Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 11, 16:35)
kada naudojami cituoti ir atsakyti nygtukai,kaip yra trinamos zinutes.

Daug skaityt nereiks - atsakymai į jūsų klausimus yra 1 ir 2 temos žinutėse smile.gif
Atsakyti
kad jus tik zinotumet kaip cia viskas, ziurint mano akimis, atrodo sudetinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 11, 16:35)
kaip ir kada naudojami 2.cituoti ir 1.atsakyti nygtukai,kaip yra 3.trinamos zinutes.

1. Jei norite atsakyti tik į vieną žinutę, spaudžiate po ja "atsakyti".

2. Jei norite iškart atsakyti į kelias žinutes, spaudžiate user posted image ant tų žinučių ir tada apačioje ant user posted image.

3. Žinutes trinti gali tik moderatorės.

QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 11, 16:55)
kad jus tik zinotumet kaip cia viskas, ziurint mano akimis, atrodo sudetinga smile.gif

Gal dabar bus aiškiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 10 11, 17:48)
Gal dabar bus aiškiau? mirksiukas.gif

Aciu Jums aiskiau ir but negali bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
o gal kas galite paaiskinti kaip cituoti i az?man niekaip neiseina ar taip negalima net daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 10 13, 13:19)
kaip cituoti i az?man niekaip neiseina ar taip negalima net daryti? blush2.gif

Tiesioginės galimybės nėra smile.gif Tačiau galima paspaudus "atsakyti" nusikopijuot žinutę ir ją įkelt į rašomą .
Atsakyti
Bendrauju viename forume,antrame ir t.t.
Kaip suzinoti ar man kas atrase?Turiu susirasti ta foruma (o kaip ji rasti jei zinute rasiau ne pries diena o pora geru menesiu) ir perziurineti kiekviena puslapi kol rasiu savo zinute ir matysiu ar i ja atsakyta, o gal yra trumpesnis budas?Kaip nesusipainioti ir viska spet matyt?
Atsakyti
QUOTE(tinginiukas @ 2010 10 13, 16:35)
o gal yra trumpesnis budas?

Galima temas sekti arba įtraukti į į favoritus - plačiau apie tai šiose temose:
Temų prenumerata.
Favorites.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 10 13, 13:38)
Tačiau galima paspaudus "atsakyti" nusikopijuot žinutę ir ją įkelt į rašomą .

o tokiu budu kopijuojant ir nuotraukos nusikopijuos viskas?aciu uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 10 13, 21:28)
o tokiu budu kopijuojant ir nuotraukos nusikopijuos viskas?

Taip. Rašydama tiek žinutes forume, tiek , prieš paspausdama "atsakyti", aš dažnai dar pasitikrinu, t.y. peržiūriu žinutę ("Peržiūrėti žinutę").
Atsakyti
Kaip cia man prie senos temos parasyti nauja zinute. Kaip pradeti. Nes man vis gaunasi, kad prisijungiu prie paskutinio parasiusio.Aciu uz vargus su nesusipratusia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2010 10 14, 15:16)
Kaip cia man prie senos temos parasyti nauja zinute. Kaip pradeti. Nes man vis gaunasi, kad prisijungiu prie paskutinio parasiusio.Aciu uz vargus su nesusipratusia. doh.gif

Ką turit omeny, sakydama sena tema? Ta, kuri jau uždaryta? Jei taip, tada reik spausti senoje temoje user posted image ant tos žinutės, kurią norite pakomentuoti, o naujoje temoje puslapio apačioje user posted image.
Atsakyti