Žinot net ir aš nubėgau pradžion pasitikrint kas ten užrašyta Tikrai neverta dėl šito pyktis,bet ir savo nuomonę išsakyt reikia.Manyčiau reaguot nereikia taip jautriai.Niekas čia niekam nieko asmeniškai nepriekaištauja,manyčiau.Nebūkim tokios piktos,kūrybos džiaugsmas pabėgs
QUOTE(gadget3 @ 2008 11 11, 17:23)
laukiu gi
ui, dar teks palaukt, neskubinkit, da tik ruošiuos pasiimt pabaigt, dar nebaigiu reikia nusiteikt moraliai
Šita kokia faina, kalėdinė tokia
trumpos siltos sukneles
sveikutes,nesipykit mielosios,geriau kibkit i sukneles ir isliekit ten visa gara o kiek groziu jus cia pridejot
QUOTE(AveM @ 2008 11 12, 01:05)
Bet sis kaledinis darbas labai kruopstus neduok die sutrauksi siuleli tesdama ir rastas temps
Papildyta:
Kaip jums tokia...
Papildyta:
Kaip jums tokia...
o jeigu bandyti tą kalėdinį daiktą siuvinėti? arba ant juodo fono vašeliu išnerti snaiges? juk turėtų visai gražiai gautis
o va šita "pledukinė" man patiko. tokia originaliai paprasta, bet atkreipianti dėmesį. o čia ne Dovydėnaitės kartais darbas ?
[quote=Lusasita,2008 11 12, 01:25]
trumpos siltos sukneles
Merginos,o čia pagrindinis raštas-dvigubas perlinis?
trumpos siltos sukneles
Merginos,o čia pagrindinis raštas-dvigubas perlinis?
O jeee kiek groziu visa ryta seivinau
Visoms po baliona Gyvenkit draugiskai nepaisant pilnaties
Visoms po baliona Gyvenkit draugiskai nepaisant pilnaties
uoj mergaites, jauciuosi kaip ir truputi kalta del nesutarimu , atsiprasau. Kaip ten katinas sake "gyvenkime draugiskai"
O beje, mezgejeles, atejo ziema, salta, norisi jau kaip ir silciau apsirengti. Pradejau megzti suknutes ir megztukus su golfo aukstu kaklu tik va tas velnias issitampo panesiojus ir negraziai nukrenta, gal kuri zinot stebuklinga buda kaip padaryti grazia, auksta ir neissitampancia apykakle?
O beje, mezgejeles, atejo ziema, salta, norisi jau kaip ir silciau apsirengti. Pradejau megzti suknutes ir megztukus su golfo aukstu kaklu tik va tas velnias issitampo panesiojus ir negraziai nukrenta, gal kuri zinot stebuklinga buda kaip padaryti grazia, auksta ir neissitampancia apykakle?
Aš tai nusipirkau siūlą guminį. Ir planuoju tą siūliuką įmegzt į tas vietas, kurios labiausiai nori tampytis
na man ši problemėlė irgi buvo aktuali. įsigijau elastinio siūlo auksarankėj. kol kas laikoformą dar.