Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

QUOTE(Ambro @ 2008 11 10, 19:25)

[/color]Dėmesio! Tekstą visada reikia rašyti tarp abiejų skliaustų!
"B "  - paryškina raides:
[ B] tekstas [ /B]. Atrodys taip - tekstas

"I "  - pasvirusios raidės: [ I] tekstas [ /I]. Atrodys taip - tekstas

"U " - pabrauktos raidės: [ U] tekstas [ /U]. Atrodys taip - tekstas

QUOTE(Ambro @ 2008 11 10, 19:54)
[color=darkviolet]Kaip nuspalvinti žinutėje tekstą?
Rašant žinutę, įmanoma nuspalvinti visą tekstą ar atskirai tam tikrus žodžius:

1, jei nori nuspalvint visą tekstą, parašai žinutę ir pabaigoj išryškini visą tekstą (spaudi klavišus ctrl+A). Tada paspaudi ant kodo mygtuko Spalva ir pasirenki spalvą wink.gif;

2, jei nori tik dalį nuspalvint, kairės pelytės klavišu išryškink norimus žodžius, paspausk ant kodo Spalva ir pasirink spalvą wink.gif Taip galima ir norimus žodžius paryškint, spaudžiant kodo mygtyką B.
Kaip kelti paveiklėlį/nuotrauką į žinutę?

Atsakyti
Niekaip nepavyksta prisibelsti vienai narei į až, vis rašo, kad
"Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas" , kol až bus perpildyta, tol ir negalėsiu nieko atrašyti, gerai suprantu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2012 03 31, 15:39)
Niekaip nepavyksta prisibelsti vienai narei į až, vis rašo, kad
"Šis pranešimas negali būti išsiųstas, kadangi gavėjas negali naudotis asmeninių pranešimų gavikliu arba jis yra užpildytas" , kol až bus perpildyta, tol ir negalėsiu nieko atrašyti, gerai suprantu blush2.gif  ax.gif

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 25, 14:53)

Nerandu kur paskaityti kaip įkelti žinutę. Man pavyksta tik per citatas arba atsakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianytė @ 2012 04 24, 14:58)
Nerandu kur paskaityti kaip įkelti žinutę. Man pavyksta tik per citatas arba atsakymus  blush2.gif

Ar kas nors gali man pagelbėti?
Atsakyti
o kur galima rasti "peržiurėti savo pranešimus"?
atsiprašau bet nelabai aš dar čia gaudausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianytė @ 2012 04 24, 14:58)
kaip įkelti žinutę

Nelabai supratau, ko norit?
Gal nuorodą į žinutę norite įkelt? Jei taip, tai skaitykit pirmą temos psl. smile.gif Jei ne, tai sukonkretinkit savo klausimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aktinidija99 @ 2012 04 25, 15:10)
o kur galima rasti "peržiurėti savo pranešimus"?
atsiprašau bet nelabai aš dar čia gaudausi  ax.gif

Tema apie tai yra čia.
Atsakyti
Sos 4u.gif gal kas ras minutele...Kaip padaryti papildyma i jau parasyta savo zinute? Tarkim jei parasau atsakyma, o veliau dar noriu kokia citata ten ikelti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(PAris @ 2012 04 28, 08:47)
Kaip padaryti papildyma i jau parasyta savo zinute? Tarkim jei parasau atsakyma, o veliau dar noriu kokia citata ten ikelti ir t.t.
Pirmoje temos žinutėje yra parašyta, per kiek nuo žinutės parašymo nariai ją gali redaguoti.
Jei kažkas labai svarbaus ir jau patiems neleidžia keist, tada galima prašyt, kad skyrelio moderatorė papildytų žinutę.
Atsakyti
Sveiki,

Turiu tokią problemą - kai paspaudžiu "Cituoti", mane visada iš karto nukelia į puslapio viršų doh.gif Labai nepatogu doh.gif Ar čia pas mane kompiuteryje kokios bėdos ar čia su puslapiu unsure.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siii... @ 2012 05 04, 11:51)
Turiu tokią problemą - kai paspaudžiu "Cituoti", mane visada iš karto nukelia į puslapio viršų doh.gif Labai nepatogu doh.gif Ar čia pas mane kompiuteryje kokios bėdos ar čia su puslapiu unsure.gif

Gal su naršykle kas negerai? Per kitą naršyklę nežiūrėjot?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 05 04, 10:56)
Gal su naršykle kas negerai? Per kitą naršyklę nežiūrėjot?

Ačiū labai bigsmile.gif Iš tiesų, naršyklėje problema buvo doh.gif blush2.gif
Atsakyti