ir dar norėjau paklausti o koks ten apačioje raštukas, gal galit paaiškint, kaip megzt, nes neįžiūriu
QUOTE(Capricorn @ 2008 11 19, 12:07)
o kaip prisiuti tuo vezlio zingsniuku ?
cia gal, sakau, tureta omeny, kad apnerta vezio zingsniuku?
Peperoni, kokia jaukia suknia parodei!!! Ir man ideja mestelejai, nes turiu sidabrisko pilkumo plonos vilnos SIEK TIEK NORS kol kas laikausi pazado pirma pareit i matmenis, o jau po to megzt - kiek galiu mylimas giminaites dziugint???
Tuoj baigsiu grozetis idetais darbais, ir savop naujausia nerini parodysiu. Suknele, aisku
O pilnesnio vaizdo nebus? Nes iskirpte intriguoja Norisi ir apacia (suknios) pamatyti.
Stai ir naujausias mano kurinys dukrai - gulimoji nr 2 Labai smagiai nerem su kate. Na, as neriau, o ji naktimis gulejo ant nerinio. Gal kad uzmurktu nuo piktos akies???
Tuoj baigsiu grozetis idetais darbais, ir savop naujausia nerini parodysiu. Suknele, aisku
QUOTE(Capricorn @ 2008 11 19, 10:51)
mano megztas sukniukas...paprastas, bet jaukus man
O pilnesnio vaizdo nebus? Nes iskirpte intriguoja Norisi ir apacia (suknios) pamatyti.
Stai ir naujausias mano kurinys dukrai - gulimoji nr 2 Labai smagiai nerem su kate. Na, as neriau, o ji naktimis gulejo ant nerinio. Gal kad uzmurktu nuo piktos akies???
QUOTE(gadget3 @ 2008 11 19, 14:35)
Peperoni, kokia jaukia suknia parodei!!! Ir man ideja mestelejai, nes turiu sidabrisko pilkumo plonos vilnos SIEK TIEK NORS kol kas laikausi pazado pirma pareit i matmenis, o jau po to megzt - kiek galiu mylimas giminaites dziugint???
Dziaugiuos, kad pakursciau ideju lauza
Jau tas mazasis modeliukas, kad ispuostas gulimosiomis
QUOTE(Oksiukas @ 2008 11 19, 13:04)
ir dar norėjau paklausti o koks ten apačioje raštukas, gal galit paaiškint, kaip megzt, nes neįžiūriu
pabandysiu įmest foto...
QUOTE(qqte @ 2008 11 19, 13:45)
o kaip prisiuti tuo vezlio zingsniuku ?
na tiesiog taip gražiai glaudžiant tą juostelę siuvau su tuo pačiu siūliuku...na taip kad nesimatyt siūlės gavos...nemoku paaiškint žo
QUOTE(gadget3 @ 2008 11 19, 14:35)
einu foto ieškot
Papildyta:
nu radau, dedu biškiuką didesnę kad matytusi
Papildyta:
tuo pačiu rašteliu ir apykaklė megzta...čia maždaug taip: 1gera,1užd,2geros,2sumegzt į vieną,2sumegzt į vieną, 2geros,1užd,1gera...
gadget3 , tokiais tempais, tai gulimosios rytines ir vakarines atsiras
aaaaciu uz pagyrimus
Cia as leetai leetai, su arbatom ir pasnekesiais. BET mazute dar mazute, tai ir tokiais tempais kazka nuveikiu
Peperoni labai grazi suknele
capricorn nors ir senai megsta bet daili
gadget3 kokia miela mazyte suknyte
capricorn nors ir senai megsta bet daili
gadget3 kokia miela mazyte suknyte
QUOTE(*zuikulis* @ 2008 11 19, 19:23)
ačiū
QUOTE(gadget3 @ 2008 11 19, 19:24)
aaaaciu uz pagyrimus
Cia as leetai leetai, su arbatom ir pasnekesiais. BET mazute dar mazute, tai ir tokiais tempais kazka nuveikiu
jei mazu te i mama, tai veliau netrukdys o pades mezgioti ir tempas dar isaugs va man su savo mezgeju kiek sunkiau.... ns jau labai viskas rupi... o jei dar galetu i mamos mezginius iskuisti... turbut tada tai butu ramu pusei dienos gal ir galeciau ka nors rimciau panarplioti
o suknyte pasakiska