Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

[quote=Ambrozija,2009 01 20, 17:23]
[/quote]
Apie tai yra atskira tema, prašom ją pasiskaityt wink.gif taip sužinosit, kuriuose skyreliuose yra tas mygtukas browse wink.gif
[/quote]

Klausiu, nes Jūsų minimos temos nerandu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karba @ 2009 05 06, 14:34)

Klausiu, nes Jūsų minimos temos nerandu wub.gif

Kaip įkelti nuotrauką per BROWSE? - įtariu kad šita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 06 gegužės 2009 - 14:52
as naujoke ir nesuprantu,kaip aplamai temoje parasyti nauja zinute,jei nenoriu nieko cituoti ar atsakyti?
Atsakyti
QUOTE(puke0 @ 2009 05 06, 18:14)
as naujoke ir nesuprantu,kaip aplamai temoje parasyti nauja zinute,jei nenoriu nieko cituoti ar atsakyti?

Spaudžiat šį klavišą user posted image po tema ir atsakinėjat wink.gif
Atsakyti
Nežinau ar vietoje paklausiu, bet norėjau pasiteirauti kaip pasidaryti , kad matytum forume kai kažkas parašo temoje žinutę. Pavyzdžiui randuosi kokioje nors temoje, perskaitau žinutes, o poto jei kas parašo naujai nematau. Tik išeinu iš temos ir vėl įeinu į tą pačią temą tada tik pamatau naują žinutę.Niekaip nemrandu kaip pasidaryti , kad keistųsi žinutės.
Atsakyti
Man nesigauna vienoje zinuteje atsakyti dviem pasnekovams
Atsakyti
QUOTE(mutiokas @ 2009 05 06, 21:21)
Nežinau ar vietoje paklausiu, bet norėjau pasiteirauti kaip pasidaryti , kad matytum forume kai kažkas parašo temoje žinutę. Pavyzdžiui randuosi kokioje nors temoje, perskaitau žinutes, o poto jei kas parašo naujai nematau. Tik išeinu iš temos ir vėl įeinu į tą pačią temą tada tik pamatau naują žinutę.Niekaip nemrandu kaip pasidaryti , kad keistųsi žinutės.

Užsiprenumeruokit temą, t.y. sekite. Kai bus parašytas atsakymas toj temoj, gausit el.paštu pranešimą. Apie tai smulkiau skaitykite kitoje temoje.

QUOTE(gintare.p @ 2009 05 07, 10:43)
Man nesigauna vienoje zinuteje atsakyti dviem pasnekovams

Pasirenkat žinutes, kurias norit cituot ir paspaudžiat po ja esantį mygtuką user posted image. Pabaigoj spaudžiat šį mygtuką - user posted image. Atsidariusiame lange atsakinėt galit kiekvienam postui atskirai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mutiokas @ 2009 05 06, 22:21)

Ambrozija atsakė ne į tą klausimą, na bent jau aš kiek kitaip supratau.
Būdama paskutinyje puslapyje tiesiog F5 arba refresh paspausk, tada atsinaujins puslapis.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Rose @ 2009 05 11, 16:58)
Ambrozija atsakė ne į tą klausimą, na bent jau aš kiek kitaip supratau.
Būdama paskutinyje puslapyje tiesiog F5 arba refresh paspausk, tada atsinaujins puslapis.
mirksiukas.gif

Ačiū,ir man aktualus klausimas buvo,bet nemokėjau kaip aiškiai paklausti,tai laukiau kol kažkas už mane tą padarys blush2.gif .
Atsakyti
labas,kaip reikia ikelti nuotrauka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zizel007 @ 2009 05 20, 21:01)
labas,kaip reikia ikelti nuotrauka? 4u.gif

TEMA
Atsakyti
Negaliu įkelti internetinio puslapio adreso į žinutę. blush2.gif Atrodo viską darau teisingai, bet visada atsiranda užrašas
My Webpage
Atsakyti