Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

QUOTE(ernesin @ 2009 04 19, 16:14)
Labas,
Šioje temoje buvo kalbama kaip įkelti nuorodą rašant žinutę, o gal galėtumėte patarti kaip pasidaryti nuorodą ant destopo? blush2.gif

nukopijuok ta nuoroda i wordini dokumenta ir ji uzseivink desktope g.gif
Atsakyti
Kodel man neleidžia įkelti nuorodos, spaudžiu http:// langeli viršuje ir išmeta užrašą Error! Privalote įvesti nuorodą Privalote įvesti antraštę, bet kai bandau įvesti neleidžia rašyti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 22, 11:37)
Kodel man neleidžia įkelti nuorodos, spaudžiu http:// langeli viršuje ir išmeta užrašą Error! Privalote įvesti nuorodą Privalote įvesti antraštę, bet kai bandau įvesti neleidžia rašyti? verysad.gif

Perskaitykite nors pirmą temos psl, sužinosit biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir darau viską pagal pirmąjame puslapyje pateiktą nuorodą, bet vietoj pirmos lentelės su užrašu "Įveskite pilną paveikslėlio nuorodą", kaip ir minėjau išmeta lentelę su užrašu "Error! Privalote įvesti nuorodą Privalote įvesti antraštę", o bandant vesti nuorodą į tą antraštę(na tą langelį mano supratimu, kaip ir pavyzdyje)visai joje neleidžia nieko įrašyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 22 balandžio 2009 - 19:28
QUOTE(ernesin @ 2009 04 22, 19:24)
Aš ir darau viską pagal pirmąjame puslapyje pateiktą nuorodą, bet vietoj pirmos lentelės su užrašu "Įveskite pilną paveikslėlio nuorodą", kaip ir minėjau išmeta lentelę su užrašu "Error! Privalote įvesti nuorodą Privalote įvesti antraštę", o bandant vesti nuorodą  į tą antraštę(na tą langelį mano supratimu, kaip ir pavyzdyje)visai joje neleidžia nieko įrašyti  blush2.gif

kai ismeta lentele su eroru smile.gif virsuje puslapio atsiranda juostele su skydu smile.gif,ant jos spausk desini klavisa ir pasirink 1 pozicija kazkaip temporarily allow ...., ir tada leis ivesti nuorodas
sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkas: 22 balandžio 2009 - 21:18
QUOTE(pilkas @ 2009 04 22, 21:09)
kai ismeta lentele su eroru smile.gif virsuje puslapio atsiranda juostele su skydu smile.gif,ant jos spausk desini klavisa ir pasirink 1 pozicija kazkaip temporarily allow ...., ir tada leis ivesti nuorodas
sekmes  drinks_cheers.gif

Ačiukas tau didžiausias, jau pavyko 4u.gif
Atsakyti
mielai prasom ax.gif

norejau, Ambrozija, taves paklausti, ar toks parasas leistinas?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 04 23, 08:03)
Ačiukas tau didžiausias, jau pavyko 4u.gif

Apie tai ir buvo aprašyta pirmam temos psl, kaip pasidaryt, akd nerodytų to error wink.gif tereikėjo tik atidžiau skaityt...

QUOTE(pilkas @ 2009 04 23, 21:46)
mielai prasom ax.gif

norejau, Ambrozija, taves paklausti, ar toks parasas leistinas?

Tinka smile.gif
Atsakyti
o as nesuprantu kaip ten cituoti ? papsaust ant jo ir ka toliau daryti ?
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 05 02, 10:49)
o as nesuprantu kaip ten cituoti ? papsaust ant jo ir ka toliau daryti ?

kurias nori žinutes cituoti tai po žinutėm ir spaudi o kai susirenki visas žinutes į kurias nori atsakyti tada apačioje spaudi mygtuką atsakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ar i parasa galima itraukti el pasto adresa g.gif
Atsakyti
Jei noriu skelbimą įdėti- tai irgi reikia spausti ant ATSAKYTI? Ir dar klausimas- kurioje vietoje turi atsirasti įkėlimas nuotraukos per BROWSE? Kur ieškoti tokios eilutės?
Atsakyti