Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 07, 13:48)
ta supratau,bet pavyzdziui noriu parasyt paryskintai labas o spalva pasirinku tada salia zodzio raso labas[colo r=red][/ COLOR],po ko spalva spausti ar dydi,kaip paspaudziu paryskinti B.

Pažymit žodį ir spauskit, ką jums reikia, galit ir dydį, ir paryškinimą, ir spalvą, jokio skirtumo, kokia eiga tai darysit.
Turėtų atrodyt taip:
[COLOR= red][size= 7][b]žodį [/ b][/ size][/ color]
Atsakyti
Laba diena,

Noriu paklaust dėl žinučių citavimo,... kodėl nebeleidžia cituoti naujai pažymėtų žinučių,.. kai bandau tai padaryt rodo ne naujai pažymėtas, o kažkokias senas žinutes,.. nors atrodo pažymiu tik naujas..

Cituoti aš moku, tik va nesuprantu, kodėl vietoj naujų rodo seniau pažymėtas žinutes g.gif unsure.gif
Atsakyti
Kaip suprast "seniau" pažymėtas? Kada jos buvo pažymėtos? Ir ar toje pačioje temoje?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 06 23, 10:13)
Kaip suprast "seniau" pažymėtas? Kada jos buvo pažymėtos? Ir ar toje pačioje temoje?

Taip toje pačioje temoje, kurias citavau kelios dienos atgal... Kai peržiūriu tuos pačius puslapius nematau, kad tos pačios žinutės būtų dar kartą pažymėtos cituoti, tačiau ar nieko necituojant, ar naujas žinutes cituojant atsakymo lape vis išmeta tas kelias kelios dienos atgal cituotas žinutes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaviux: 23 birželio 2010 - 09:18
Nelabai įsivaizduoju, kas čia galėtų būti unsure.gif

O nemėginot toje temoje spaust ne cituoti, o atsakyti (na, ne iškart kelias žinutes, o po vieną)?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 06 23, 10:21)
O nemėginot toje temoje spaust ne cituoti, o atsakyti (na, ne iškart kelias žinutes, o po vieną)?

Bandžiau, tada viskas gerai,.. tik va bendraujant būtų labai nepatogu verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noriu paklaust kodel SM temoje darant zinutej [ATSAKYTI] siame lange neleidzia ryskinti zodziu [B] simboliu? kazkaip nerandu info sia tema...Anksciau viskas veike, dabar jau nebe g.gif
Atsakyti
*Nerciutte*, paspaudusi ant mygtuko user posted image, atsidariusiame lange nematote laukelio su kodų mygtukais?:
user posted image
---

Paryškint galima ir rankiniu būdu - laužtiniuose skliaustuose teksto pradžioje parašot B, o pabaigoje /B, t.y.:
CODE
[B]Norimas paryškinti tekstas[/B]

P.S. viskas išsamiai yra paaiškinta pirmame šios temos puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Rankiniu budu tai zinau kaip padaryt, bet ar dabar taip visada ir turesiu daryti, kame yra problema, kad negaliu is karto paspaudus zymeklio tai padaryti? Cia problema SM ar mano kompiuteryje?
Atsakyti
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 07 29, 11:24)
Cia problema SM ar mano kompiuteryje?

Ne SM, nes bent man tokia problema neiškilo.

Padarykit PrintScreen'ą lango, kuris atsidaro paspaudus user posted image, ir įkelkit čia.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 07 29, 10:44)
Ne SM, nes bent man tokia problema neiškilo.

Padarykit PrintScreen'ą lango, kuris atsidaro paspaudus user posted image, ir įkelkit čia.

user posted image
Atsakyti
Neįžiūriu, kas toj viršutinėj eilutėj parašyta blush2.gif The member is...?

Bet žiūriu, kad Kodų mygtukai atsidaro - ar, nepaisant to, jūs vis tiek negalite jais naudotis?
Atsakyti