Išsiunčiau, pasitikrinkit ar gavot, nes failiukas nemažas
ar nenorėtumėt jau ruošti vasarai? pats laikas
QUOTE(Egloshke @ 2008 11 21, 16:09)
Išsiunčiau, pasitikrinkit ar gavot, nes failiukas nemažas
As negavau, o jau šiandien nebekantrauju toliau megzt
nusiunčiau tau dar kartą savo mail'ą
ogogo kiek modeliuku prinoko pasirinkimas nemazas
QUOTE(Pelytuke @ 2008 11 20, 15:09)
nu rimtai kaip jus taip greit viska sugebat, as dar priekio savo suknelei nenumezgiau
Katuks kas per groziai figura pirma reik pasitobulint, kad i toki list paprasta ir nuostabiai grazu as suzaveta
QUOTE(Krirma @ 2008 11 21, 19:47)
Katuks kas per groziai figura pirma reik pasitobulint, kad i toki list paprasta ir nuostabiai grazu as suzaveta
O as juokiuosi pati sau,jog pase gimimo data reikia pakeisti,norint vilketi tokiomis suknutemis QUOTE(DMNT @ 2008 11 21, 14:44)
gal as nebeiziuriu, bet is nuotraukos buvau supratusi, kad suknute is tokio storiau sumegsto trikotazo, o tie raukimai padaryti su adata ir tokia gumele-siulu. esu ciupinejusi toki dalyka parduotuveje, bet nesugebejau perprasti technikos.....dar buna karoliuka ties suraukimu iveria, tai labai graziai atrodo. noreciau ismokti tokio meno
As mat megstu ismegzti is karto Tai va tuo rasteliu iseina toks rombiuku efektas
QUOTE(Krirma @ 2008 11 21, 19:47)
Katuks kas per groziai
Aha, Katuks , zaviuosi, kokis jumej ikvepimas apeme ir UOSLE kokiaaaaaaaaa
Siltos suknikes fasonas :
Nugaroje - sagutes iki liemenuko linijos Dailu
Dar viena nebloga suknike
Sveikos merginos.
Reikia jūsų pagalbos Darželyje dukterėčia bus snaigė, tai galvoju, kad dar spėčiau numegzti mocherinę suknelę. Kaižkaip anksčiau visus patarimus praleisdavau pro akis, nes nereikėjo, o dabar jau neberandu
Štai kokie klausimai man trukdo, pradėt darbą:
1. Kaip uždėti akis, kad paskui, numezgus viršų, megzti sijoną? Na kad nesimatytų sujungimo.
2. Kur ieškot servetėlių schemų sijonui tinkančių?
Reikia jūsų pagalbos Darželyje dukterėčia bus snaigė, tai galvoju, kad dar spėčiau numegzti mocherinę suknelę. Kaižkaip anksčiau visus patarimus praleisdavau pro akis, nes nereikėjo, o dabar jau neberandu
Štai kokie klausimai man trukdo, pradėt darbą:
1. Kaip uždėti akis, kad paskui, numezgus viršų, megzti sijoną? Na kad nesimatytų sujungimo.
2. Kur ieškot servetėlių schemų sijonui tinkančių?