Labutes gal turite kuri sios sukneles rastelius ? Buciau labai dekinga
aš dbr su ja sėdžiu vidury koriukas, bet aš dariau truputį kitokį viduriuką, pagrindas blogom akim, mažos pynutės iš 4 akyčių, didesnioji iš 6, šonuose berods ripsas, bet aš šonus dariau blogom akim dėl rankovyčių dar neapsisprendžiau kaip darysiu, turbūt viduriuką imsiu su mažom pynutėm
Dar tokio grožio nemačiau noriu...
Tik kaip ir nuo ko pradėti?
Tik kaip ir nuo ko pradėti?
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 12, 17:07)
aš dbr su ja sėdžiu vidury koriukas, bet aš dariau truputį kitokį viduriuką, pagrindas blogom akim, mažos pynutės iš 4 akyčių, didesnioji iš 6, šonuose berods ripsas, bet aš šonus dariau blogom akim dėl rankovyčių dar neapsisprendžiau kaip darysiu, turbūt viduriuką imsiu su mažom pynutėm
as tik pradesiu siulus nusipirkau tokius tamsiai bordo na reiks to koriuko rasto paieskoti, nes neturiu
O tu ja tiesia mezgei, ar per liemeni siaurinai truputi ? As ja zadu daryt ilgom rankovem ir del kaklo dar tiksliai neapsiprendziau
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 12, 18:07)
ar mezgi nuo kaklo ar nuo apačios?
Papildyta:
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 12, 18:35)
nesimato nieko
as tai nuo apacios pradesiu tik vis dar nesuprantu koks ten rastas viduri, nu ar ten tikrai koriukas, nu neina iziuret, nors tu ka kazkaip as kai koriuka pabndziau megst tai man nepanasu i tai kas ten parodyta Gal kas gali patart
QUOTE(Tomienė @ 2008 11 12, 18:35)
Ka cia paslepei
kaip grazu
QUOTE(gandriuke... @ 2008 11 12, 16:14)
Labutes gal turite kuri sios sukneles rastelius ? Buciau labai dekinga
Aš taip pat dabar ją mezgu. Viduryje tikrai ne koriukas, jis megztas šonuose va čia rusaitės ją mezga ir visos schemutės ir darbo eiga
QUOTE(Sonatuole @ 2008 11 12, 20:34)
Aš taip pat dabar ją mezgu. Viduryje tikrai ne koriukas, jis megztas šonuose va čia rusaitės ją mezga ir visos schemutės ir darbo eiga
ačiū