vigilyte tavo paltsukne gerai atrodo ir rastelis taip tinka ,noreciau pamatyti sukneles roleje
net nesmagu, nesitikėjau tiek gražių atsiliepimų, raščiukas labai paprastas, o ir modelis primityvus visai, net be siūlių šonuose , bet labai malonu, tiesa siūlas su blizgučių truputį, tai gyvai jis toks truputį blygsčioja , sunkiausia buvo apnerti kraštus, vašeliu nemezgiau jau koks 100 metų , bet nieko, atgaminau
Na ir prikūrusios grožių merginos ,šaunuolės
QUOTE(Vigilyte @ 2008 11 28, 00:21)
Sveikutės, pademonstruosiu ir aš savo darbelį, man jis kaip ilgas megztukas, bet užsegus galima traktuoti ir kaip suknutę
tokia saunuoliska ideja
Aj, net pavadinimas butu... toks... imkite mane ir skaitykite suknele
QUOTE(Aruna @ 2008 11 28, 09:02)
Aurute -labai tokia teisinga suknute
Vigilytes paltasukne manyciau beveik visai i tema - man patinka tokie drabuzeliai.
Jurgiciuko sedimoji
Dabar lauksim Gadget3 naujos gulimosios
Mezgingos dienos visoms
Vigilytes paltasukne manyciau beveik visai i tema - man patinka tokie drabuzeliai.
Jurgiciuko sedimoji
Dabar lauksim Gadget3 naujos gulimosios
Mezgingos dienos visoms
galvoju, galvoju
QUOTE(AveM @ 2008 11 28, 15:07)
Vigilyte,nuostabiai numegsta
ačiū
dabar viduryje kambario riogso du dideli maišai su siūlais, einu gimdyti kitos idėjos
gero visoms mezginėjimosi, kai nurėpliosiu iiiiiiilgą megztinį (nes suknutės planuose kaip ir nėra) truputį pateršiu jūsu temą,jei jūs ne prieš, aišku.... (labai jau gražiai giriat ir net pavadinimą sugalvojot mano darbeliui )
QUOTE(Vigilyte @ 2008 11 28, 16:27)
ačiū
dabar viduryje kambario riogso du dideli maišai su siūlais, einu gimdyti kitos idėjos
gero visoms mezginėjimosi, kai nurėpliosiu iiiiiiilgą megztinį (nes suknutės planuose kaip ir nėra) truputį pateršiu jūsu temą,jei jūs ne prieš, aišku.... (labai jau gražiai giriat ir net pavadinimą sugalvojot mano darbeliui )
O mezgei be siuliu,tai kiek akiu apmetei dabar viduryje kambario riogso du dideli maišai su siūlais, einu gimdyti kitos idėjos
Pas rusaites radau, va kokį grožį , tikiuos šeimininkė nesupyks
http://keep4u.ru/ful...0975e69e959/jpg
http://keep4u.ru/ful...0975e69e959/jpg
QUOTE(Vigilyte @ 2008 11 28, 16:27)
ačiū
o maisai tai tokie kuklus va
rimtesni
ar visai visai rimti???
Skaiciuot mat laika reikia, kada jau TURESI JEGU suknelei
QUOTE(AveM @ 2008 11 28, 16:33)
O mezgei be siuliu,tai kiek akiu apmetei
tiksliai nepamenu, apie 140 gal ,3,5 nr virbalai, 3-jų rūšių siūliukai, net sudėties nepasakysiu , nes vieną siūla iš močiutės skrynios ištraukiau, o du naujai pirkti, bet ant "babinų", tai kai nėra etikečių, nebepamenu, kai pirkau aišku žinojau, bet čia mano "penkmečio" mezginys, ne del to, kad lėtai mezgėsi, tiesiog labai pastrikdavau, taip ir gavosi, kol jį pribaigiau, tai per pertraukas dar ir vaikams po liemenę nuraičiau ir sau smilkmenų pasimezgaliojau
jetau, aš čia savo plepėjimu rimtą temą teršiu, atsiprašau
maišai iš labai rimtesnių , tokie, beveik bulviniai