Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

O gal galit mane apsviest, kaip galima koreguoti zinute atakinejant na ta prasme cituojama jei as nenoriu kad ja visa vel kartotu, tik koki viena sakini. Meginau istrint to sakinio dali kurios nenorejau kad vel kartotu bet nesigavo, palikau ir skliaustus.. 4u.gif
Atsakyti
Blondine87, jūsų parašyta cituojama žinutė atrodytų taip:
user posted image

Tačiau aš noriu palikt tik žodžius "kaip galima koreguoti zinute atsakinejant", tad visus kitus ištrinu (laužtinių skliaustų liest negalima smile.gif):
user posted image

Ir rezultatas bus štai toks:
QUOTE(Blondine87 @ 2010 10 23, 22:44)
kaip galima koreguoti zinute atakinejant
Atsakyti
Aciu pameginsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2010 10 14, 15:16)
Kaip cia man prie senos temos parasyti nauja zinute. Kaip pradeti. Nes man vis gaunasi, kad prisijungiu prie paskutinio parasiusio.Aciu uz vargus su nesusipratusia. doh.gif

Jūs turbūt paspaudžiat user posted image, kuris yra prie paskutinės žinutės, o reikia spausti tokį user posted image, kuris yra šiek tiek žemiau smile.gif .
Atsakyti
norejau pasidometi ar yra galimybe atkurti istrintas zinutes smile.gif
Atsakyti
niekaip nepavyksta įkelti foto nuorodos iš fotki: reikia, kad pabaiga būtų gif, jpg, png o pas mane tokios nėra!!!!!!!!!!!! verysad.gif va kaip atrodo pvz.:

http://public.fotki....s/dsc00186.html

tai ką man daryt????????????? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapleris: 27 spalio 2010 - 18:05
QUOTE(kapleris @ 2010 10 27, 19:00)
tai ką man daryt?????????????  4u.gif

Skaityti temą Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba - atsakymą rasit pirmoje žinutėje.

Papildyta:
QUOTE(gab10 @ 2010 10 27, 15:35)
ar yra galimybe atkurti istrintas zinutes

Iš esmės - ne.
Atsakyti
QUOTE(Ponckyte777 @ 2010 10 06, 17:45)
kaip gerai kad yra tokiu puikiu temeliu kur visi klausimai atsakomi perskaicius pacia pirma zinute  thumbup.gif  super moderatores  thumbup.gif

daug naudingos informacijos.aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.Aš dar ir biškį naujokė, nesigaudau. Tarkim aš sukuriu naują temą, ir noriu paklaust, tarkim tam tikru klausimu dalyvių patirties ir nuomonės. Ar visos dalyvės matys tai?
Atsakyti
QUOTE(smailyte @ 2010 11 11, 17:55)
Sveiki.Aš dar ir biškį naujokė, nesigaudau. Tarkim aš sukuriu naują temą, ir noriu paklaust, tarkim tam tikru klausimu dalyvių patirties ir nuomonės. Ar visos dalyvės matys tai?

visos ir visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 11, 18:56)
visos ir visi  smile.gif

O tai kurioje vietoje aš galiu matyt naujausius forumiečių klausimus ir naujas temas?
Atsakyti
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 11, 16:55)
ziurint mano akimis, atrodo sudetinga smile.gif

gal nieko čia per daug sudėtingo ir nėra? g.gif

clap.gif , gavosi! assa.gif
Papildyta:
ir dar pabandysiu:

super forumas

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 15 lapkričio 2010 - 09:48