Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

Sveiki. Nuo vakar vakaro kažkas pasidarė, kad po skaitomais postais dingo mygtukai, skirti cituoti ir atsakyti, nors esu prisijungusi. Liko tik vienas-kurti naują temą. Bandžiau atsijungti, vėl prisijungti, bet niekas nepasikeitė. Kaip reiktų atstatyt buvusias funkcijas?
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 08 08, 10:11)
Sveiki. Nuo vakar vakaro kažkas pasidarė, kad po skaitomais postais dingo mygtukai, skirti cituoti ir atsakyti, nors esu prisijungusi. Liko tik vienas-kurti naują temą. Bandžiau atsijungti, vėl prisijungti, bet niekas nepasikeitė. Kaip reiktų atstatyt buvusias funkcijas?

Čia problema naršyklėje - pamėginkit kitą.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 08 08, 09:30)
Čia problema naršyklėje - pamėginkit kitą.

Labai labai ačiū! Jau viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Na, lyg ir ne naujokė esu, bet vat neišsprendžiu problemos... Atsakinėjant (su citatom) į žinutes forume vis gaunu klaidą "Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi.". Peržiūrėjau gal dvidešimt kartų jau tą savo žinutę, visus skliaustelius - na, kad tvarkoj viskas, nieko netrūksta g.gif Ką daryt? Ieškot iš naujo cituojamų žinučių nesinori - per dešimt temos puslapių grįžt tektų...
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2011 08 24, 15:57)
Peržiūrėjau gal dvidešimt kartų jau tą savo žinutę, visus skliaustelius - na, kad tvarkoj viskas, nieko netrūksta  g.gif

Matyt, nutrynėt (netyčia) ar skliaustą, ar raidę.
Atsakyti
Sveiki, kazkas pasidare, rasant zinute, kazka paspaudziau, pasikeite supermamos viso internetinio puslapio (su kitais puslapiais viskas tvarkoj) srifto dydis, labai sumazejo, tapo vos iskaitomas, nerandu kaip butu galima atstatyt?
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 08 27, 13:52)
pasikeite supermamos viso internetinio puslapio (su kitais puslapiais viskas tvarkoj) srifto dydis, labai sumazejo, tapo vos iskaitomas, nerandu kaip butu galima atstatyt?

Bandykit spausti Ctrl klavišą ir sukti pelės rutuliuką, esantį tarp klavišų.

Operos naršyklėj dar galima skaičių klaviatūroj spausti "+" (arba norint sumažint "-").
Atsakyti
Labukas) niekur negaliu surasti kaip i asmenine zinute ( mano, kai rasau per AZ o ne forumuose) prikabinti parasa blush2.gif !!! bet negaliu surasti kaip)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 30 rugpjūčio 2011 - 09:24
QUOTE(Ulitka @ 2011 08 30, 10:22)
niekur negaliu surasti kaip i asmenine zinute ( mano, kai rasau per AZ o ne forumuose) prikabinti parasa

Šiuo atveju parašas automatiškai prisikabina (galit sau parašyt ir pamatysit) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 08 30, 10:46)
Šiuo atveju parašas automatiškai prisikabina (galit sau parašyt ir pamatysit) smile.gif

Geras)))aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, kaip susigrąžinti spalvas? Tiesiog kuriant temas nėštukių forumui, iš pradžių jų buvo daugiau, o dabar kelintą kartą pastebėjau, kad dingo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperLaura @ 2011 09 15, 11:14)
kaip susigrąžinti spalvas? Tiesiog kuriant temas nėštukių forumui, iš pradžių jų buvo daugiau, o dabar kelintą kartą pastebėjau, kad dingo

Čia yra nemažas pasirinkimas spalvų, kurias galima pritaikyti forumui smile.gif
Atsakyti