[quote=jurgičiukas,2008 11 27, 18:19]
jurgičiukas, pirmosios nematau , bet antroji kokia faina. (tiesą pasakius labiau į vaikiuką spoksojau, o tik paskui į suknelę
[/quote]
Pabandyk pažiūrėt pirmąją suknytę per šią nuorodą http://keep4u.ru/ful...4e59721aa8e/jpg
[/quote]
matau matau, jau koks grožis net širdis apsalo (ir kaip mažulei, seilė nutyso)
nu jei vaikiukus taip puoši, tai lauksim didesnio rezultato su nekantrumu
QUOTE(fishke @ 2008 11 27, 13:52)
_Aurute_, man pavyds bambą baig suėsti labiau negu labai gražu
paničkos, o jūs patarkit tokioms va pradedančioms kaip aš kokį paprastesnį suknės variantą nes tose interneto platybėse gyvo velnio yr ir va išsirinkti parastą modeliuką, mezgimo raščiuką - sunku schemų neskaitau nei trupučio
paničkos, o jūs patarkit tokioms va pradedančioms kaip aš kokį paprastesnį suknės variantą nes tose interneto platybėse gyvo velnio yr ir va išsirinkti parastą modeliuką, mezgimo raščiuką - sunku schemų neskaitau nei trupučio
gamink panasia i mano,rasto sunkumo nera,nes tai tik geros ir blogos akys(beja tai irgi mano pirma gyvenime megzta suknele) tai taip malonu gauti pagyras,gal ir nelabai prisviles tas mano blynas gavosi
jurgičiukas jau gražumas suknelyčių , sėkmės darbuose
Dar kartelį visoms labai ačiū už pagyrimus
QUOTE(_Aurute_ @ 2008 11 27, 17:31)
gamink panasia i mano,rasto sunkumo nera,nes tai tik geros ir blogos akys(beja tai irgi mano pirma gyvenime megzta suknele)
o pagal mezgei , gal ne iš galvos, a? kokį vaizdelį turėjai galvelėj prieš tai? iš kokių siūlų ir t.t. nu nežinau net ko klausti
QUOTE(fishke @ 2008 11 27, 14:45)
o pagal mezgei , gal ne iš galvos, a? kokį vaizdelį turėjai galvelėj prieš tai? iš kokių siūlų ir t.t. nu nežinau net ko klausti
mezgiau pagal sita
siulai mano daug storesnis,mezgiau su valu,tad jokiu siuliu sone.KAip pirmam blynui visas silta gavosi,na tik aptempta daugiau nei pavyzdyje.Siulai puse akrili,puse vilnos(tik vilna kazkokio spec is australijos,tinkanti ir alergiskiems zmonems)
oj mergaitės, jūs rimtai nevalgot, nemiegat, niekur neinat...
kaip šitiek grožių prikurti per tokį trumpą laiką...?
aš tai va, Kalėdinėm dovanom dabar apsivertus, siūlais apsikarščius.... tai jau apie suknutes tik pagalvoti spėju ir vėl į savo Kalėdinius gėrius krintu...
na, tikiuosi jau po švenčių ir sau kažką gražaus susikursiu..
ech.. baltas pavydas tik pėdina aplink mano kėdę ir tyko kada nukrisiu
Vigilyte mano svajonė , labai gražu