurinti: is triju akiu ismezgi viena
mano naujausias darbelis:
mano naujausias darbelis:
wow , grazu!!!!!!!