Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

QUOTE(Rinoja @ 2009 08 15, 09:42)
kodel dalyviui-s nebegalima taisyti savo kurtos temos??????????kuri laika buvo galima g.gif

Temoje Dalyvių statusas yra paaiškinimas:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 16, 17:25)
Jei temukė nėra labai aktyvi arba pirmojo puslapio duomenys nesikeičia dažnai, Dalyvio-S statusas nesuteikiamas.

QUOTE(Rinoja @ 2009 08 15, 09:42)
prasau kas nors atsakykite,kur berasau nieks neatsako

Jeigu vis tiek dar bus neaiškumų, tai kreipkitės į SuperMamą el.paštu forumas@supermama.lt, bet tik iš to el. pašto su kuriuo registravotės į šį forumą.
Atsakyti
kaip sužinoti kurie iš šių kodų veikia forume. nustatymuose atsakant yra ribotas spalvų skaičius, bet kai kurios veikė, tačiau kai kurios virto juoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 14, 13:28)
Kuriose temose?

Skelbimuose.
Atsakyti
QUOTE(ŽvairaSraigė @ 2009 08 17, 11:24)
Skelbimuose.

Aciu uz pagalbą. Jau susiradau atsakymą kitoje temoje apie temų kurimą. Kaip supratau skelbimuose komentarų funkcija išjungta iki rugsėjo. Reikėjo taip ir parasyti, kad vyksta pertvarkymai ar kažkas panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 07 01, 09:34)
ne visose temose yra šita funkcija.

Kuriuose skyreliuose galima prisegt?

"Browse" padaryta tik tam tikruose skyreliuose

**Skelbimų lenta -> Vaikiška "technika", Besilaukiančioms ir maitinančioms, Drabužiai ir avalynė (tik vaikų poskyryje)

**Štai mes kokie!

**Kelionės ir atostogos

**Šventės -> Kalėdų karštligė

**Vestuvės - visi poskyriai, išskyrus "Įvairios smulkmenos" ir "Paslaugos ir pirkiniai vestuvėms"

**Sportas ir dietos -> abiejuose lieknėjimo istorijų poskyriuose

**Flora ir Fauna

**Kulinarinės idėjos

**Namai -> "Statome namą nuo A iki Z"

**Dėdės Miego pasakos

**Konkursai

na tai kurioj vietoj ieskot to Browse, niekaip nematau, butent skelbimuose,kur vaikiska technika ir nematau, help!
Atsakyti
QUOTE(Joly @ 2009 08 19, 00:10)
tai kurioj vietoj ieskot to Browse, niekaip nematau, butent skelbimuose, kur vaikiska technika ir nematau, help!

Panašu, kad tame skyrelyje jau nebėr tokios galimybės unsure.gif

Tada teks susikurti internetinį fotoalbumą ir iš jo įkelti. Kaip įkelti – paaiškinta čia.
Atsakyti
Nežinau, ar labai aš čia ne į temą, bet kodėl kai kurios asmeninės žinutės nenueina?
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 09 01, 19:12)
Nežinau, ar labai aš čia ne į temą, bet kodėl kai kurios asmeninės žinutės nenueina?

Todėl,kad gavėjo pilna AŽ dėžutė ir reikia prasitrint 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu kas atsitiko: temoj kaip visada atrodo rasiau- pacitavau, atsakiau ir vietoj mano zinutes ismete apklausos mygtuka blink.gif apacioj dingo visi mygtukai doh.gif kas atsitiko?
Atsakyti
na,cia suprantu,paspaudziau atsakyti ir viskas aisku,bet kiek supratau yra temu,i kurias as negaliu atsakyti,reikia gal uzsisakyt kazkokias zinutes ar panasiai? esu naujoke,tad dar nelabai susigaudau kaip ir kas.
Atsakyti
QUOTE(Quentini @ 2009 09 03, 18:01)
yra temu,i kurias as negaliu atsakyti,reikia gal uzsisakyt kazkokias zinutes ar panasiai?

Spėju, kad tos temos jau yra uždarytos.
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2009 09 01, 18:12)

Gali būti, kad tas narys jus blokuoja, todėl neišsisiunčia žinutė arba pas jį pilnas AŽ.

QUOTE(Quentini @ 2009 09 03, 17:01)
na,cia suprantu,paspaudziau atsakyti ir viskas aisku,bet kiek supratau yra temu,i kurias as negaliu atsakyti,reikia gal uzsisakyt kazkokias zinutes ar panasiai? esu naujoke,tad dar nelabai susigaudau kaip ir kas.

QUOTE(Borzika @ 2009 09 03, 17:09)
Spėju, kad tos temos jau yra uždarytos.

Arba yra Konsultacijų centras, kur temose gali atsakyti tik konsultantas.
Atsakyti