QUOTE(Xbarbyte @ 2010 08 27, 10:14)
visose temose galima rašyti atsakymą?
Yra tam tikrų išimčių. Apie kurią temą kalbat?
QUOTE(Xbarbyte @ 2010 08 27, 10:59)
apie menstruacijų velavimą
Tikriausiai bandėt tą daryti skyrely Klausimas gydytojai ginekologei. Deja, jame konsultacijos neteikiamos - galima tik skaityti.
Siūlau apsilankyti skyrely Šeimos ir moters sveikata. Jame yra panaši tema - Nereguliarios menstruacijos
Sveiki,
Skaitai skaitau kas parasyta del raidziu dydzio, spalvaos pakeitimo, bet man vistiek nesigauna.
Suprantu,kad reikia rasyti tarp skliaustu-nusikopinau is Jusu formata, bet vistiek nesigauna.
Pvz.[COLOR= red][size= 7][b]Labas [/ b][/ size][/ color]
Man reikia kad zodis LABAS butu kitos spalvos. Bet taip ir lieka toks parasymas visas, o ne vienas zodis.
CODE matau, bet nesuprantu kaip jis vekia-as ji paspaudziu, bet niekas nesikeicia.
Soryy kad taip neisiena, bet jau nebeturiu ka daryti.
Aciu
Skaitai skaitau kas parasyta del raidziu dydzio, spalvaos pakeitimo, bet man vistiek nesigauna.
Suprantu,kad reikia rasyti tarp skliaustu-nusikopinau is Jusu formata, bet vistiek nesigauna.
Man reikia kad zodis LABAS butu kitos spalvos. Bet taip ir lieka toks parasymas visas, o ne vienas zodis.
CODE matau, bet nesuprantu kaip jis vekia-as ji paspaudziu, bet niekas nesikeicia.
Soryy kad taip neisiena, bet jau nebeturiu ka daryti.
Aciu
QUOTE(_aRa @ 2010 09 24, 15:13)
Jūs parašėte taip:
CODE
O jei būtumėt be tarpų parašiusi, tai:
CODE
[COLOR=red][size=7][b]Labas [/b][/size][/color]
Labas
Pažymite visame tekste būtent tą žodį, kurį norite ištryškinti, t.y. kairiu klavišu dukart paspaudžiat ant to žodžio ir pasirenkat norimą kodą (pvz. dydį), norit dar ir spalvą pakeist - vėl dukart paspaudžiat ant to žodžio ir t.t.
Sveiki. Na dar nebuvo tokios problemeles atsakant i zinute Kai atsakinejau i kelias cituojamas zinutes mano atsakymas neisejo o pasirode toks sakinys "Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi" Kokios cia mano klaidos Da Vincio koda zinau, ale BBCode tai ne, kas tas yr? Juokauju, nepykit
QUOTE(dušara @ 2010 09 25, 23:58)
Kai atsakinejau i kelias cituojamas zinutes mano atsakymas neisejo o pasirode toks sakinys "Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi"
Greičiausiai ištrynėte laužtinį skliaustelį.
Cituojama žinutė turi prasidėti taip (atidarymo žyme):
CODE
[quote=AAA,2010 01 01, 01:01]
ir baigtis taip (uždarymo žyme):
CODE
[right][snapback]40624057[/snapback][/right]
[/quote]
[/quote]
Kažkas nutiko, nuo 5dienio neleidžia prie teksto įkelti "šypsenėlių", nei nuotraukų "prisegti"
Aha taip ir yra apsizioplinau Aciu uz atsakyma