Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

Ar yra tokia galimybe istrinti zinute? buvau idejusi skelbima pries 2 men o dabar noriu istrinti kaip butu tai galima padaryti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoske @ 2012 05 09, 12:28)
Ar yra tokia galimybe istrinti zinute? buvau idejusi skelbima pries 2 men o dabar noriu istrinti kaip butu tai galima padaryti? smile.gif

Galite parašyti bet kuriai moderatorei AŽ arba šioje temoje, nurodydama norimą ištrint žinutę.
Atsakyti
sveiki.Antra diena kaip negaliu cituoti teksto, atsakyti ar keisti? Kai ta darau išsitrina cituojamas, keičiamas ar atsakomas tekstas ir leidžia rašyti kaip nauja zinuntę. Kame problema?
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2012 05 17, 13:55)
Kame problema?

Greičiausiai naršyklėje. Per kitą nežiūrėjot?
Perinstaliuokit naršyklę: pašalinkit esamą ir iš naujo įdiekit.
Ir dar patikrinkit virusus, nes virusuoti kompai mėgsta panašias 'išdaigas' krėsti.

Atsakyti
kodel temoje nera mygtuku "atsakyti", "cituoti" ir pan??? - tema dar siemet diskutuota
Atsakyti
QUOTE(Hamas @ 2012 07 11, 08:58)
kodel temoje nera mygtuku "atsakyti", "cituoti"  ir pan??? - tema dar siemet diskutuota

Kurioje temoje?
Atsakyti
lig ir viską perskaičiau, bet nemačiau. Jei pražiopsojau, atleiskit 4u.gif

Kaip parašyti žinutę temoje ir įkelt nuotrauką centralizuotai? Mačiau pas kai kurias nares nuotraukos ir tekstas gražiai per puslapio centrą eina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2012 08 12, 16:38)
Kaip parašyti žinutę temoje ir įkelt nuotrauką centralizuotai?

Žr. čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 08 12, 19:06)

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, esu naujokas .Noreciau labai sudalyvauti forume KREIVOS KOJOS. Bet kazkodel man neleidziama rasyti zinuciu ir atsakymu. Gal galite padeti neismanelei.
Atsakyti
QUOTE(pemidora @ 2012 08 29, 19:52)
Noreciau labai sudalyvauti forume KREIVOS KOJOS. Bet kazkodel man neleidziama rasyti zinuciu ir atsakymu.

Turbūt norėjote rašyti jau uždarytoje temoje. Šioje temoje tikrai turi leisti.
Atsakyti
Borzika, dar kartą dėkoju už pagalbą 4u.gif
Atsakyti