Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

QUOTE(Fiolita @ 2009 07 09, 09:10)
Seniai narsau Sm, bet irgi dar iskyla klausimu del zinuciu rasymo  biggrin.gif
Ka daryt, jei parasius zinute, paspaudus uzrasa  ATSAKYTI ir paskui norint papildyt ta pacia zinute, po apacia atsirastu uzrasas PAPILDYTA:  g.gif

QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 14:38)
Jis atsiranda savaime, jeigu niekas kitas per tą laiką neparašo žinutės po jūsų. Jeigu parašo kas nors kitas, tai jūsų žinutę rodys paprastai, kaip ir visas kitas.

Na, sakykim, jūs parašote žinutę ir po minutės spaudžiate dar kartą "atsakyti", tai kai atsakysite, jums rašys papildyta  mirksiukas.gif  (jeigu, kaip jau minėjau, per tą minutę kitas forumo narys temoje nieko neparašė)

Tikiuosi supratote, ką norėjau pasakyti  blush2.gif

Fiolita, va jum atsakė.

"Papildyta" atsiranda per tam tikrą laiką, net jie niekas po jūsų neparašys, o jūs rašysite po 5 min tai jau nebus papildymo, o naujas postas.

jie iš karto, tada su "papildyta"
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 07 16, 14:38)
Jis atsiranda savaime, jeigu niekas kitas per tą laiką neparašo žinutės po jūsų. Jeigu parašo kas nors kitas, tai jūsų žinutę rodys paprastai, kaip ir visas kitas.

QUOTE(Rustė @ 2009 07 16, 17:06)
Fiolita, va jum atsakė.

"Papildyta" atsiranda per tam tikrą laiką, net jie niekas po jūsų neparašys, o jūs rašysite po 5 min tai jau nebus papildymo, o naujas postas.

g.gif Turbut, kad supratau, bandysiu smile.gif
Papildyta:
g.gif
Papildyta:
bigsmile.gif
Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Negaliu rašyti žinučių į skelbimus. Ką daryti? "Jūs neturite teisių skelbti žinotes šioje temoje" ar kažkaip panašiai rašo
Atsakyti
nesuprantu kas cia pasidare,kad rasant zinute paspaudus ant sypseneles,jos nesispaudzia,ziuriu ir kitos zymes neveikia spaudziu IMG ar htpp:// irgi neatsidaro,gal kur ka netycia paspaudziau kad neveikia ,ir apacioj pazymeta paukstuku kad ijungti sypseneles,vistiek jos neisideda..
Atsakyti
QUOTE(ŽvairaSraigė @ 2009 08 04, 12:28)
Negaliu rašyti žinučių į skelbimus. Ką daryti?

Taisykles perskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 08 11, 14:13)
nesuprantu kas cia pasidare,kad rasant  zinute paspaudus ant sypseneles,jos nesispaudzia,ziuriu ir kitos zymes neveikia spaudziu IMG ar htpp:// irgi neatsidaro,gal kur ka netycia paspaudziau kad neveikia ,ir apacioj pazymeta paukstuku kad ijungti sypseneles,vistiek jos neisideda..

pas mane tas pats šiandien, maniau, kad ką pridirbau
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 11, 15:07)
pas mane tas pats šiandien, maniau, kad ką pridirbau

jau veikia man,isjungiau kompa,poto ijungiau ir veikia thumbup.gif
Atsakyti
turiu klausimuka blush2.gif kaip padaryti, kad visose zinutese butu matomas mano ikeltas koks nors internetinis adresas? kaip pas kitas supermamietes. paraso komentara, o po komentaru yra toks mazytis bruksniukas ir ten daug visokiu adresiuku, pvz.: "mano darbeliai", "musu maziukas" ir pan.? maciau paaiskinima tik kaip ikelti nuoroda butent tai zinutei, o as noriu, kad ji visada butu matoma ax.gif
dekoju uz kantrybe aiskinant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hokaida @ 2009 08 13, 14:34)
kaip padaryti, kad visose zinutese butu matomas mano ikeltas koks nors internetinis adresas?
maciau paaiskinima tik kaip ikelti nuoroda butent tai zinutei, o as noriu, kad ji visada butu matoma 

Deja, niekaip nepadarysite, nes nėra tokios galimybės.
Rašant žinutę kiekvieną kartą reik uždėt varnelę ant "Įjungti parašą?"
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 08 11, 13:47)

As zinau, kad negaliu skelbti temų, nes neturiu atitinkamo žinučių skaičiaus, bet temose atsakyti irgi negalima?
Atsakyti
QUOTE(ŽvairaSraigė @ 2009 08 14, 14:11)
bet temose atsakyti irgi negalima?

Kuriose temose?
Atsakyti
Laba diena,noriu paklausti,kodel dalyviui-s nebegalima taisyti savo kurtos temos??????????kuri laika buvo galima g.gif prasau kas nors atsakykite,kur berasau nieks neatsako unsure.gif
Atsakyti